Cautare

425 de rezultate pentru "caine mancat" (3.17 secunde)
- de cand il am a mancat numai plicuri de alea cu somon si legume - pe bune nu-ti fa griji, asa au mancat si ale mele pana a trebuit sa plec din tara 8 zile. Si au mancat ca spartele.
Un caine poate fi de mare ajutor in curte sau in casa.
caine. ... Din pacate, Lala nu a trecut examenele de la finalul dresajului, dovedindu-se ca nu are aptitudini de caine politist.
Or, in cazul maidanezilor, e vorba si de suprimarea celor sanatosi, pe care nu-i revendica nimeni in termen de 10 zile - ca fapt divers, in imperiul democratiei, SUA, un caine fara stapan adunat de pe strada este lichidat in 48 de ore.
Ca nu mai pot opune ursilor si lupilor care dau iama-n turme oridecateori au ocazia, decat un caine mare si unul mic”, conform textului legii. Acum, eu nestiind limbajul de specialitate, nu stiu ce inseamna caine mic”:
Este un caine prietenos si raspunde la numele de BUBU. Mentionez ca acest caine, BUBU, are un microcip de identificare.
Este un caine prietenos si raspunde la numele de BUBU. Mentionez ca acest caine, BUBU, are un microcip de identificare.
pe de o parte, concentrarea atacurilor dinspre sferele Puterii (care inglobeaza atat oculta atotmanuitoare, cat si noile grupuri economico-financiare care, o data cu prinderea de cheag si oarecare independenta, incep sa se simta tot mai deranjate de imixtiunile scormonitoare ale mass-media), pe de alta, orgoliul tot mai greu de controlat al catorva conducatori de ziare, reviste, radiouri, televiziuni, care, prinzand gustul manipularii publice, au incercat sa transforme sintagma “caine de paza al societatii“ in “caine de atac“, in numele unui grup tot mai restrans de interese.
Un galatean va sta 1 an la inchisoare pentru ca a ucis un caine. Condamnarea este o premiera pentru Justitia din Romania.
Nu lipsesc, bineinteles, nici sesizarile mai hazlii, precum cele adresate primarului Sibiului, caruia i se aduce la cunostinta ca pe o anume strada din localitatea respectiva, intr-un anume apartament, locuieste ilegal...un caine.
Oriunde te-ai duce prin Europa, prin orice tara, oras, bulevard, strada sau fundatura, nu vei vedea picior de caine vagabond si cu atat mai putin vreo haita de patrupezi.
Nu mi se pare relevant nici ca sarmanul caine ar trece prin chinuri groaznice in aceasta perioada, ca doar nu are remuscari sau procese de constiinta ca l-a muscat pe bietul... ... Pana si celebra avocata Iacob a admis ca nu apara un caine, ci niste fundatii.
"In Severinul stambuliu / E noapte, e putoare / E tarziu / Un caine latra a pustiu / Si-mi vine sa-l halesc de viu / Nu pot dormi de latraturi / Orasu' tot miroase-a bataturi / Pe sest se dau turniruri violente / Intre moroi, rusnaci, bureti / Oare n-ai cum sa nu regreti / Ca a pierit Dracula ca un fum?
O femeie a fost omorata de un caine, luni, in sectorul 3. Femeia voia sa-i dea de mancare cainelui pe care l-a luat in ingrijire, in urma cu 4 luni.
Un copil a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost atacat si muscat de un caine abandonat de stapan pe o strada din municipiul Suceava.
Atunci, orice lucru care este ambalat va fi mai concentrat in calorii, in nutrienti, dar, din pacate, noi nu intelegem ca acel produs trebuie sa fie mancat intr-o proportie cat mai mica, a mai spus nutritionistul Mihaela Bilic.
Si sa coaca pasta intr-o paine de mancat. ... Si daca analiza ADN demonstreaza ca sunt oase de caine, ce rezulta?
Un caine de politie folosit pentru depistarea drogurilor a ajutat un traficant din Franta care fusese prins cu 25 de kilograme de rasina de canabis.
Udrea a spus ca pe durata vizitei seful statului a mancat jumatate din prajiturile pe care ea i le-a adus. ... "Am baut o cafea, am mancat prajituri.
bine ai facut ca ai mancat din acel fruct, ca daca nu ai fi mancat, femeia aceasta, care este mama mea "te-ar fi asimilat".
google-analytics.com