Cautare

2863 de rezultate pentru "zilele italiei" (3.67 secunde)
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Miercuri, 22 noiembrie, se desfasoara la Hotelul Athenee Palace Hilton evenimentul cu titlul Degusta Italia organizat de ICE-Agentia Italiana pentru Comert Exterior - Biroul din Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Sergio Mattarella a fost reales sambata presedinte al Italiei. Partidele de guvernamant din Italia i-au cerut lui Sergio Mattarella sa-si continue functia de presedinte pentru un al doilea mandat.
Putin a lipsit ca Ziua Internationala a Mediului sa ne prinda cu cateva mii de tone de deseuri din sudul Italiei in locuri descoperite din Romania.
De data aceasta, partenerul Gazpromului fiind ENI, compania energetica nationala a Italiei, iar marea pe sub care va trece noua conducta de gaz rusesc si central-asiatic este chiar cea pe care fostul presedinte Iliescu o boteza candva "singurul vecin loial al Romaniei alaturi de Serbia".
Cel putin 59 de migranti, inclusiv un bebelus, au murit iar alti zeci au supravietuit, dupa ce ambarcatiunea supraincarcata in care se aflau s-a scufundat in marea agitata de la coasta sudica a Italiei, potrivit BBC.
Premierul Italiei, raspuns acid despre razboiul din Ucraina: "Spuneti-i asta lui Putin!"
Imagini incredibile au fost filmate in nord-estul Italiei, grav afectat de ploile torentiale din ultima vreme, dupa o perioada lunga de seceta.
O fetita romanca, in varsta de doar trei ani, a fost la un pas sa fie rapita de pe strazile Italiei.
Conceptele morale si religioase nu erau cele din zilele noastre spune Ferdinand Gregorovius. ... Dar chimistiisi toxicologii din zilele noastre sunt convinsi ca aceasta cantarella, otrava capabila sa ucida cu precizie, este doar o legenda legata de familia Borgia.
Zilele V - Protejeaza-ti feminitatea! ... "Aceasta prima editie a campaniei nationale Zilele V ne-a aratat ca sunt in continuare multe femei cu infectii vaginale care nu se prezinta la medicul ginecolog. ... Cred ca Zilele V este o campanie care ar trebui desfasurata anual", adauga Prof.
Ioan Mintas, presedintele CLIPMM Oradea, a declarat ca zilele trecute au avut loc intalniri intre Cabinetul Boc si reprezentanti ai CNIPMMR, in care s-a hotarit necesitatea sprijinirii mediului de afaceri, in special IMM.
Sub comanda antrenorului Xavier Pascual Fuertes, tricolorii au efectuat zilele trecute un cantonament la Barcelona si au participat in finalul anului la Yellow Cup, un puternic turneu amical in Elvetia. ... Pe 11 ianuarie la Bolzano, Romania debuteaza contra Italiei in campania de calificare la Mondiale.
Probabilitatea de ploaie se mentine pe tot parcursul intervalului, dar va fi mai ridicata pana la jumatatea primei saptamani si in zilele de 30 si 31 octombrie 2018.
Vremea se va incalzi in toata tara in zilele urmatoare, apoi va deveni rece, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor creste dupa data de 9 decembrie 2018, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 3 - 16 decembrie 2018, publicata luni.
Astfel bancile, trezoreria, Directia Finantelor Publice, dar si casieriile sucursalei Electrica Botosani si ale societatii Apa Grup vor fi inchise in zilele de 30 iunie si 1 iulie in vederea adaptarii programelor de contabilitate, respectiv de facturare-incasare la noua moneda.
In zilele caniculare, mai vulnerabili sunt varstnicii si copiii, cardiacii, diabeticii, obezii suferinzii de boli psihice (Autor: ... De aceea, specialistii recomanda sa facem dusuri cu apa calduta in zilele caniculare. Toata lumea stie ca in zilele caniculare trebuie sa bem intre 1,5-2 l de apa zilnic.
Probabilitatea de precipitatii va fi mai ridicata in zilele de 15 si 16 ianuarie, apoi dupa data de 19 ianuarie. ... MOLDOVA In prima saptamana mediile valorilor maxime vor oscila intre 6 grade in ziua de 15 ianuarie si 2...3 grade in zilele de 17 si 18 ianuarie.
Vor fi averse, izolat insemnate cantitativ, in zilele de 13 si 14 iulie. ... Probabilitatea pentru averse, va fi mai ridicata in zilele de 13, 14, 20 si 21 iulie.
Sambata, deschiderea oficiala a evenimentului ZILELE MUNICIPIULUI CALARASI - editia 2017 Calarasenii sunt asteptati, in zilele de 23 si 24 septembrie, sa ia parte la activitatile pregatite de Primaria Municipiului Calarasi pentru sarbatorirea a 422 de ani de atestare documentara a urbei noastre.
google-analytics.com