Cautare

4229 de rezultate pentru "ziua portilor deschise" (3.14 secunde)
Intre activitatile cu care s-a ocupat Cozmanca in ultima perioada, conform acelorasi surse, se numara deschiderea portilor pentru Oprescu la cateva zeci de posturi radio-tv locale, unde candidatului independent i s-au aranjat interviuri si aparitii, in perioada urmatoare, in cele 20 de judete pe care le va strabate electoral pana la alegeri.
Oferta se adreseaza pe de o parte ONG-urilor, care vor avea un rol de mobilizare electorala in favoarea PDL, dar la pachet vor beneficia de deschiderea portilor partidului pentru cei care vor sa treaca la nivelul de politician.
Ai zice ca toate s-au intamplat aseara si maine dimineata cad in capul tuturor, el fiind in acelasi timp cheia tuturor portilor inchise, nodul gordian al acestei crize nebune.
Specialistii de la Muzeul Regiunii Portilor de Fier au stabilit, dupa descifrarea partiala a inscriptiilor de pe piatra funerara, ca acest monument a fost ridicat de Gaius Domitius, cu o functie de magistrat la vremea aceea si patron onorific al orasului Drobeta, unde a trait timp de 70 de ani.
El a citat raportul recent al UE, care a demonstrat ca state precum Marea Britanie, Irlanda si Suedia, au avut rate mai mari de crestere economica dupa deschiderea portilor pentru muncitorii din tarile valului de aderare din 2004.
"Mai facem un control pentru a vedea calitatea retehnologizarii in raport cu pretul care a fost solicitat, adica in situatia in care banii incasati se justifica in performanta Portilor de Fier", a declarat Vosganian.
Liderul Federatiei Nationale a Sindicatelor Portuare, Petre Costel, ne-a declarat ca sindicalistii se vor intruni in cursul saptamanii viitoare, pentru a stabili masurile pe care le vor lua, iar blocarea portilor de acces in Portul Constanta este una dintre ele.
In dreptul portilor, principala cale de acces catre curtea interioara a hanului, este un santier continuu de mai bine de sase luni de zile, fapt ce incurca afacerile celor din zona, inclusiv a administratorilor hanului:
Intreaga suprafata care urmeaza sa fie amenajata depaseste 5.000 de metri patrati, inclusiv sectoarele din spatele portilor terenului de fotbal.
Intrarea din strada Maior Coravu Parkingurile rosii - accesul catre aceste parkinguri se va face incepind cu ora 18:45, o data cu deschiderea portilor stadionului Intrarea din bd.
Din spusele IBM, desi este mai rapid de peste doua ori decat Power 5 (2.2 GHz), consumul energetic a ramas acelasi datorita dimensiunilor de 65nm ale portilor tranzistoarelor.
Printre zabrelele metalice ale portilor razbat crengile unor copaci lasati sa creasca la voia intamplarii. Nicolae Popescu, un locuitor din Slobozia, isi aduce aminte de vremurile in cand venea cu prietenii sa se distreze aici.
Calarasiul prin ochii mei (4) Cum amintirile imi dau ghiont sa zic ceva si de aniversarea anul acesta a 105 ani de la infiintarea primului cinematograf in Calarasi-cinema Codrat Marinescu in Septembrie 1911, pe strada Stirbei Voda (actuala 1 Decembrie 1918), pentru mai multa pozitionare in memorie asezandu-ma mai bine pe banca cu ochii inchisi in trecut, parca ma vad privind peste portilor metalice unul in carca altuia la scene din filmul ce rula in gradina de vara a cinematografului.
Speriata de neajunsurile pe care le poate aduce deschiderea portilor UE fortei de munca venite din coltul acesta, pana nu demult uitat de lume al Europei, s-ar parea ca populatia Albionului vrea sa preintampine "o noua invazie barbara".
Locuitorii unui sat din apropiere de Petrosani, se plang ca, in urma introducerii conductelor de gaze, localitatea arata ca o centrala termica.
Dupa pozitionarea sa din ultima perioada, este de asteptat ca eforturile investitionale ale dlui George Soros sa creasca, astfel ca ong-urile si tinerii frumosi si liberi ai societatii deschise, educati la CEU Budapesta, sa capete un nou avant financiar.
Dupa pozitionarea sa din ultima perioada, este de asteptat ca eforturile investitionale ale dlui George Soros sa creasca, astfel ca ong-urile si tinerii frumosi si liberi ai societatii deschise, educati la CEU Budapesta, sa capete un nou avant financiar.
5, programul de preluare fiind intre orele 8:30 si 16:30 in zilele de luni, miercuri, joi, vineri si intre orele 8:30 si 18:30 in ziua de marti.
MIRUNA) Blogurile si profilul facebook nu mai sunt demult jurnale personale deschise internetului larg. ... Nu va imaginati despre ei ca sunt la cafele toata ziua ori in parc cu copiii. ... Blogurile si paginile de facebook nu mai sunt demult jurnale personale deschise internetului larg.
Pe 28 decembrie 1858 cand au fost deschise lucrarile Adunarii elective a Moldovei, poporul i-a salutat pe deputati cu urale de Traiasca Romania!
google-analytics.com