Cautare

7103 de rezultate pentru "ziarul ziua 19 07 2009" (3.62 secunde)
Ziua Unirii - 24 ianuarie, Festivalul Indragostitilor, Festivalul Marin Sorescu, Ziua Basarabiei, Sarbatori Pascale, Ziua Europei, Ziua Internationala a Copilului, Ziua Imnului si Drapelului National, Zilele Municipiului Craiova, Ziua Nationala a Romaniei, 22 Decembrie, manifestari dedicate sarbatorilor de iarna", se arata in nota de fundamentare.
Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta. ... Si presedintele Klaus Iohannis participa luni, la Constanta, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane.
In toate orasele din Romania autoritatile au organizat festivitati pentru a sarbatori ziua de nastere a marelui poet, proclamata de altfel Ziua Culturii Nationale. In acest an, pentru a treia oara, de ziua de nastere a lui Mihai Eminescu, va fi sarbatorita Ziua Culturii Nationale.
Desi istoricii spun ca 1 Decembrie are cea mai mare semnificatie pentru Romania, nu putini sunt cei care sustin ca ne-am bucura mai mult de Ziua Nationala daca aceasta s-ar sarbatori primavara, de Ziua Independentei.
Luna mai este una a sarbatorilor si a celebrarii, incepe cum nu se poate mai frumos cu Ziua Internationala a Muncii (1 Mai)si se termina, anul acesta, cu sarbatoarea crestina a Rusaliilor (21 Mai), care insemna pogorarea Sfantului Duh, sau revarsarea Duhului asupra apostolilor, marcand inceputul misiunii acestora.
ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014. ... Google a ales sa celebreze ZIUA INDRAGOSTITILOR printr-un DOODLE. ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014 - Cine a fost Sfantul Valentin, protectorul indragostitilor Sfantul Valentin a fost un preot crestin, care a trait la Roma, in timpul imparatului Claudiu al II-lea.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Ziua Republicii (sau Proclamarea Republicii - Proclamazione della Repubblica) este sarbatorita pe data de 2 iunie.
Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor Ziua Sfantului Valentin sau Ziua indragostitilor este sarbatorita, in fiecare an, la data de 14 februarie, in mai multe tari din intreaga lume, inclusiv in SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Franta, China si India.
In a treia zi, bolnavul se culca la ora 19 pe partea dreapta, cu o sursa de caldura (perna electrica) sub ficat.
Luna iunie a inceput in tromba, cu Ziua Internationala a Copilului, in care, printre altele, si partidele mici, abia nascute din creuzetul prezidential, si-au sarbatorit membrii, pregatindu-se probabil de congres. ... Perioada amintita a culminat, pe 4 iunie, cu Ziua Internationala a Copiilor Nevinovati, Victime ale Agresiunilor...
- Astazi, la ora 13:07 a Romaniei, va avea loc Solstitiul de vara (ziua cea mai lunga si noaptea cea mai scurta), eveniment care marcheaza inceputul verii astronomice. - In lume se sarbatoreste Ziua Europeana a Muzicii.
Teoretic, mai avem de asteptat 19 ani pana cand vom asista la moartea definitiva a presei scrise din Romania, dupa cum a estimat Ross Dawson, realizatorul unei harti a disparitiei ziarelor in varianta print, la nivel mondial.
Raspunsuri isterice Tonul si modelul dupa care presa est-germana a reflectat fenomenul OZN au fost stabilite in iunie 1949, printr-un articol din ziarul Neues Deutschland.
Textul scrisorii adresate poetului Mircea Dinescu, publicata de Ziarul Metropolis, este conceput de Lia Bugnar, actrita si dramaturg, insa este asumat de mai multi artisti, revoltati de pamfletul din "Catavencii", semnat de Radu Alexandru.
- Dupa cum bine stiu prietenii mei de pe FB, m-am implicat personal in acest demers, implicare apreciata si de Ziarul ZIUA de Constanta, initiatorul actiunii. ... In continuare puteti citi textul integral al unui articol dedicat acestui eveniment important, in ziarul ZIUA DE CONSTANTA.
Astfel, profitul net consolidat dupa impozite si plata intereselor minoritare ale grupului BCR a scazut in primul semestru cu 19,5%, la 488,5 milioane de lei, in principal din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, generate de contractia economiei, care a avut un impact negativ major asupra clientilor.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
google-analytics.com