Cautare

7103 de rezultate pentru "ziarul ziua 19 07 2009" (3.46 secunde)
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
In 4 noiembrie 2009, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, seful statului si-a serbat ziua de nastere, la un restaurantdin zona centrala a Capitalei, alaturi de sotia si fiicele sale, desi la sediul de campanie membrii staff-ului sau ii pregatisera o petrecere.
ZIUA PAMÂNTULUI, celebrata de Google printr-un Doodle special Google marcheaza Ziua Pamantului prin intermediul unor logouri speciale care afiseaza animale din diverse colturi ale lumii:
Ziua de 1 Mai reprezinta pentru cei mai multi dintre noi un bun motiv de relaxare si petrecere in aer liber, la iarba verde, cu prietenii. 1 Mai este ziua solidaritatii internationale a celor ce muncesc. Este ziua-simbol a luptei maselor exploatate si dominate, pentru drepturi sociale.
Jurnalul National, editia din 16 Noiembrie 2010, invita cititorii si personalitati ale vietii publice sa raspunda cu o deplina libertate in gandire la urmatoarele intrebari despre Ziua Nationala:
ziua 1 - 2 picaturi dimineata (D), 2 picaturi la pranz (P), 2 picaturi la cina (C); ziua 2 - 4 D, 5 P, 6 C; ziua 3 - 7 D, 8 P, 9 C; ziua 4 - 10 D, 11 P, 12 C;
Evitati ovulele si spermatozoizii batrani Mariti numarul spermatozoizilor partenerului dumneavoastra inainte de a ramane insarcinata Nu incercati sa concepeti un copil daca ovulatia se produce dupa ziua 17 Secretul Nr. ... Cea mai buna metoda de a face asta este sa faceti sex in ziua de dinaintea ovulatiei.
Ca de fiecare data in ultimii ani, Google celebreza ZIUA COPILULUI 2016 cu un logo special. Ziua copilului (numita si Ziua internationala a copilului) este in multe tari o sarbatoare pentru copii. ... In Romania, ziua se sarbatoreste in fiecare an pe data de 1 iunie.
ZIUA FEMEII 2017. Ce se intampla pe 8 martie de Ziua Femeii 2017 Ziua mamei se serbeaza inca de pe vremea grecilor antici.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!". ... "Buna ziua, domnule prim ministru!".
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
• Premiul "Solomon, primarul pildii" i-a revenit primarului Craiovei Antonie Solomon "In septembrie 2009, inteleptul Antonie Solomon, primarul cu nume biblic, a decretat ca locuri unice si obligatorii pentru manifestarile publice din Craiova urmatoarele:
Dupa ce a facut fel de fel de calcule dupa ultimele alegeri, Constantin Telegan, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, si-a propus ca, odata cu momentul in care PNTCD va ajunge la putere, sa schimbe si data la care se aniverseaza ziua nationala a Romaniei.
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor. Ziua de 26 iunie a fost proclamata Ziua Drapelului National prin Legea nr.
Cum a devenit 10 Mai Sarbatoarea Nationala a romanilor Ziua de 10 Mai a ramas intiparita in traditia romanilor ca Sarbatoare Nationala odata cu venirea pe tronul Romaniei a lui Carol I, in 1866.
Ziua Internationala a Copilului a fost proclamata cel dintai de catre Conferinta Mondiala pentru Bunastarea Copiilor in 1925, iar apoi in 1954, 20 noiembrie a fost declarata Ziua Universala a Copilului.
In ziua in care am invatat - In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inteles ca in toate imprejurarile, ma aflam la locul potrivit, in momentul potrivit.
google-analytics.com