Cautare

1940 de rezultate pentru "antena 1 pitesti policistul de la permise filmat" (2.46 secunde)
Reduce hipertensiunea si stratul adipos de pe abdomen (Autoare: Magda Marincovici) Dieta Dash (Dietary Approaches to Stop Hypertension - abordari dietetice pentru stoparea hipertensiunii) este nominalizata chiar de specialisti ca un important instrument de reglare a tensiunii arteriale.
De ce este una dintre cele mai bune diete din lume (Autoare: ... Acest lucru inseamna ca nu exista o slabire brusca, iar acest lucru te ajuta sa nu te intorci la numarul de kilograme de la care ai pornit.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au anuntat astazi rezultatele actiunii organizate ieri, intre orele 13.00 - 15.00, cu scopul prevenirii accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de catre conducatorii auto pietonilor angajati regulamentar in traversarea strazii.
Fostul sef al Serviciului de Permise si Inmatriculari Teleorman si alti doi ofiteri care ocupau functii de conducere cadrul institutiei sunt urmariti penal de DNA pentru mai multe infractiuni de luare de mita, dupa ce ar fi primit bani de la mai multe persoane pentru a-si indeplini atributiile de serviciu.
Comitetul National pentru Situatii de urgenta a decis astazi noi restrictii, pentru a limita valul 5 al pandemiei de COVID-19. In spatiile publice pot fi purtate doar masti chirurgicale si FFP2, iar cele textile nu vor mai fi permise.
Mai multi sefi din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Harghita sunt suspectati ca au inventat o adevarata fabrica de permise de conducere.
Privind de pe margine, deloc indiferenti, la viitura de laturi din viroaga politicii bastinase, ne dam seama ca dintotdeauna pilda cea rea o dau oamenii mari, adica cei aflati vremelnic in fruntea bucatelor.
Seful Serviciului de Permise Suceava a fost trimis in judecata pentru ca ar fi primit spaga de peste doua milioane de euro din partea mai multor elevi ale unor scoli de soferi.
1289 de suspeci de infractiuni prinsi, dintre care 149 retinuti si 70 arestati, 84 de persoane urmarite la nivel national depistate, 63 de mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea puse in aplicare, precum si peste 6.700 de conducatori auto care au depasit viteza legala, 362 de conducatori auto depistati cu alcool la volan si peste 1200 de permise de conducere retinute - rezultatul activitatilor desfasurate cu efective marite, in sistem integrat, timp de trei zile la nivel national.
La data de 13.12.2010, Brigada Rutiera a Capitalei a desfasurat o actiune pentru depistarea celor care incalca normele rutiere, cu accent pe depasirea coloanei de autovehicule, aflata in asteptare la semafor.
Ministerul de Interne vrea modificarea a 10 articole din Codul Rutier. Poliistii de la directia permise pot amenda soferii care au doua permise, unul in Romania si unul in alta tara Soferii ar putea fi anuntati pe mail cand le expira rovinieta.
Formatul permisului de conducere se va schimba incepand de anul viitor, cele mai multe modificari urmand sa apara in privinta continutului, informeaza realitatea.net.
Respectarea regimului legal de viteza, in atentia politistilor Directia Rutiera din I.G.P.R.
'Raduleasca isi da aere de doamna' Dupa jignirile Mihaelei Radulescu, Teo Trandafir a reactionat dur Cuvinte grele si replici acide. Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi:
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon. A acceptat omul, ca tot era in Mamaia, si ne-a dat ca punct de intalnire receptia hotelului "Bavaria Blu".
Guvernul a aprobat, ieri, numirea primilor reprezentanti in teritoriu in judetele unde functia era inca vacanta, iar la Botosani, dupa cum anticipam ieri, postul a revenit liberalului Ion Diaconu.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis sa trimita la Comisia juridica un material filmat de o televiziune care ii surprindea pe unii deputati in timpul unei sedinte cum votau folosind si cartelele unor colegi absenti din sala.
Dan D., Farcas) La fel ca in SUA, Rusia etc., si in Romania au existat proiecte militare implicand clarvazatori, proiecte care au avut legaturi marginale si cu fenomenul OZN.
Microsoft a venit la Barcelona cu Windows 8. ... noul sistem de operare ZF a transmis live detalii de la eveniment .Prezentarea Windows 8 a fost facuta de directorul diviziei Windows a Microsoft si posibil viitor CEO al grupului, Steven Sinofsky.
google-analytics.com