Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti" (5.54 secunde)
Aura Ion, citat emotionant pe Google Plus, de Ziua Nationala Aura Ion, studenta voluntara care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a postat pe reteaua de socializare Google Plus un citat emotionant.
Presedintele PSD Bihor, Mihai Bar, este hotarit sa nu cedeze in lupta pe care o duce cu partidele aflate la guvernare, chiar daca, dupa cum spune, a aflat din surse sigure ca i se pregateste o lovitura, pentru a i se inchide gura si a inceta cu dezvaluirile pe care le fac cei din administratia publica locala.
In curand se implinesc cinci ani de la accidentul de schi in urma caruia a murit sotia actorului Liam Neeson (61 de ani). ... Sotia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi la 16 martie 2009 intr-o statiune de schi din Quebec, Canada.
FARCAS) Un episod important al presupusei prabusiri a unui OZN la Roswell, in 1947, a fost acela in care ofiterul de contrainformatii, maiorul Jesse Marcel (foto), dupa ce a terminat de adunat de pe ferma Foster resturile accidentului si inainte de a le preda superiorilor sai, a trecut in fuga pe acasa, aratand materialele adunate sotiei si fiului sau de 11 ani Jesse Marcel Jr.
Accidentul s-a produs la Melbourne, Australia, din neatentia soferului double-deckerului. Conducatorul masinii nu a realizat ca nu va putea trece cu colosul metalic pe sub un pasaj de cale ferata care masura numai 3 metri in conditiile in care autocarul masoara peste 4 metri inaltime.
10.000 de dolari pentru descifrarea unui document (Autor: ... FARCAS) Una dintre cele mai dezbatute probleme ale ufologiei este faimoasa prabusire a unui presupus OZN, in semidesertul aflat nu departe de orasul Roswell din New Mexico, probabil in seara zilei de 4 iulie 1947.
O femeie a fost ranita grav dupa ce a cazut, sambata dupa-amiaza, de la etajul sase al unui bloc aflat in constructie. Accidentul s-a petrecut in zona Centrului Vechi din Capitala, mai exact pe Calea Victoriei.
conservatorismul limbii, intretinut academic prin caracterul institutional si obligatoriu al regulilor gramaticale, perpetueaza aceste structuri si ierarhii dincolo de momentul in care ele inceteaza practic sa functioneze pentru ca un lucru este sigur - mobilitatea limbii a fost, pana acum, mai redusa decat a societatii insasi.
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
Autorul filmului era Ray Santilli, azi in varsta de 59 de ani, muzician si producator de inregistrari muzicale, precum si de filme despre cantareti.
Informatii generale despre antiinflamatoare Antiinflamatoarele sunt medicamente recomandate in multe afectiuni, rolul lor este unul complex, asa ca e bine sa le luam doar la recomandarea medicului specialist, chiar daca unele dintre acestea se elibereaza si fara prescriptie medicala.
FARCAS) Pe 8 iunie 2018, in Las Vegas, a avut loc o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration - SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association - IRVA), la care au fost discutate recentele evolutii, in urma dezvaluirilor privind interesul armatei in fenomenul OZN, in particular in intelegerea performantelor obiectelor care apar pe inregistrarile radar, de pilda incidentul foarte bine documentat, din 2004, al aviatiei marinei militare, in largul Californiei, cu asa-numitul OZN tic tac.
Compania Navrom, inchiriat de Compania Hinmar Constanta, 4.800 tdw., echipaj:
Medicii ii vor scoate premierului Calin Popescu Tariceanu din ghips piciorul ranit in accidentul de motocicleta si ii vor monta o proteza care sa-i permita sa se miste. O echipa medicala va merge acasa la premier pentru a-i scoate piciorul din ghips.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Ministrul PNL al Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca decizia luata in cazul sau de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie demonstreaza faptul ca el nu a accidentat pe nimeni, nu a fugit de la locul accidentului si nici nu a incercat sa ascunda adevarul.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit. ... "Va continua tratamentul de recuperare inceput la noi, probabil cu un kinoterapeut.
Cei mai multi dintre parlamentarii de Constanta au preferat, vineri seara, sa ramana in Bucuresti decat sa se intoarca in teritoriu, motivele fiind vremea capricioasa si accidentul de pe Autostrada Soarelui.
Sefia Aeroportului Mihail Kogalniceanu urmeaza sa fie preluata potrivit surselor noastre de pilotul Cristian Pavalasc o adevarata "figura" in bransa in conditiile in care a scapat cu viata din doua incidente cu MIG-uri.
Traian Basescu, actualul presedinte al Romaniei, si Ion Iliescu, fostul presedinte, au semnat, luni, in cartea de condoleante deschisa la ambasada Republicii Polone la Bucuresti in memoria presedintelui Lech Kaczynski, decedat sambata intr-o catastrofa aeriana in Rusia.
google-analytics.com