Cautare

44722 de rezultate pentru "101 perchezitii simultane si 70 de retineri marti sub coordonarea procurorilor diicot au fost efectuate 101" (7.46 secunde)
Gruparea de criminalitate informatica Anonymous Romania, formata din 14 membri, a fost destructurata de procurorii DIICOT, 12 persoane urmand sa fie duse la audieri astazi, in urma unor perchezitii efectuate in Craiova, Drobeta Turnu Severin si in municipiile Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Piatra Neamt, Cluj Napoca,Arad, Resita si Targu Mures.
Samir Spranceana, arestat la inceputul lunii iunie de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, impreuna cu Ovidiu Doran, Iulian Nitulescu, Claudiu Balan, Gigi Toma si Liviu Sfetcovici, pentru comiterea de infractiuni cu carti de credit, a mai facut o cerere de eliberare sub control judiciar.
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Structura Centrala, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul IGPR au destructurat un grup infractional organizat, constituit din 24 de persoane, specializat in savarsirea de fraude informatice, conform unui comunicat de presa al DIICOT.
Presedintele i-a cerut atunci lui Victor Ciorbea sa ridice la CCR exceptia de neconstitutionalitate privind OUG relativa la Codurile penale.
Toate returnarile ilegale de TVA ale lui Genica au fost adunate de DIICOT sub aceeasi coperta.Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), din cadrul Parchetului General, au conexat toate cauzele în care este cercetat omul de afaceri craiovean Genica Boerica, afirma surse judiciare, citate de NewsIn.
Cei opt inculpati acuzati de comiterea de infractiuni cu carti de credit, printre care Cosmin Camen, Ilie Para si Narcis Cita, vor fi cercetati in stare de arest.
am gresit cand am spus ca e bine ca s-a renuntat la procedura, ca nu mai e timp de pierdut si ca realitatea politica impune o negociere, deoarece USL va putea impune la Parchetul General si la DNA, fortand nota, orice procuror doreste.
Dupa 10 zile petrecute in arest la domiciliu, Andrew si Tristan Tate au avut voie sa paraseasca locuinta. ... Acestia au mers la sediul DIICOT, pentru noi perchezitii informatice. Mai multi admiratori au venit sa-i sustina.
Ofiterii BCCO Craiova, coordonati de un procuror din cadrul DIICOT-Serviciul Teritorial Craiova, au ridicat ieri-dimineata noua persoane din Craiova si Filiasi, acuzate de comiterea de infractiuni cu carduri de credit.
Procurorii DIICOT descriu modul in care conducerea HIDROELECTRICA a incheiat mai multe contracte care au pus in pericol sistemul energetic national si care au creat pagube societatii si economiei nationale. In dosarul de urmarire penala sunt invinuite noua persoane, inclusiv fostul ministru al economiei, Codrut Seres.
Sunt noi perchezitii la Primaria Iasi, intr-un dosar care vizeaza mai multe nereguli in domeniul imobiliar. Dupa DNA, a venit randul DIICOT sa descinda la institutia condusa de Mihai Chirica. Edilul a fost dus la audieri.
Arestarea angajatei BRD acuzate ca a furat 2,2 milioane de euro a fost un soc pentru colegii de serviciu de la sucursala craioveana a bancii.
Cel mai mare falsificator de bancnote de plastic din lume, care a reusit sa produca cele mai bune falsuri din istoria Romaniei, a fost prins de politisti.
Prostitutie cu parafa medicala de Brasov (Autor: Vifor Rotar) Sub paravanul unor saloane de masaj, o familie de medici din Republica Moldova conducea patru bordeluri in Brasov, Cluj si Constanta.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat propunerea legislativa a deputatului PRM Lucian Bolcas referitoare la suspendarea aplicarii ordonantei care permite DIICOT sa intercepteze convorbirile telefonice si sa verifice conturile bancare fara aprobare judecatoreasca.
Procurorii DIICOT au anihilat o retea de sapte traficanti de droguri formata din cetateni romani si turci. Printre acestia s-ar afla si un nepot indepartat al Patriarhului Daniel, sustine site-ul pressalert.ro.
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990 Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990, sub aspectul savirsirii mai multor infractiuni, printre care instigare la tratamente neomenoase, cercetare abuziva si arestare nelegala, ne-au informat surse judiciare.
Octavian Stireanu) Se cauta definitii pentru ceea ce se petrece in Piata Victoriei de cateva zile si nopti.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri ministrului interimar al Justitiei, Teodor Melescanu, cererile de declansare a urmaririi penale a opt fosti si actuali ministri.
Chiar in aceste momente are loc o operatiune uriasa a procurorilor DIICOT, in toate judetele tarii. Mascatii perchezitioneaza peste 450 de adrese si peste 360 de persoane vor fi duse la audieri.
google-analytics.com