Cautare

1221 de rezultate pentru "asociatia dog town" (3.38 secunde)
Asociatia Universitatea Copiilor”, membru fondator al EUCU.NET - European Children's Universities Network, isi propune apropierea copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani de toate domeniile stiintei si cercetarii.
Asociatia ANCE EUROPE impreuna cu A.U.R. - Asociatia Naționala a Specialistilor in Resurse Umane, Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala (ASSOC), Fundatia Doina Levintza si Athens Network of Collaborating Experts (ANCE) Grecia organizeaza conferinta de incheiere a proiectului M.A.T.C.A.
Organizatiile de pacienti semnatare Federatia Asociațiilor Diabeticilor din Romania Asociatia Copiilor Bolnavi de Diabet Sf. Iustin” Asociatia Copiilor si a Tinerilor Diabetici Tg. Mures Asociatia Copiilor si Tinerilor cu Diabet din Judetul Constanta Bucuresti, 18 decembrie 2015
- Maria Culescu, presedinte fondator Asociatia M.A.M.E.; - Diana Simon, psihoterapeut Centrul Stelutelor, infiintat de Asociatia M.A.M.E.; ... Tot in cadrul conferintei vor fi prezentate si rezultatele primelor doua etape ale campaniei anti-bullying desfasurata de Asociatia M.A.M.E.
Asociatia Romana de Cancere Rare este alaturi de organizatiile din intreaga lume care participa la campaniile de Ziua Internationala a Copiilor cu Cancer pentru a informa comunitatea despre situatia copiilor bolnavi de cancer si despre discrepantele care exista intre tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare in ceea ce priveste accesul la tratament si ingrijirea copiilor bolnavi de cancer.
Centrul Comercial Sun Plaza, in parteneriat cu Asociatia Parcul Natural Vacaresti, organizeaza in perioada 18-28 august expozitia de fotografii Parcul Vacaresti merita straie noi.
Astfel de grupuri exista atat in Asociatia Pacienttilor cu Limfom cat si in Asociatia Romana Impotriva Leucemiei (ARIL). Referinte - Asociatia Pacienților cu Limfom, http://asociatialimfom.ro/ -Blood Cancer Infographic, http://www.janssen.com/emea/sites/www_janssen_com_emea/files/blood_cancer_infographic_0.pdf
Prin campania #RespiraSperanta, lansataa de Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune - APAA, in colaborare cu Societatea Romana de Pneumologie (SRP), se doreste a se atrage atentia asupra acestei boli cumplite, a carei cauza nu este cunoscuta. ... Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune - A.P.A.A.
Dupa un program pilot desfasurat in 3 gradinite din Bucuresti, Asociatia SAMAS va prezinta rezultatele si anunta lansarea proiectului la nivel national. ... Asociatia SAMAS, Oameni si Companii si Danone organizeaza cu ocazia lansarii proiectului Sanatos de mic - Preventia incepe cu educatia.
Potrivit organizatorilor - Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania (ACA) - editia de toamna a targului reprezinta cel mai important eveniment de profil din Capitala si este deja un eveniment traditional care se bucura de o foarte buna participare, atat din partea consumatorilor de produse apicole, cat si din partea apicultorilor, ca participanti sau expozanti, a procesatorilor din domeniul apicol, precum si a reprezentantilor din cadrul asociatiilor apicole.
In desfasurarea evenimentului s-au implicat si Consiliul Interministerial pentru Siguranta Rutiera, Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera, Asociatia Asistentei Rutiere din Romania, Asociatia Romana de Bioritm Integrat si Asociatia Motociclistilor din Romania.
Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci "Dobrogea” (TIAD) si candidat din partea Asociatia Etnicilor Turci pentru Parlamentul Romaniei, Sabit Danis, a fost zilele acestea, mai exact de cand a inceput campania electorala, tinta unor afirmatii calomnioase.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Asociatia Pro Democratia (APD) a cerut ieri Biroului Electoral Central precizari privind neclaritatile sesizate in urma declaratiilor presedintelui BEC si ale conducerii Institutului de Statistica legate de fraudele reclamate de Alianta D.A.
Asociatia Magistratilor din Romania cere Senatului sa nu valideze lista cu magistratii alesi ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). ... Mai este insa si o a doua problema ridicata de Asociatia Magistratilor.
Aceste proiecte, promovate in parteneriat cu Asociatia Fostilor Detinuti Politici din Romania si Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, vizeaza nu numai pastrarea in memoria nationala pentru generatiile postcomuniste a rezistentei poporului roman, platita cu suferinte cumplite dar si o reparatie pentru eroii care au intruchipat aceasta rezistenta.
De asemenea, nesocotiti munca si contributia unor institutii precum, BNR, Academia Romana, Biserica Ortodoxa, Asociatia Magistratilor, Consiliul Superior al Magistraturii, Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti, Parchetul de pe langa ICCJ, Asociatia Procurorilor din Romania si Curtea de Conturi etc.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania cere guvernului si parlamentului sa aprobe in regim de urgenta lansarea unui imprumut public, intern si international, de minim 200 de milioane de euro, prin lansarea de eurobonduri pe termen de 15-20 ani, pentru a elimina efectele inundatiilor.
Avand in vedere existenta acestor "practici ilegale", care dateaza inca de dinainte de 2009, Asociatia Distribuitorilor de Piese Auto din Romania (ADPAR) a sesizat Consiliul Concurentei, printr-o scrisoare deschisa trimisa saptamana trecuta, cerand "declansarea investigatiilor si verificarilor, stoparea si sanctionarea acestor practici, astfel incat sa se asigure un climat concurential normal pe piata pieselor de schimb auto, in caz contrar am putea asista la preluarea in intregime a comertului cu piese auto de catre companiile de asigurari, iar activitatea distribuitorilor si unitatilor reparatoare se va rezuma la servicii de manipulare a pieselor de schimb".
In timpul asta Asociatia Pentru Demnitate Umana face sondaje in care se constata ca aceeasi madam Udrea rupe totul. Urmeaza sondajele realizate de asociatia pentru pensat, epilat si manichiura.
google-analytics.com