Cautare

1960 de rezultate pentru "cluj" (6.61 secunde)
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, haine din lana - la 150 si 200 RON, fusta veche de 200 de ani, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Salai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
Peste fix o luna, pe 29 Noiembrie 2015, celebrul tenor José Carreras va concerta pentru prima oara la Cluj! ... Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie 2015, preturile biletelor sunt urmatoarele:
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Spielmann Laszlo din Cluj este palarier si are un atelier de palarii deschis in Cluj de doi ani, care se numeste KLausenburg Hats. ... 17, la Cluj. ... Saptamana viitoare voi fi la Cluj, iar in curand voi avea spectacol pe scena Ateneului Roman.
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". ... Biroul de informare se afla la sediul World Vision Romania din Cluj Napoca, str.
Senatorul Alexandru Cordos l-a interpelat pe Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, pe tema Spitalului regional de Urgenta Cluj. ... Construirea spitalului regional de Urgenta Cluj este un proiect indelung discutat si, din pacate, mereu amanat.
Ion Chiricuta din Cluj-Napoca. ... Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Bucuresti. Aceste registre functioneaza diferit, cel mai performant fiind cel de la Cluj-Napoca.
Avem patru centre Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti: Bucuresti, Cluj si Iasi fiecare, in medie, cu cate 10 copii hemodalizati, la care se adauga o medie de 4-5 copii cu dializa peritoneala. ... La Cluj, cel mai puternic centru de nefrologie pentru copii, unde activeaza prof.
Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul bolilor hepatice pediatrice rare, Pediatrie II, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj Napoca; ... Ion Chiricuta Cluj Napoca. ... Centrul de expertiza pentru boli rare musculo-scheletale autoimune si autoinflamatorii al SCJU Cluj-Napoca.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
U Cluj - FCSB 1-2 Etapa 16 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Filip '40 / Cordea '86 Echipele de start U Cluj: ... Cluj Arena, Cluj-Napoca Arbitru:
Superliga, play-out, etapa a 8-a U Cluj - Chindia Targoviste 2-0 (1-0) Au marcat: Remacle 35, Nistor 65 U Cluj: ... Cluj Arena (Cluj-Napoca) Arbitru:
Liderii organizatiilor locale ale PSD din Cluj care au obtinut rezultate slabe la alegerile europene risca sa fie pedepsiti. Pedepsele pot sa mearga pana la retragerea sprijinului politic si inlocuirea unor viceprimari si consilieri locali, a declarat presedintele PSD Cluj, Valentin Cuibus.
Primarul municipiului Cluj-Napoca a primit nota 4,89 din partea clujenilor in cadrul actiunii “Da-i nota primarului“, initiata de PSD Cluj. ... Am stabilit reguli de calcul clare, tinand cont de notarea practicata la scoala“, a declarat Ancuta Abrudan, purtatorul de cuvant al PSD Cluj.
Premiul pentru "cea mai buna actrita in rol principal" i-a revenit Imolei Kezdi, pentru rolul titular din spectacolul "Hedda Gabler", la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.
Pentru a lamuri lucrurile, la Facultatea de Arhitectura din Cluj s-a facut o macheta;
Horatiu Ioani a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj.
- La Cluj ati ajuns in clasa a VII-a, cum v-ati acomodat? ... - Cum v-ati acomodat la Cluj? ... Noi si acum ne intalnim, colegii din clasa a VII-a si apoi cei de liceu, in fiecare an, la Cluj.
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, nu-si pune problema preluarii vreunui portofoliu in Guvernul Tariceanu, urmand sa se ocupe mai departe de problemele judetului Cluj. "Raman consecvent pozitiei mele si vreau sa-mi duc mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Cluj pana la capat.
google-analytics.com