Cautare

333 de rezultate pentru "delta hospital" (3.17 secunde)
ROL alocate pentru intretinerea si consolidarea malurilor si taluzurilor canalului, datorita rezilierii contractului cu Delta Cons Tulcea si a necesitatii reparcurgerii procedurii de licitatie pentru desemnarea unui alt executant, coroborata cu timpul nefavorabil care a impus sistarea reinceperii lucrarilor.
Peste 200 hectare de soia modificata genetic (MG) au fost descoperite la numai 9 kilometri de limita Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, in zona Grindului Chituc. ... Situatia este cu atat mai grava cu cat aceasta activitate economica a fost desfasurata fara stiinta Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, contrar prevederilor locale.
Basescu a subliniat ca interesul Romaniei vizeaza si impactul de mediu, tinand cont de faptul ca de la 1 ianuarie 2007 Delta Dunarii va deveni Delta Uniunii Europene.
Pe langa eterna rivalitate dintre localitatile Corbu si Sacele, amandoua revendicand acest teritoriu, la inceputul acestui an si Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) s-a constituit parte in procesul dintre cele doua localitati, pentru a obtine grindul Chituc.
Un alt traseu vizeaza o croaziera in Delta Dunarii cu pranz traditional la pretul de 43 euro de persoana. Croziera si pranzul vor fi asigurate de o nava fluviala de croaziera, plimbarea in Delta fiind de 6 ore.
Compania a explicat ca probele efectuate la sonda Delta 4 indica o productie zilnica de pana la 357 tone de titei si 35.000 mc de gaze.
Organizatiile de producatori din sectorul pescuitului sunt recunoscute doar daca realizeaza o productie anuala de cel putin 1.000 de tone in zona Delta Dunarii, respectiv de cel putin 500 de tone in zona Marii Negre, potrivit unui ordin emis de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).
Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Tulcea a anuntat miercuri ca in localitatea Murighiol din Delta Dunarii au fost semnalate pasari moarte, iar in urma analizelor efectuate s-a constatat ca este vorba despre virusul gripei aviare.
Delta ACM ‘93, SCT Bucuresti si Tehnologica Radion si-au masurat fortele luni, in sediul Primariei Craiova. ... Alta varianta vehiculata pe langa usa salii unde s-a tinut licitatia este ca Delta ACM ar putea imparti cu alianta locala cele doua mari contracte din aceasta luna:
a avut loc dezbaterea publica pentru emiterea acordului de mediu pentru proiectul "Dezvoltare zacamant Delta-Conducte submarine si facilitati de suprafata pe platoul Continental al Marii Negre", avand ca beneficiar pe SC Petrom SA, membru OMV Group E & P Romania Zona de Productie nr.
In reportajul prezentat de postul de televiziune Realitatea TV, intitulat "AFACERI MURDARE IN DELTA DUNARII. ... La momentul emiterii autorizatiei de constructie, Hotararea Guvernului nr.1516/2008 privind aprobarea Regulamentului-cadru de urbanism pentru Rezervatia Biosferei "Delta Dunarii", la care faceti referire, nu era in vigoare.
"Delta Dunarii este una dintre cele mai importante atractii turistice din Romania, cu peste 60.000 de vizitatori in fiecare an.
Show-ul Depeche Mode de la Viena s-a desfasurat cu casa inchisa, cei 1500 de fani prezenti avand sansa de a asculta, in exclusivitate, piese de pe noul album Delta Machine a carui lansare este programata pentru saptamana aceasta in mai multe tari europene, inclusiv Romania.
Din setlist nu au lipsit nici "Should Be Higher", "Heaven", "Soothe My Soul" si "Goodbye", acestea fiind incluse pe cel mai recent album al trupei, Delta Machine. ... Depeche Mode isi continua turneul Delta Machine, cu noi destinatii in Istanbul (17 mai), Belgrad (19 mai) si Budapesta (21 mai).
Cousteau- tatal a fost un iubitor mare de delta romaneasca. ... Acesta este un proiect de fonduri europene fara discutie, pentru ca va avea acea componenta stiintifica care va trata ceea ce se intampla cu Delta Vacaresti", spune Bogdan Hreapca.
Inspirat din fapte reale, filmul regizorului Dinu Tanase spune povestea tragica a unor vieti dintr-un sat uitat de lume din Delta Dunarii. ... Delta si acele locuri modifica extraordinar oamenii.
Maximele zilei, chiar si cu peste 10 grade mai mari decat mediile climatologice, pornesc de la 22...23 de grade in nordul Moldovei, estul Transilvaniei, pe litoral si in delta si ajung la 32 de grade in Banat si Crisana.
• Infiintarea unui Centru International pentru Studii Avansate Dunare - Delta Dunarii - Marea Neagra; ... • Implementarea unui proiect de management al riscurilor in Delta Dunarii (inundatii, accidente cu impact transfrontalier).
Proiectul de desemnare a "Deltei Bucurestiului" drept arie naturala protejata, adoptat de CGMB Consilierii municipali au adoptat in sedinta de marti un proiect care vizeaza atribuirea statutului de arie naturala protejata Parcului Vacaresti, loc cunoscut si sub denumirea de "Delta Bucurestiului".
Temperaturile maxime vor fi in crestere fata de ziua precedenta in toata tara si se vor incadra in general intre 25 si 30 de grade in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana (cu valori posibil usor mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei), 29-33 de grade in Oltenia, 28-32 de grade in Muntenia si Dobrogea (cu cele mai scazute valori asteptate pe litoral si in Delta Dunarii) si 24-29 de grade in Moldova.
google-analytics.com