Cautare

55254 de rezultate pentru "cei mai frumosi sani" (5.22 secunde)
Astfel, se nareaza intamplari ale unui "imparat mare" si ale unei imparatese "amandoi tineri si frumosi" care insa nu puteau avea copii. ... Dupa trei zile cei doi pleaca in marea calatorie, ce ii va supune la numeroase probe de viata, cum au fost:
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de PRO TV, ca are o profunda afectiune pentru Romania si pentru romani, aratand insa ca cel mai mare defect al acestora este pesimismul.
Dar am mai spus si faptul ca, prin animalitatea noastra, manifestata prin agresivitate, dorinta de putere, de posesie s.a.m.d., prezentam un potential pericol pentru orice civilizatie pasnica.
Creierului ii place ciocolata, are nevoie de apa, dar cel mai mult si mai mult ii place zambetul, spune medicul care peste 50 de ani a operat creiere.
Simtind amenintarea pe care un asemenea nemeritat tratament o are pentru interesul national, minti lucide si responsabile din avangarda de intelligence a Romaniei s-au repliat de urgenta, in cadrul unei celule de criza ce a avut drept motto sloganul DACA EI NU NE MAI VOR, NOI TOT II MAI VREM.
Simtind amenintarea pe care un asemenea nemeritat tratament o are pentru interesul national, minti lucide si responsabile din avangarda de intelligence a Romaniei s-au repliat de urgenta, in cadrul unei celule de criza ce a avut drept motto sloganul DACA EI NU NE MAI VOR, NOI TOT II MAI VREM.
Aduna-ti cat mai multe!- Catherine Pulsifer -Amintirile sunt precum antichitatile.
INSPIRA si Fa-mi loc - un regal teatral in regia maestrului Radu Beligan Din ce in ce mai multi oameni din jurul meu se plang in ultimul timp ca totul se intampla prea repede, ca se intampla prea multe, ca nu mai au timp. Ca nu mai e timp.
Firma Remia, una dintre cele mai mari din judet, a achizitionat in 2006 doua autoturisme a caror valoare pe factura a fost de aproximativ 45.000 de euro fiecare.
Din clenciul asta, fara vreo mutare superinteligenta, de geniu, nu au cum sa mai iasa. Timpul, mai ales ca se indreapta si vremea, nu e de partea lor.
Cele mai interesante povesti si intamplari le afli, de multe ori, in cele mai neobisuite si la limita situatii.
Primii si cei mai inflacarati sustinatori ai onomantiei au fost adeptii lui Pitagora. De la greci, practica a fost preluata mai tarziu de romani, care aveau chiar si un dicton - Nomen omen - care in traducere libera ar insemna Numele atrage soarta.
'"Va trebui sa intelegem ca nu putem cheltui mai mult decat producem. ... • " Am avut cativa ani de lipsa de viziune in care am crezut ca putem consuma mai mult decat producem. Va trebui sa intelegem ca nu putem cheltui mai mult decat producem.
Pesimismul ajuta guvernarea Mai putin de o treime dintre romani au sarbatorit Ziua Nationala. ... Ei cred ca statele prietene ne apreciaza mai ales pentru avantajele comerciale pe care le facem. ... Optimistii care cred ca 2014 va fi mai bun sunt la paritate cu pesimistii.
In tot acest timp, organizatiile pentru protectia animalelor s-au tot inmultit, au facut bani frumosi, iar cainii au ramas tot pe strazi. ... cati oameni trebuie sa mai moara ca autoritatile sa ia masuri?
6 Feti-Frumosi, 6 Zmei: Cei mai rai barbati dupa zodie Dupa ce femeile au fost puse la zid in functie de zodie, a venit randul barbatilor sa fie catalogati dupa felul in care astrele le influenteaza personalitatea si caracterul.
Strainii au auzit de noi, in special cei de peste ocean, unde alte valori au ajuns mai greu si nu la scara larga, datorita scenariilor filmelor cu Dracula si vampiri.
"Vin mai multi batrani ca de obicei. ... Cei mai multi doreau sa-si vanda actiunile imediat, fara sa ia in calcul ca pretul acestora ar putea creste in scurt timp. ... Poate nu mai sunt bune, poate le pierdem. ... Altii au fost manati la REGISCO de nevoi mult mai stringente.
- Am simtit dintotdeauna ca locul copilariei si vietii mele, prin istoria de secole si prin frumusetea sa nebanuita, poate sta alaturi de cele mai frumoase atractii turistice de pe tot globul pamanesc.
Suntem frumosi, destepti, vrem sa facem lucruri extraordinare. ... Bunaoara, zilele astea, un director de institutie s-a plans ca mai are putin si intra in colaps financiar.
google-analytics.com