Cautare

4237 de rezultate pentru "zilele municipiului" (2.72 secunde)
Astfel bancile, trezoreria, Directia Finantelor Publice, dar si casieriile sucursalei Electrica Botosani si ale societatii Apa Grup vor fi inchise in zilele de 30 iunie si 1 iulie in vederea adaptarii programelor de contabilitate, respectiv de facturare-incasare la noua moneda.
In zilele caniculare, mai vulnerabili sunt varstnicii si copiii, cardiacii, diabeticii, obezii suferinzii de boli psihice (Autor: ... De aceea, specialistii recomanda sa facem dusuri cu apa calduta in zilele caniculare. Toata lumea stie ca in zilele caniculare trebuie sa bem intre 1,5-2 l de apa zilnic.
Probabilitatea de precipitatii va fi mai ridicata in zilele de 15 si 16 ianuarie, apoi dupa data de 19 ianuarie. ... MOLDOVA In prima saptamana mediile valorilor maxime vor oscila intre 6 grade in ziua de 15 ianuarie si 2...3 grade in zilele de 17 si 18 ianuarie.
Vor fi averse, izolat insemnate cantitativ, in zilele de 13 si 14 iulie. ... Probabilitatea pentru averse, va fi mai ridicata in zilele de 13, 14, 20 si 21 iulie.
TRANSILVANIA Pana in data de 17 decembrie, vremea va fi calda, cu medii ale temperaturilor maxime ce vor oscila intre 6 si 12 grade (cele mai ridicate valori se vor inregistra in zilele de 12 si 13 decembrie) si ale minimelor intre - 2 si 2 grade Celsius.
In acest context, deputatul Puiu Hasotti a transmis celor prezenti in parcul de langa Primaria Municipiului Constanta ca PSD trebuie inlaturat de la conducere, intrucat "aceasta plaga, acest cancer asupra trupului tarii nu mai trebuie lasat sa se manifeste”.
Ca sef al Politiei judiciare l-a numit pe subcomisarul Traian Surducan, fost sef al Politiei municipiului Oradea, functie din care a trebuit sa-si dea demisia din cauza unor fapte compromitatoare retinute de Serviciul judetean Bihor de informatii si protectie al MAI.
Mai multi consilieri locali din Mangalia se pregatesc sa il dea in judecata pe edilul municipiului, Claudiu Tusac (foto).
Posesorii de autoturisme se inghesuie sa-si procure autocolantul care dovedeste plata taxei de parcare pe domeniul public al municipiului Craiova, insa, pana acum, doar jumatate din masinile inregistrate in Banie au vinieta Pana la 15 august, ultima zi in care posesorii de autoturisme din Craiova mai puteau sa-si procure vinieta de parcare fara a risca sa fie amendati, in evidenta Directiei de Taxe si Impozite figurau ca eliberate 37.850 de astfel de autocolante, dintr-un total de 57.000 de masini pentru care se platise initial taxa de parcare, alte 16.843 de viniete fiind procurate ulterior, odata cu achitarea taxei.
PRIMARIA ARE PROPUNERILE PENTRU ACORDAREA TITLULUI DE CETATEAN DE ONOARE la manifestarile de la Zilele Municipiului (Autoare: Ionela Stanila) Cinci calaraseni, cu activitate si rezultate remarcabile se afla pe lista celor care urmeaza sa primeasca titlul de cetatean de onoare in cadrul manifestarilor organizate in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi.
Dupa intonarea Imnului National al Romaniei si cel al Craiovei, de catre Corul Filarmonicii "Oltenia", si luarile de cuvant, a fost inmanat Titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Craiova, post-mortem, profesorului doctor Diana Maria Busoi, pentru daruirea de care a dat dovada in intreaga sa activitate profesionala, pentru inegalabilul sau caracter, care va ramane intotdeauna un reper al inaltelor valori ale tinerei generatii.
Magda Marincovici) Medicul Alis Grasu este de 28 de ani coordonator al Serviciului de Ambulanta al Municipiului Bucuresti. ... In zilele urmatoare, apar si problemele digestive, biliare, pe fondul consumului in exces de alcool si de preparate traditionale de Paste.
Lucrarea sa a fost cauza uneia dintre cele mai animate controverse culturale din secolul trecut - o dezbatere ale carei ecouri mai pot fi intalnite si in zilele noastre.
Dupa finalul Sfintei Liturghii, toti credinciosii pelerini ortodocsi prezenti vor avea acces in Catedrala, atat duminica, cat si in zilele urmatoare (26-29 noiembrie, zilele sfintiriia), si vor avea posibilitatea sa se inchine in Sfantul Altar, nou sfintit.
Evazionistul din zilele noastre este un barbat tanar, fara venituri certe pe acte, uneori cu domiciliul prin strainatate si care are in spate oameni de afaceri consacrati in fentat legea.
Navy), vor organiza in luna iunie in Romania doua conferinte intitulate "Zilele Industriei".Prima este programata pentru data de 13 iunie 2012, la un hotel din Bucuresti, al carui nume va fi anuntat ulterior, la fel ca si ora de incepere a evenimentului.
• BERBEC - Zilele acestea, esti destul de energic, dar si mofturos si cu toane. ... • FECIOARA - Zilele acestea sunt propice sa analizezi pe indelete posibilitatile tale de castig din activitatea desfasurata la un loc de munca.
Ce trebuie sa faceti ca sa va racoriti eficient in zilele caniculare? Sfatul la care nu va asteptati Daca va ganditi ca in zilele caniculare trebuie sa va racoriti cu bauturi cat mai reci, ei bine va inselati.
Despre importanta dezvoltarii a noi biomarkeri si impactul major al acuratetii testarii de laborator asupra diagnosticului clinic si, drept urmare, asupra starii de sanatate a pacientilor, s-a discutat in cadrul seminarului Zilele Roche (Diagnostic)”, care a avut loc la inceputul lunii mai in Romania.
Sfaturi pentru zilele caniculare. ... O bere rece, evident este placuta in zilele caniculare. Dar si in acest caz nu trebuie sa abuzam, deoarece alcoolul, in zilele toride, diminueaza capacitatea de lupta contra caldurii si favorizeaza deshidratarea.
google-analytics.com