Cautare

4228 de rezultate pentru "ziua portilor deschise" (6.48 secunde)
ateliere de creatie, targuri de economie sociala, Ziua Portilor Deschise, Esentiala este crearea unei retele de colaborare intre cele sase structure de economie sociala infiintate in cadrul proiectului si alte intreprinderi de economie sociala sub egida MATCA (brand social detinut de catre Asociatia pentru Economie Sociala (AES) si coordonata de "AUR" - A.N.S.R.U).
ateliere de creatie, targuri de economie sociala, Ziua Portilor Deschise, Esentiala este crearea unei retele de colaborare intre cele 6 structuri de economie sociala infiintate in cadrul proiectului si alte intreprinderi de economie sociala sub egida MATCA (brand social detinut de catre Asociatia pentru Economie Sociala (AES) si coordonata de "AUR" - A.N.S.R.U).
Dupa receptia oficiala a investitiei, astazi dupa-amiaza si toata ziua de maine sucevenii sunt invitati de conducerea spitalului sa vina sa vada ce s-a realizat la UPU-SMURD.
ZIUA PAMANTULUI 2013, sarbatorita de Google printr-un Doodle. ZIUA PAMANTULUI: ... ZIUA PAMANTULUI 2013, 22 aprilie 2013, a fost sarbatorita pe 22 aprilie 2013 de Google printr-un Doodle interactiv.
GOOGLE DOODLE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care poate fi admirat luni pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.
Anamaria Ferentz si-a serbat ziua de nastere pe 18 decembrie. De regula, nu organizeaza petreceri de ziua ei, insa de aceasta data a simtit sa faca un gest nobil.
Senatorul Trifon Belacurencu a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Internationala a Dunarii - un eveniment international prea putin mediatizat in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Ziua Internationala a Pamantului", pe care o puteti citi in continuare. Se apropie sarbatorile pascale si, intamplator sau nu, a treia zi de Paste coincide anul acesta cu Ziua Internationala a Pamantului.
Romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Frantei, 14 Iulie STIRI.TVR.RO : 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei, o sarbatoare cu valoare europeana Instaurata in anul 1880, Ziua nationala a Frantei celebreaza cele doua evenimente care au marcat istoria sa moderna, inceputul Revolutiei Franceze prin caderea Bastiliei si Sarbatoarea Federatiei.
Ziua Pamantului 2017. Google omagiaza Ziua Pamantului cu un nou doodle Astazi, este Ziua Pamantului 2017. ... Totodata, cu cateva zile inainte de Ziua Pamantului, NASA a lansat un site pe care oamenii pot adopta parti ale planetei.
Mii de romani au stat la coada in primele zile ale noului an pentru a vizita Palatul Parlamentului, ale carui porti au fost deschise pentru o saptamana la initiativa Camerei Deputatilor.
Romania militeaza pentru politica portilor deschise. Romania va milita pentru primirea Republicii Moldova in UE", a declarat Traian Basescu. Seful statului a precizat ca integrarea Romaniei nu va afecta angajamentele deja luate fata de NATO si a subliniat ca Europa si Statele Unite nu pot fi decat prieteni.
- cel de-al doilea obiectiv e participarea la consiliul europena informal de maine • In ce priveste NATO, sunt pe agenda cateva subiecte asupra carora am convenit ca vor fi discutate • Primul e legat de sistemul de aparare antiracheta si obiectivul Romaniei e ca la summitul NATO sa fie declarat capacitate interimara a NATO • Avand in vedere ca Romania a semnat si e in curs de indeplinire a tuturor angajanmentelor legale pentru inceperea instalarii sistemului la Deveslu • Un alt subiect pe care il voi discuta e legat de conceptul de smart defence • Noi avem doua aspecte de ridicat si poate de validat la acest nivel • In ceea ce priveste apararea aeriana a statelor NATO, Romania s-a angajat sa cumpere 48 de aeronave compatibile cu flota NATO • In conceptul de smart defence putem construi si altfel, respectiv mai multe state din zona sa asigure fortele necesare, inclusiv pentru interventii in afara teritoriului • Acest lucru ar degreva statele de o parte insemnata a cheltuielilor • In regiune s-ar putea discuta ca un grup de state sa isi asume fiecare un numar de aeronave • Sa spunem, in locc de 48 de avioane, sa gandim la un numar mult mai mic de avioane, daca si alte state ar intra impreuna cu noi in acest pachet, care sa garanteze securitatea aeriana a regiunii in prima instanta • Romania ar putea fi un contributor la conceptul de aparare cibernetica, avem atatia hackeri talentati care ar putea fi folositi pozitiv • Un alt subiect extrem de important este procesul de tranzitie din Afghanistan • Romania are circa 2000 de militari, misiunile contingetului romanesc au ramas aceleasi si dupa ce am marit efectivele si trebuie sa stabilim si cu aliatii si cu sistemele de comanda ale NATO un proces in care Romania sa inceapa sa-si diminueze participarea • Nu se pune problema pentru 2012, Statul major general considera ca pentru indeplinirea misiunilor din acest an efectivele asigura indeplinirea misiunilor • Avem in vedere ca incepand cu 2013 sa trecem la o reducere considerabila a contingentului pe care il avem in Afghanistan • Sa speram ca procesul de transfer al responsabilitatii catre armata afghana ne va permite sa retragem parte a efectivelor • Relatia NATO rusia va fi un subioect de discutie - Cert e ca voi pleca de la premisa ca e foarte bine sa ai in Rusia un partener in asigurarea securitatii regionale • Pe agenda se afla problematica legata de mentinerea portilor deschise pentru tarile la sud de Romania si discutarea perspectivei de avansare catre est, si ma refer in mod expres la Georgia • Doar pentru informare, in ce priveste instalarea scutului la Deveselu, va pot spune ca progresam in definitivarea aranjamentelor legale, sunt o serie de aranjamente bilaterale ce trebuiesc modificate • Al doilea obiectiv - participarea la Consiliul European Informal:
Contabilii si reprezentantii agentilor comerciali din Craiova au putut testa ieri, in cadrul "Zilelor Portilor Deschise Ciel", noua aplicatie Ciel Contabilitate v.6.0.
In perioada 14 - 31 mai, Top Gel organizeaza "Zilele Portilor Deschise", "pentru a arata publicului larg tehnologia de fabricatie a inghetatei", a informat compania printr-un comunicat de presa.
In perioada 14 - 31 mai, Top Gel organizeaza "Zilele Portilor Deschise", "pentru a arata publicului larg tehnologia de fabricatie a inghetatei", a informat compania printr-un comunicat de presa.
CALENDAR CLASA PREGATITOARE PRIMA ETAPA DE INSCRIERE 28 martie - s-a facut afisarea circumscriptiilor scolare si a planului de scolarizare, respectiv numarul de clase pregatitoare alocate, la fiecare scoala 30 martie - 7 aprilie 2013 - a avut loc organizarea in fiecare scoala care are clasa pregatitoare a "Zilei portilor deschise".
Metrorex mentioneaza ca a demarat deja achizitia sistemului de siguranta, cu utilizarea materialului rulant existent, si montarea echipamentelor pe trenurile din flota sa.Fostul ministru al Transporturilor, Sorin Buse, anunta, in noiembrie 2016, cu ocazia Zilei Portilor Deschise la metroul Drumul Taberei, ca sectiunea de metrou Eroilor - Drumul Taberei va functiona din semestrul al doilea al anului 2017.
Conservatorii au speculat insa momentul de slabiciune de care dau dovada anumiti politicieni, in special social-democrati, si au anuntat sezonul "portilor deschise".
google-analytics.com