Cautare

7103 de rezultate pentru "ziarul ziua 19 07 2009" (2.73 secunde)
Ziua Internationala a Minoritatilor, Ziua Minoritatilor Nationale din Romania si Ziua Internationala a Migrantilor", pe care o puteti citi in continuare.
Aceasta sarbatoare, denumita popular si Blagovistenie, aminteste de ziua in care Arhanghelul Gavriil ii da Fecioarei vestea ca va avea un prunc:
4 iulie, Ziua Independentei SUA (Autoare: Nicoleta Nicolau) Astazi este Ziua Americii! Statele Unite ale Americii sarbatoresc, la 4 iulie, Ziua nationala. Cunoscuta ca Ziua Independentei, aceasta marcheaza aniversarea Declaratiei de Independenta din 4 iulie 1776, fata de Marea Britanie, semnata de 13 colonii de pe continentul nord-american.
Cantareata isi serbeaza ziua de nastere si strange bani pentru o fetita de 13 ani diagnosticata cu cancer osos! ... De cateva zile se afla in Bucuresti si a intrat in febra pregatirilor pentru ziua ei de nastere.
In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf. ... Se zice ca cine nu se veseleste in Ziua Sf.
In editorialul consacrat scrutinului romanesc, ziarul din Zurich evoca "tumoarea mitei" din Romania, deplangand scorul bun realizat de PSD, in pofida implicarii partidului "fottilor nomenclaturitti in numeroase scandaluri de coruptie". Ziarul mentioneaza "populismul" social-democratilor care, "in pofida crizei economice ti financiare, au promis alegatorilor soarele de pe cer".
Dupa ce tocmai a primit OK-ul Parlamentului European pentru aderarea la UE la 1 ianuarie 2007, intr-un articol intitulat “Fara acte si periuta de dinti in cartierele mizere“, ziarul “Die Welt“ prezinta sumbru situatia din Romania.
Potrivit directorului centralei, Serghei Sakov, citat de ziarul Flux, o decizie privind sistarea livrarilor catre retelele de distributie Chisinau, Centru si Sud - retele ce fac parte din grupul Union Fenosa - principalul furnizor de electricitate in Republica Moldova - va fi luata in cazul in care Chisinaul nu va fi de acord sa plateasca 4,06 centi pentru un kilowat-ora.
Cornel Nistorescu, director Cotidianul, isi anunta retragerea din functie, intr-un editorial de marti, invocand cele doua procese de insolventa deschise de Poligraf, editorul titlului, si de Univers Publishing, publisher al cartilor ce insoteau ziarul, ceea ce duce la sistarea aparitiei publicatiei.
Ziarul "Adevarul" - redactorul sau sef Grigore Cartianu si cei cativa colaboratori mai tineri (Mihai Voinea, Cristian Delcea si Laurentiu Ungureanu) si-au asumat o misiune nedemna - aceea de a contesta Revolutia Romana si de a denigra si calomnia pe cei ce si-au asumat atat riscuri , in decembrie 1989, cat si raspunderi in infaptuirea transformarilor revolutionare pe care le-a cunoscut tara, in anii urmatori.
In fiecare marti, incepand cu 28 februarie 2012, apare la chioscurile de ziare publicatia saptamanala "euroJOBZ - Ziarul ofertelor de munca", destinata celor aflati in cautarea unui nou loc de munca.
cinci ani de activitate si lanseaza Ziarul Metropolis Teatrul Metropolis a implinit cinci ani de activitate, aniversare care nu ar fi putut fi celebrata fara ajutorul spectatorilor, regizorilor, actorilor, intregii echipe care il ghideaza.
Tot cei de la Ziarul au fotografiat-o pe tanara doctorita in timp ce intra in spital (foto: ziarul.ro). ... Imaginile au fost surprinse de paparazzii de la Ziarul, publicatia afland si cateva informatii despre iubita, intre acestea strecurandu-se insa cateva erori.
Pe 23 mai 1998 aparea pe piata primul numar al cotidianului "Monitorul de Galati", editat sub sloganul "Ziarul care sta de vorba cu oamenii".
"23 Aprilie - Ziua Mondiala a Cartii". ... Astazi, pe data de 23 aprilie, in peste 100 de tari, din toata lumea, se serbeaza Ziua Mondiala a Cartii.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Mai sunt minuni in ziua de azi! ... - Sa zicem ca demonstreaza cineva, cu probe-beton, ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, si ca Geoana trebuia sa fie presedinte. ... fraudarea alegerilor din 2009 a fost premeditata.
De dragul numelor pe care tocmai le-am scris mai sus, o idee pentru ziarul de miercuri.
Anul acesta, Ziua Tatalui se sarbatoreste pe 12 mai Ziua Tatalui si Ziua Mamei au fost legiferate ca sarbatori in Romania incepand cu anul 2010.
google-analytics.com