Cautare

13103 de rezultate pentru "date meteo 2crepublica moldova 2c luna septembrie 2c2009" (3.69 secunde)
Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Melodia "K la meteo", cantata de Andra si What‘s Up, ar putea fi interzisa la radio si pe posturile muzicale, in urma unei plangeri la Consiliul National al Audiovizualului, scria STL.ro, dupa ce Institutul National de Meteorologie si Hidrologie ar fi fost deranjat de versurile:
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori:
Moldova si sa isi dovedeasca, in sfarsit, solidaritatea cu Romania. Comunicatul Ministerului de Externe care anunta participarea ministrului la reuniunea CAGRE mentioneaza laconic ca "in cadrul sesiunii Relatii Externe, vor avea loc discutii privind situatia din Republica Moldova".
E.ON Energie Romania vrea sa cumpere Electrica Serv Moldova si analizeaza posibilitatea producerii de energie din surse eoliene in zona Sucevei. Preluarea Electrica Serv Moldova, una dintre cele opt sucursale de servicii ale Electrica, este motivata de reprezentantii E.ON prin costurile ridicate pentru mentenanta retelor.
- Era predictibil ca, la acest final de an, vulnerabilitatea pe care fenomenul de Luna Plina a adus-o si a pus-o in evidenta sa se inmagazineze o cantitate de energie lunara.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Evenimentul central s-a petrecut pe 27 septembrie 1989 pe la ora 18.30. ... Au fost identificati douazeci de martori ai aterizarii din 27 septembrie;
Administratia Nationala de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru luna Noiembrie 2019, iar vestea asteptata este ca vine iarna. ... Potrivit estimarilor realizate de specialisti, ultima luna a toamnei calendaristice aduce o racire drastica, mercurul din termometre urmand sa atinga valori ceva mai scazute in comparatie cu normalul acestei perioade.
Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat intr-un interviu publicat in 23 februarie pe site-ul agentiei Moldpres ca moldovenii din Romania nu au libertatea de a se declara de etnie moldoveneasca din simplul motiv ca aceasta nu este mentionata in legislatie, alaturi de celelalte etnii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto), a declarat marti ca mesajul pe care ar trebui sa-l dea politicienii romani in urma incidentelor de la Chisinau este ca Europa nu trebuie sa abandoneze Republica Moldova, ci sa o ajute in drumul spre democratie.
Comisarul european Leonard Orban a anuntat ieri ca institutiile europene vor incepe de astazi sa discute despre situatia din Republica Moldova si a su-bliniat ca, din semnalele pe care le are pana in prezent, pozitia Romaniei a fost apreciata datorita calmului si echilibrului de care a dat dovada.
Moldova au anuntat ca refuza sa se intalneasca, saptamana viitoare, cu delegatia Parlamentului European care se va deplasa in R. Moldova pentru a analiza evenimentele petrecute la Chisinau dupa alegeri. Marian Jean Marinescu sustine ca reprezentantii Republicii Moldova au intrebat daca din delegatia Parlamentului European face parte vreun roman.
Politicienii suceveni sustin ca in Moldova ar trebui infiintate doua regiuni, una cu centrul la Iasi, iar a doua, avand capitala la Suceava. ... "Avem un specificul aparte datorat pozitionarii geostrategice, apoi o tipologie de dezvoltare economica distincta fata de celelalte judete din Moldova, in deosebi Iasi, Bacau, Vaslui.
Departamentul de Stat il lasa pe ambasadorul american la Chisinau sa-si explice singur declaratiile referitoare la Romania si Moldova (Autor: ... Aceasta este pozitia oficiala adoptata in cazul declaratiilor controversate facute de ambasadorul Statelor Unite la Chisinau, James Pettit, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova.
Republica Moldova este din nou in situatia de a face fata unei posibile crize energetice dupa ce, miercuri seara, centrala electrica de la Cuciurgan, intreprindere situata in regiunea controlata de regimul separatist de la Tiraspol, si-a sistat livrarile de curent electric pentru localitatile din dreapta Nistrului, informa ieri BBC.
La sfarsitul saptamanii trecute, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a transmis unei banci un ordin de blocare a conturilor SIF Moldova, pana la suma de 6,81 milioane de dolari, urmand ca in termen de doua zile sa fie confirmata operatiunea, a informat ieri SIF Moldova.
Republica Moldova se uneste energetic cu Romania Republica Moldova se uneste energetic cu Romania in cadrul unui acord istoric pentru cele doua tari.
In ultima perioada, Republica Moldova a facut cativa pasi importanti pentru viitorul sau si pentru viitorul nostru comun. ... Romania si Republica Moldova se afla, desi pe pozitii diferite, in proximitatea unei zone extrem de sensibile din punct de vedere al securitatii.
Iliescu saluta aparitia unei forte de stanga romanesti in Moldova Presedintele Partidului Noua Optiune Istorica (NOI), Victor Alexeev, s-a intalnit, lunea trecuta, la Bucuresti, cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
google-analytics.com