Cautare

4237 de rezultate pentru "zilele municipiului" (3.15 secunde)
Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, Zilele Bucurestilor Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, zilele Bucurestiului.
Ca Nemirschi si-a luat libertatea de a sosi la sediul Agentiei de Protectia Mediului Constanta - nici o problema, intrucat atat APM, cat si Primaria Municipiului Constanta aveau de discutat anumite probleme, dar nu neaparat ieri, dupa cum sustin surse ale Agentiei.
Relatiile Prefectura - Primaria Municipiului Constanta sunt, pe zi ce trece, din ce in ce mai incordate, in ciuda faptului ca prefectul Danut Culetu declara, in urma cu ceva timp, ca este dispus sa discute cu primarul Radu Mazare pe teme care vizeaza municipiul.
Programul "Solidaritate pentru Constanta" al senatorului Dorel Onaca, candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, impreuna cu programul "Constanta- un judet deschis", al avocatului Popescu Ion, candidatul PD-L la functia de presedinte al Consiliului Judetean, au constituit punctul de plecare in demersul social si economic fara precedent pe care democrat-liberalii l-au declansat pentru lansarea municipiului si judetului Constanta in zona economica europeana.
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
Consilierii PD-L spera sa convinga PRM sa se alature democrat liberalilor si PNG pentru a forma o noua majoritate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), primind postul de viceprimar ocupat in prezent de Robert Ionescu (PNG).
Lucian Iliescu este din anul 1996 primarul municipiului Giurgiu. ... Primarul Municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, se afla la cel de-al patrulea mandat - cel mai bun indiciu al faptului ca este omul potrivit la locul potrivit. ... Aductiunea de gaze naturale este cea mai mare realizare a municipiului Giurgiu.
"Atelajele ce se vor deplasa pe arterele municipiului Craiova, in zonele in care este permis accesul acestora, vor fi dotate obligatoriu cu dispozitive de retentie a dejectiilor animale". ... 241/2006 privind regulamentul de gospodarire comunala a municipiului Craiova, care la randul sau a fost abrogata prin HCL nr.
In termen de cinci zile, primarul Catalin Flutur trebuie sa emita dispozitia in baza careia cei doi functionari publici isi pot relua activitatea si functiile detinute, de secretar al municipiului, respectiv sef Serviciu patrimoniu.
In ceea ce priveste rezultatele pentru Primarul General si Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), candidatul independent sustinut de USL la Primaria Generala, Sorin Oprescu, a obtinut 55, 02% din voturile exprimate la alegerile locale de duminica, fiind urmat de Silviu Prigoana (PDL) cu 16.97%, potrivit datelor furnizate de BEM dupa centralizarea proceselor verbale din 1.030 sectii de votare din totalul de 1.223.
Alti bani se vor duce pe "variante ocolitoare", ca de exemplu prima etapa a variantei de ocolire a municipiului Iasi, cu alte 20 de milioane de lei, varianta de ocolire a orasului Suceava, cu o cheltuiala de 15 milioane de lei.
Atunci cand se pune problema dezvoltarii economice a municipiului Oradea si a imprejurimilor, de foarte putine ori virtualii sau viitorii investitori iau in calcul specificul acestei zone.
"Ministrul Culturii cere imperativ Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, personal domnului Primar General Sorin Oprescu, precum si Prefecturii Municipiului Bucuresti si institutiilor abilitate sa actioneze urgent si energic pentru stoparea actelor de vandalism, recuperarea furturilor, identificarea si pedepsirea faptasilor", se precizeaza intr-un comunicat de presa remis, duminica, B365.ro.
Primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, i-a trimis o scrisoare lui Ponta In atentia domnului Victor PONTA - Prim-Ministru al Romaniei Stimate domnule Prim-Ministru, In numele meu, al Primariei municipiului Calarasi, al Consiliului Local Calarasi, cat si in numele tuturor calarasenilor, va rog, in contextul analizei care se face la acest moment cu privire la stabilirea amplasamentului noului pod peste Fluviul Dunarea, intre Romania si Bulgaria, sa intreprindeti toate demersurile cu privire la excluderea oricaror argumente subiective in formularea alegerii privind locatia celui de-al treilea pod intre cele doua tari.
rimaria municipiului Calarasi organizeaza cea de-a V-a editie a SARBATORII PRIMAVERII Vineri, 10 martie 2017, in Sala de spectacole Barbu Stirbei a Centrului Culturul Judetean, incepand cu ora 16.00, Primaria municipiului Calarasi organizeaza cea de-a V-a editie a SARBATORII PRIMAVERII.
Miercuri, 6 iunie 2018, ora 19:00, Muzeul Municipiului Bucuresti organizeaza vernisajul Salonului de Banda Desenata Povesti din Bucuresti in Benzi Desenate, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151). ... Salonul este organizat de Muzeul Municipiului Bucuresti.
La Muzeul Municipiului Calarasi a fost vernisata o expozitie in memoria profesorului de modelism Pompiliu Popescu Profesorul Pompiliu Popescu Muzeul Municipal Calarasi din cadrul Primariei Municipiului Calarasi organizeaza expoziția de amintiri dedicata profesorului de modelism (aero-navo-racheto-automodele) Pompiliu Popescu. ... Muzeul Municipiului Calarasi
Dupa ce au destructurat mai multe grupari de carderi din care faceau parte Samir Spranceana, Ion Rosianu, Dragos Tiugan sau Marius Voinea, zis Cretu, politistii doljeni au "spart" ieri o grupare in care activa si fiul adjunctului sefului Politiei Municipiului Calafat, Laurentiu Vladut.
Probabilitatea de ploaie se mentine pe tot parcursul intervalului, dar va fi mai ridicata pana la jumatatea primei saptamani si in zilele de 30 si 31 octombrie 2018.
Vremea se va incalzi in toata tara in zilele urmatoare, apoi va deveni rece, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor creste dupa data de 9 decembrie 2018, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 3 - 16 decembrie 2018, publicata luni.
google-analytics.com