Cautare

1574 de rezultate pentru "accident rutier in cumpana" (4.16 secunde)
Cei doi nu au apucat sa se bucure de Craciun pentru ca au fost implicati intr-un accident rutier in vacanta, in Thailanda.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Trei persoane au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de un taximetru, in noaptea de sambata spre duminica, pe o trecere de pietoni din municipiul Drobeta Turnu Severin.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Un politist a fugit de la fata locului, dupa ce a provocat un accident rutier grav
PSD si PNL, in cazul unei mobilizari exceptionale, s-ar putea baza pe 222 de voturi din cele 231 necesare trecerii motiunii. In aceste conditii, la mare cautare sunt 9 independenti, dar si cei 17 parlamentari ai minoritatilor, care, desi la putere, dau emotii Coalitiei de aceasta data.
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
La data de 04 septembrie 2010, in jurul orei 23.00, M. ... Laminorului, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers prin viraj stanga, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Daewoo Matiz, care circula in aceeasi directie de mers.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru.
In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
) protesteaza cu privire la aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul in curs, solicitand suplimentarea sumelor alocate judetului Constanta.
Ceea ce ar fi trebuit sa fie o intalnire de lucru intre reprezentantii Institutiei Prefectului si primarii din judetul Constanta s-a transformat in scena unui scandal in toata regula.
Invocand legislatia in vigoare, o recomandare a ministrului Gheorghe Flutur, dar si faptul ca peste tot in tara astfel de Comandamente se afla in subordinea presedintelui de Consiliu Judetean, Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta si-a motivat initiativa prin aceea ca nu vrea sa fie acuzat ca nu a respectat legea.
Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, a fost desemnat sambata "Cetatean de Onoare" al comunei Cumpana, in cadrul unei festivitati in care i-a fost inmanata si "Cheia comunei".
In perioada 8- 11 octombrie 2006, prefectul Danut Culetu va conduce o delegatie reprezentativa a judetului Constanta in Germania, Landul Renania de Nord Westfalia. Actiunea se inscrie in cadrul programului de diplomatie publica "Promovarea comunitatilor locale din Romania in spatiul Uniunii Europene", initiativa lansata de Ministerul Afacerilor Externe.
In perioada 8- 11 octombrie 2006, prefectul Danut Culetu va conduce o delegatie reprezentativa a judetului Constanta in Germania, Landul Renania de Nord Westfalia. Actiunea se inscrie in cadrul programului de diplomatie publica "Promovarea comunitatilor locale din Romania in spatiul Uniunii Europene", initiativa lansata de Ministerul Afacerilor Externe.
In locul sau, oarecum surprinzator, s-a inscris in cursa Mariana Gaju, primarita comunei Cumpana, care va candida la Congresul extraordinar al PSD de duminica pentru un post de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele.
google-analytics.com