Cautare

4237 de rezultate pentru "zilele municipiului" (2.63 secunde)
Se vor semnala precipitatii moderate cantitativ in zilele de 20 si 21 noiembrie 2018, posibil si in jurul datei de 27 noiembrie 2018, dar temporar si in 19 noiembrie 2018, si dupa 28 noiembrie 2018, cand vor fi slabe cantitativ.
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro Berbec Zilele acestea, Luna tranziteaza Semnul tau zodiacal, impulsionandu-ti dorinta de a incepe activitati si proiecte noi. ... Taur Energia Lunii, aflata zilele acestea in Semnul Berbecului, iti deschide sufletul catre introspectie si meditatie.
"Zilele Municipiului Constanta", o sarbatoare pentru care de la bugetul local a fost alocata suma de 3 miliarde si jumatate de lei, are in acest an o oferta variata - spectacole in Portul Tomis, artisti, colocvii tomitane, activitati sportive, iar ca noutate - fanfara armatei militare din Turcia.
Ziua Unirii - 24 ianuarie, Festivalul Indragostitilor, Festivalul Marin Sorescu, Ziua Basarabiei, Sarbatori Pascale, Ziua Europei, Ziua Internationala a Copilului, Ziua Imnului si Drapelului National, Zilele Municipiului Craiova, Ziua Nationala a Romaniei, 22 Decembrie, manifestari dedicate sarbatorilor de iarna", se arata in nota de fundamentare.
Zilele Municipiului, organizate in perioada 21-23 septembrie 2018. ... Ionela Stanila) La 423 de ani de la atestare documentara a Calarasiului, autoritatile locale pregatesc numeroase surprize in cadrul evenimentului Zilele Municipiului, in weekendul 21-23 septembrie 2018.
Nu au lipsit nici personalitatile judetene, respectiv presedintele PSD Maramures si organizator al evenimentului, Gabriel Valer Zetea, alaturi de primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, secretarul executiv al filialei judetene si secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure (PSD), edilul localitatii Tautii Magheraus, Anton Ardelean (PSD), senatorii Liviu Marian Pop si Sorin Ovidiu Bota, deputatul PSD de Baia Mare, Florin Tataru, presedintele PC al Consiliului Judetean, Zamfir Ciceu.
14 din Capitala, a fost acceptata de Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti, in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti, conform procesului verbal publicat, luni, pe site-ul institutiei.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit, in perioada 7-8 septembrie, conferinta "Sursele regenerabile de energie, cheia unui viitor durabil", organizata de Meda Consulting si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.
In septembrie curent administratia locala a Municipiului Salonta a achizitionat un joc online, "Toldi", pentru suma de 115.000 lei.
"Pentru cantitatile de energie termica cumparate de la Electrocentrale Bucuresti SA in volum de 2.840.000 Gcal in perioada ianuarie — septembrie, RADET Bucuresti si Primaria Municipiului Bucuresti au achitat din incasari directe si respectiv din subventii acordate de Primaria Municipiului Bucuresti suma totala de 677.580.571 de lei fata de valoarea totala a facturilor aferente perioadei mentionate in valoare de 609.907.040 de lei, ceea ce inseamna ca a fost platita in totalitate cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti", a afirmat Oprescu.
Teatrul ODEON a gazduit pe 15 ianuarie, cu ocazia ZILEI CULTURII NATIONALE, Gala Premiilor Municipiului Bucuresti pentru Arta si Cultura, un eveniment de prestigiu organizat de Primaria Capitalei.
Zona centrala a municipiului Calarasi va fi modernizata printr-un proiect REGIO Un alt proiect cu finantare europeana pe care Primaria Municipiului Calarasi il are in pregatire este cel care isi propune reducerea emisiilor de carbon in municipiul Calarasi prin creearea unui spatiu urban multifunctional in zona centrala a municipiului.
Mai mult, grupurile de copii Fabrica de Folclor, Bravissimo, Alina Sorescu si Piticii lu' Soreasca, Allegretto, trupele de dans TheMob, KidsSquad si muzicienii stradali care vor performa la diverse instrumente, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti. ... Muzeul Municipiului Bucuresti si Muzeul National George Enescu se alatura evenimentului.
Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti a organizat recent, la Teatrul Elisabeta din Capitala, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, un eveniment care are ca scop celebrarea acestei zile printr-o serie de activitati cultural - artistice dedicate seniorilor bucuresteni.
Proiectul de mo-dernizare a zonei centrale a municipiului Targu Jiu a ajuns la jumatate de drum. ... Jumatate din lucrarile de modernizare a zonei centrale a municipiului Targu Jiu au fost realizate, sustin autoritatile locale.
Primarul Antonie Solomon, proaspat demis din fruntea PDL Craiova, si viceprimarul Marinica Dinca, desemnat candidatul PDL pentru primaria municipiului, n-au scapat ocazia unui schimb acid de replici in sedinta extraordinara de ieri a consiliului local Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Local Municipal Craiova ar fi fost una banala, daca la prezidiu nu s-ar fi asezat cei doi potentiali adversari la Primaria Craiova:
Zilele V - Protejeaza-ti feminitatea! ... "Aceasta prima editie a campaniei nationale Zilele V ne-a aratat ca sunt in continuare multe femei cu infectii vaginale care nu se prezinta la medicul ginecolog. ... Cred ca Zilele V este o campanie care ar trebui desfasurata anual", adauga Prof.
Zilele Brasovului, in perioada 9-12 mai Concerte, expozitii, targuri ale mestesugarilor si de flori, concerte sustinute de Directia 5, Connect-R, Dalma, Antonia, de Filarmonica si Opera, spectacole de folclor, de teatru pentru copii si tineret, de comedie, de mimi, clovni, bufoni, turnirul cavalerilor, lansari de carte - toate vor avea loc in perioada 9-12 mai, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Brasovului, editia 2013.
Avand in vedere ca, zilele acestea, Bucurestiul se afla sub avertizare de cod galben si, probabil, ne vom confrunta cu temperaturi ridicate pana la sfarsitul lunii, asa cum arata meteorologii, am avut in aceasta dimineata o sedinta operativa cu toti factorii implicati in luarea masurilor privind protectia bucurestenilor in zilele cu temperaturi ridicate, caniculare.
Incep Zilele minunatului oras Calarasi (Autor: ... - Peste cateva zile incep Zilele Municipiului Calarasi. Pe 23 Septembrie 2017 se va deschide evenimentul la Centrul Cultural in Sala acestuia.
google-analytics.com