Cautare

4229 de rezultate pentru "ziua portilor deschise" (6.51 secunde)
Aceasta va avea loc de "Ziua recoltei" iar investitia in noua Piata Obor se ridica la 117 milioane de euro, fonduri care provin din bugetul Primariei sectorului 2.
Ziua Mondiala a Libertatii Presei se aniverseaza pe 3 mai avand in 2019 tema Media pentru democratie Ziua Mondiala a Libertatii Presei este dedicata, in 2019, temei Media pentru democratie:
Google omagiaza femeile printr-un logo special de 8 Martie Google si-a schimbat, marti, logoul de pe pagina principala, pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii, noua imagine sugerand in mod simbolic ipostaze ale femeii moderne.
Ziua Internationala a Femeii, celebrata si in 2012 de Google. VEZI povestea zilei de 8 Martie Motorul de cautare si-a modificat din nou emblema, de aceasta data la 8 martie 2012, de Ziua Internationala a Femeii.
ZIUA MUNCII, sarbatorita de Google printr-un Doodle special Google sarbatoreste, astazi, Ziua Muncii, printr-un logo special, care infatiseaza 4 personaje care muncesc.
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
15 ianuarie este ziua lui Mihai Eminescu, dar si Ziua Culturii Nationale. ... Ziua Culturii Nationale a fost marcata pentru prima data la 15 ianuarie 2011, adica in urma cu 10 ani. ... Incepand din 2011, pe 15 ianuarie, este sarbatorita ai Ziua Culturii Nationale.
ZIUA PAMANTULUI este sarbatorita in fiecare an, la data de 22 aprilie, in 192 de tari.
Senatoarea Doina Silistru a prezentat in plenul Senatului, in sedinta din data de 30 septembrie 2014, o Declaratie oficiala a Senatului Romaniei, intitulata "1 Octombrie - Ziua de lupta impotriva cancerului de san in Romania" ________________________________________ Cancerul reprezinta o problema majora de sanatate publica pe plan mondial, cu variatii legate de incidenta, mortalitate, supravietuire, factori determinati de mediu, programe mixte de prevenire, diagnostic, tratament si paliatie.
Ziua Nationala a Tineretului Ziua Nationala a Tineretului este sarbatorita in fiecare an, la 2 Mai. ... 425/25 Octombrie 2004, ziua de 2 Mai a devenit Ziua Nationala a Tineretului.
Ziua de duminica aduce foarte multa acalmie in plan afectiv. ... Ziua aceasta iti aduce multa inspiratie. ... Ziua de azi aduce unele discutii in contradictoriu cu persoana iubita. ... O veste din partea unei rude iti da peste cap planurile in ziua de duminica.
Fie ca esti intr-o relatie, fie ca la capitolul asta doar incerci marea cu degetul, ziua o sa capete o incarcatura erotica. ... E ziua in care se poate deschide un nou capitol in cartea dragostei.
13 mai, Ziua Dorului - o emotie transformata in sarbatoare. Astazi, #doruldecopilarie In 13 mai 2015, Romania a sarbatorit pentru prima data Ziua Dorului. ... In 2019, ziua dorului se concentreaza pe dorul de copilarie.
Ziua Copilului este sarbatorita de Google printr-un Doodle special pe 1 iunie 2019. ... Pe 1 iunie, este Ziua Copilului In 1925, la Geneva, in cadrul Conferintei Mondiale pentru Bunastarea Copilului, s-a stabilit ca data de 1 iunie sa devina Ziua Copilului, mai exact Ziua Internationala a Copilului.
Pe langa eliminarea celor doua tari, Wilders mai sustine si inchiderea portilor UE pentru Ucraina. El afirma: "Consider ca nici un alt stat nu trebuie sa mai intre in UE.
Basescu s-a referit imediat si la firma Va Tech, amintindu-i lui Tariceanu ca in 1997, in calitate de ministru al Industriilor, a negociat cu aceasta firma pentru retehnologizarea Portilor de Fier, din nou fara sa prezinte detalii.
In ciuda temerilor, Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a declarat ca va trebui sa se implementeze masuri pentru a se asigura ca presiunea politica din partea statelor din vest nu va duce la inchiderea portilor pentru eventualii candidati, exceptand Bulgaria, Romania si Croatia, care au promisiuni certe de aderare.
In dimineata urmatoare, stirile de la radio, au anuntat ca un OZN fusese vazut deasupra Dunarii, in zona Portilor de Fier.
Gestul lui Onaca i-a luat prin surprindere pana si pe responsabilii acestor centre, care s-au trezit cu senatorul in fata portilor, carand baxuri cu apa.
Disperata ca sotul, doi puradei si un nepot au fost arestati luna trecuta in Bucuresti pentru santaj, inselaciune si infractiuni cu violenta, Sidonia a apelat la Prodan, dupa ce l-a vazut la televizor agitandu-se inflacarat prin fata portilor lui Gigi Becali, in momentele de restriste ale latifundiarului din Pipera.
google-analytics.com