Cautare

4229 de rezultate pentru "ziua portilor deschise" (3.12 secunde)
Astfel, PSD Bucuresti a anuntat ieri ca membrii sai nu se vor lasa pacaliti de "scrisorile deschise" ale conducerii partidului.
Alexandru, in textul unei scrisori deschise adresate lui Tariceanu.
Aceste unitati noi sunt dedicate cu precadere persoanelor fizice si IMM-urilor, fiind deschise in locatii accesibile. ... Pana in prezent sunt deschise doua astfel de centre specializate, in Bucuresti si Constanta.
Daca doriti sa va investiti economiile si cautati o alternativa la depozitele bancare, aveti la dispozitie bonurile de trezorerie, obligatiunile si actiunile sau fondurile deschise de investitii, fiecare comportand un grad de risc diferit, insa si un profit proportional cu acesta.
Compania estimeaza, astfel, vanzari lunare de 250.000 euro prin cele zece agentii mandatate deschise pana in prezent, potrivit reprezentantilor Loteriei."In prezent, avem deschise zece agentii mandatate in reteaua de hipermarketuri Carrefour, urmand in scurt timp sa fim prezenti in toate cele 12 magazine din tara.
Administratiile financiare din tara vor fi deschise vineri pana la ora 18 si sambata intre orele 8 si 14, pentru rezolvarea solicitarilor in legatura cu taxa de poluare auto, a anuntat ANAF.
Nu vor fi deschise santiere noi in scoli, ci vor fi continuate lucrarile de constructii deschise deja.
Pe 25 decembrie si 1 ianuarie 2010, unitatile Alpha Bank vor fi inchise, iar pe 26 si 27 decembrie, precum si pe 2 si 3 ianuarie 2010, banca tine deschise doar unitatile Alpha Point, in functie de programul centrelor comerciale.
Cine sunt, ce fac", realizata de Centrul Surse Deschise din cadrul SRI sub coordonarea directorului institutiei, George Cristian Maior. ... Pe de o parte, este vorba despre singura lucrare care abordeaza fenomenul spionajului din ultimele doua decenii in mod sistematic, folosindu-se in acest scop de sursele deschise.
P este 50 de expozanti atent selectionati pregatesc pentru comunitatea mintilor deschise delicatese si bunatati bio, produse alimentare slow food si raw food, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri, colectii de moda green chic fashion si haine preloved, precum si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative.
Conform legii, cei care organizeaza, pe perioada starii de alerta, mitinguri, demonstratii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de intruniri, in spatii deschise, ori intruniri de natura activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, in spatii inchise, activitati interzise conform art.5 alin.(3) lit.a), pot primi amenzi de la 3.000 lei la 15.000 lei.
In afara de "Porti deschise la pensiuni", ANTREC Romania, impreuna cu pensiunile membre, a pregatit pentru aceasta saptamana numeroase alte evenimente, cum ar fi "Ziua varuitului", la Sarata-Monteoru, judetul Buzau, "Wellness la tara", in Bucovina, o expozitie de flori la Codlea, in judetul Brasov, "Lectia de gatit la cuptorul cu lemne" (Berca, Buzau), degustari gratuite de vin (Pietroasele, Buzau), "Sa invatam arta incondeierii oualor" (Vama, Bucovina).
Romanilor le taie pensiile si salariile, el cu poleirea cu foita de aur La scurt timp dupa ce i-a instiintat pe romani ca le vor fi taiate pensiile, si asa amarate, cu 15 la suta, iar pe salariatii bugetari ca li se vor prabusi lefurile, si asa mizere, cu un sfert, presedintele tarii a dispus cheltuirea sumei de 184,873.94 lei, adica 44.790,78 de euro, la cursul de schimb valutar leu/euro comunicat de Banca Nationala a Romaniei, pentru ziua de marti, 4 mai 2010, cand a fost publicat anuntul in sistemul SEAP.
Dar nu putem ignora faptul ca, tot astazi, a fost proclamata Ziua fara Basescu, "No Basescu Day". ... Modelul manifestarii este imprumutat dupa "Ziua fara Berlusconi", organizata de italieni, la 5 decembrie 2009, sau "Ziua fara Sarkozy", care a avut loc la 27 Martie, in Franta.
Ziua de nastere nu a fost marcata prin nimic deosebit in primarie, intrucat primarul nu obisnuieste sa organizeze chefuri festive. „Nu practic obiceiul de a-mi tine ziua de nastere cu tam-tam. Nu mi-am tinut ziua de nastere nici cand am implinit 18 ani.
PRINCIPALE ZILE FESTIVE INTERNE SI INTERNATIONALE 1 martie - Ziua Martisorului 8 martie - Ziua internationala a Femeii 20 martie - Ziua internationala a Francofoniei 21 martie - Ziua internationala pentru eliminarea Discriminarii Rasiale 22 martie - Ziua mondiala a Apei 25 martie - Ziua Politiei Romane
Ziua Jandarmeriei Romane 5 aprilie: Ziua NATO 5 aprilie: Ziua mondiala a Tineretului 7 aprilie: Ziua mondiala a Sanatatii 22 aprilie: Ziua internationala a Pamantului 23 aprilie: Ziua Fortelor Armate Terestre Romane
- Dupa cum bine stiu prietenii mei de pe FB, m-am implicat personal in acest demers, implicare apreciata si de Ziarul ZIUA de Constanta, initiatorul actiunii. ... In continuare puteti citi textul integral al unui articol dedicat acestui eveniment important, in ziarul ZIUA DE CONSTANTA.
Senatorii UDMR au cerut liber de Ziua mortilor Senatul se va intruni intr-un singur plen saptamana viitoare, luni, cu program prelungit, dupa ce UDMR a solicitat ca ziua de marti sa fie libera pentru a sarbatori Ziua mortilor, inclusa in calendarul catolic, informeaza realitatea.net, care citeaza Newsin Astfel, liderii de grup au decis ca luni Senatul sa legifereze in program prelungit, de la ora 15.30 pana la 20.30, fata de 18, cat era programul normal.
Cutuma lui Iohannis de Ziua Nationala, o premiera mondialav (Autor:
google-analytics.com