Cautare

11363 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 13 11 2009brasov" (3.76 secunde)
ALEXANDRU de 41 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Citroen, pe bd. ... ELISABETA de 83 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure, de la stanga la dreapta privind sensul de mers al autoturismului.
NICOLAE de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Nova, pe str. ... PAULA de 58 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta fata de directia de mers a autoturismului, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 11 ianuarie 2011, in jurul orei 07:15, M. VASILE de 61 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Espero, pe str.
Bogdan de 23 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia pe bd. ... Mihai de 27 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii regulamentar, pe marcajul pietonal.
Iosif de 39 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda Fabia, pe sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Ucideri din Culpa din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.
La data de 11.04.2011, in jurul orelor 20.35, A. GABRIEL de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped pe str. ... STELIANA de 58 ani, din Bucuresti, care circula dinspre Calea Rahovei catre str.
La data de 26 iulie a.c., in jurul orei 13.00, T. NICOLAE de 49 ani, din Bucuresti, conducea un tramvai pe Calea Rahovei dinspre sos.
Vasile de 77 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe Calea Rahovei, dinspre str. ... Dumitru de 86 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului electric pentru pietoni.
Mariea de 58 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault pe sos. ... Dumitru de 86 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga fata de directia de mers a autoturismului, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
UPDATE 11:08 Conform ultimelor informatii, trei oameni si-au pierdut viata, dintre care doi copii. ... UPDATE 10:15 Autorcarul implicat in accident efectua cursa Istanbul - Bucuresti - Chisinau, la bordul lui aflandu-se cetateni moldoveni si ucraineni.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Finala Europa League 2012 aduce in Bucuresti, potrivit organizatorilor, aproximativ 30.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao, dar si alte cateva zeci de turisti, cel maimare oras al Romaniei devenind, pentru o zi, capitala fotbalului european.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei. ... Libertatii) - Piata Francofoniei - dreapta, pe Calea 13 Septembrie - Piata Arsenalului - dreapta, pe Str.
In replica, delegatia UE la Bucuresti precizeaza ca deciziile privind rutele coridoarelor europene vor fi adoptate de-abia la sfarsitul acestui an sau inceputul anului viitor.
Mai multi turisti straini care vin in Romania au pierdut, in ultima perioada, avioanele la intoarcerea spre tara lor din cauza traficului rutier ingreunat de la Bucuresti spre Aeroportul "Henri Coanda", potrivit reprezentantilor agentiilor de turism.
Romtrans este o societate de transporturi de marfuri privatizata in 1994, cu sediul in Bucuresti, detinuta integral de salariati.
Astfel, pe langa proiectul celui de-al II-lea pod rutier peste Canalul Dunare-Marea Neagra in zona ecluzei Agigea se numara si finalizarea digului de larg in Portul Constanta, precum si dezvoltarea capacitatii feroviare in sectorul fluvio-maritim al Portului Constanta.
Reprezentantii ministerelor Transporturilor din 7 tari europene au semnat vineri in Polonia o declaratie prin care un nou traseu rutier european va fi extins in Romania, Bulgaria si Grecia, realizandu-se astfel o legatura intre Marea Baltica si Marea Neagra.
La sfarsitul anului, Planul Urbanistic Zonal nu a fost inca aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. ... Artera va avea 13,15 kilometri lungime si va face legatura intre Colentina si Crangasi.
Andra Oprescu) Guvernul a aprobat varianta finala a Master Planului General de Transport, iar negocierile cu Comisia Europena pe aceasta tema sunt stabilite pentru perioada 9-13 martie, potrivit ministrului transporturilor Ioan Rus.
Centrul Infotrafic a anuntat ca in judetul Prahova, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata pe DN1, pe tronsonul Ploiesti - Baicoi.
google-analytics.com