Cautare

190 de rezultate pentru "baiatul" (7.60 secunde)
Cine v-a spus ca sunteti baiatul cu mucii in freza avea dreptate. Nu sunteti decat baiatul cu mucii in freza?
Sotul si baiatul ei sunt distrusi! ... Sotul si baiatul ei sunt distrusi! Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata.
Conform acestuia, locuinta copilului a ramas la bunica, dar tatal lui va participa la toate deciziile importante privind baiatul. ... "Tatal a acceptat toate conditiile familiei Steer numai pentru a putea sa fie alaturi de baiatul sau", a mai spus presedintele T.A.T.A.
Baiatul meu nu a fost lasat sa urce cu ea in duba Politiei si a facut accident.
Ieri, eroina povestii noastre a ajuns impreuna cu Codrin Adrian Stan in Germania, in satul Illingen, acolo unde baiatul locuieste impreuna cu mama sa. ... Mi-a spus ca il iubeste pe baiatul meu si ca este in stare sa se omoare daca va fi nevoita sa se intoarca in Romania.
- Stii mai Gheorghe, a venit criza, a intrat baiatul meu cel mic la facultate, au crescut cheltuielile, bani sunt mai putini, asta e viata, e greu! ... - Vezi mai Vasile, John isi tine baiatul la facultate pe banii nostri!
Este baiatul meu, un baiat vertical, cu capacitatea de a face ce e bine pentru noi (Autor: ... Este baiatul meu, un baiat vertical, care are capacitatea de a face ce este mai bine pentru noi.
tipa baiatul. ... striga baiatul. - Bine, dumneata, se vede, dar tata dumnitale. - Care tata? - Dumnealui! Si arat pe omul cu barba.
Nu trecusera 2 saptamani de cand murise baiatul de 42 de ani al batranului si tatal pustiului. ... Ca inca asa zicea si nenea caruia ii murise baiatul, ca la fel era si raposatul, o veselie de om.
Baiatul aflat in coma alcoolica traieste in mediul rural, iar declaratia mamei este geniala: "Baiatul meu nu bea decit vin".
Directia pentru Protectia Copilului a inceput o ancheta, dupa ce baiatul de 14 ani al cuplului ar fi fost traumatizat in urma certurilor violente dintre parintii sai.
In urma cu ceva seri, baiatul s-a luat la tranta, inegala, cu un tatic al unei fete care are calitatea de a fi desteapta.
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
Exista insa semne imbucuratoare, pentru ca baiatul a iesit din coma. ... Dupa ce isi va reveni, baiatul va intra si sub atenta supraveghere a psihologilor, care vor avea misiunea dificila sa-l ajute sa treaca peste aceasta crunta intamplare.
Amandoi au pierit, in timp ce baiatul lor, in varsta de 4 ani, a fost transportat in stare grava la spital. ... Baiatul de 14 ani care se afla pe scaunul din dreapta a ajuns si el in stare critica la Spitalul Floreasca.
Noi informatii socante despre Alexandru Ivan, baiatul roman de 14 ani impuscat la marginea Romei acum cateva zile. Tatal lui vitreg, persoana care l-a pus pe copil in calea pericolului, a vorbit pentru prima data cu presa italiana si a explicat ce s-a intamplat.
Constantenii in schimb vor trebui sa aiba cu adevarat rabdare sa descifreze nu doar numele de pe liste, ci si ratiunile pentru care ele au aparut acolo - ca de exemplu loc cumparat de la partid cu bani grei, lipsa de candidati mai buni, pila lu' cutare sau baiatul lui tata.
Si il mentionam aici pe Andrian Mihei, "baiatul care l-a luat pe NU in brate”, care nu a vrut sub nici o forma sa discute cu reporterul Replica.
De fapt, pentru baiatul prefectului, Edi Martin, telefonia mobila a reprezentat mereu o problema. "Nici mie nu-mi raspunde la telefon!”, a exclamat chiar tatal deputatului PSD, in momentul in care a auzit ca Edi Martin refuza, sistematic, sa apese pe butonul "yes” al mobilului.
Nu-l stiu pe baiatul asta, nu stiu de ce s-au grabit asa. Lumea vorbeste ca Salubritatea se va privatiza, dar eu niciodata nu as fi dat Serviciul de Salubritate din mana.
google-analytics.com