Cautare

2863 de rezultate pentru "zilele italiei" (3.57 secunde)
Conform meteorologilor, in Banat, in prima saptamana a intervalului, vremea va fi deosebit de calda, cu maxime termice care se vor situa, in medie, intre 10 si 16 grade, cele mai ridicate valori urmand a se inregistra in zilele de 11 si 16 februarie.
Am avut, deasemeni, prilejul sa ma reintalnesc cu fostul ministru de externe al Italiei, Gianni de Michelis, prima personalitate politica pe care am intalnit-o in cursul primei mele vizite in Italia, in calitate de sef al statului in 1991.
Recent, Resedinta Ambasadorului Italiei la Bucuresti - Diego Brasioli a fost gazda unei serate italiene, organizata de Maris Made to Measure.
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
Se vor semnala precipitatii moderate cantitativ in zilele de 20 si 21 noiembrie 2018, posibil si in jurul datei de 27 noiembrie 2018, dar temporar si in 19 noiembrie 2018, si dupa 28 noiembrie 2018, cand vor fi slabe cantitativ.
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro Berbec Zilele acestea, Luna tranziteaza Semnul tau zodiacal, impulsionandu-ti dorinta de a incepe activitati si proiecte noi. ... Taur Energia Lunii, aflata zilele acestea in Semnul Berbecului, iti deschide sufletul catre introspectie si meditatie.
Presedintele Italiei a incurajat Romania pentru a se implica in continuare in consolidarea democratiilor tinere din aceasta zona. In privinta relatiilor economice si comerciale, cei doi sefi de stat au apreciat ca acestea au atins un nivel important, dar ca acestea trebuie dezvoltate in continuare.
Carolina Kostner, campioana europeana, pentru a 4-a oara Carolina Kostner a cucerit al 4-lea sau titlu de campioana europeana la patinaj artistic, aducand la Sheffield, sambata seara, singurul titlu Italiei la actuala editie, cu un total de 183,55 puncte.
Francesco Gabbani a cantat piesa L'italiano vero a lui Toto Cutugno, imbracat in costum de astronaut, fluturand steagul Italiei in mana.
"Nu subapreciati aceasta mare oportunitate pentru ca in urma cu 10-15 ani regiunile din sudul Italiei erau nevoite sa restituie Comisiei Europene jumatate din fonduri deoarece nu reuseau sa le cheltuiasca.
Noul obiectiv al Ligii este, in prezent, federalizarea Italiei si dobandirea unei puternice autonomii a centrelor industriale din nordul Italiei fata de guvernul de la Roma.
De la tehnologiile aerospatiale si IT, la imbracaminte, incaltaminte, mobila si pielarie sunt sectoarele economice, in care investitorii din trei regiuni ale Italiei vor sa coopereze cu IMM-urile romanesti, in cadrul unui proiect romano-italian prezentat ieri la Bucuresti.
Predecesoarea sa a facut aproape 140.000 de kilometri de patrulari pe autostrazile din centrul si sudul Italiei, precum si în misiuni de transport medical.
Publicul prezent a putut urmari apoi un scurt film ce a ilustrat celebrarea a 100 de ani de Confindustria, imaginile initiale in alb-negru lasand locul celor color, punand in evidenta contributia confederatiei la dezvoltarea Italiei de-a lungul istoriei sale.
Adrian Mutu nu a fost convocat pentru meciul pe care echipa Cesena il va disputa, duminica, in compania formatiei Fiorentina, in etapa a XXVI-a a campionatului Italiei. ... Meciul Fiorentina - Cesena, din etapa a XXVI-a a campionatului Italiei, va avea loc duminica, de la ora 16.00.
Asa cum era de asteptat, cea mai vizionata partida a fost cea disputata duminica, 24 iunie, intre reprezentativele Angliei si Italiei, incheiata cu lovituri de la 11 metri.
Din fericire, greseala Italiei a fost ca a ridicat piciorul de pe acceleratie. Tricolorii au aratat personalitate si nu s-au lasat invitati sa atace.
Sub Inaltul Patronaj al Ambasadei Italiei si al Institutului Italian de Cultura, Asociatia culturala "Amicii lui Pavese" in parteneriat cu Teatrul Odeon organizeaza o serata muzicala italiana in care versurile poetilor Pessoa si Pavese devin muzica.
Gravul accident de autocar, care a provocat duminica seara 38 de victime si ranirea a zece persoane, in apropiere de Avellino, langa Napoli, in regiunea Campania din sudul Italiei, se afla luni in atentia principalelor publicatii din Peninsula.
Osojaniza din zona Fruili, in nord estul Italiei, este o mamaliga usoara cu arome de unt, stravecchio sau ricotta afumata. ... Biancoperla, tipica in nordul italiei, se face dintr-o faina speciala aba.
google-analytics.com