Cautare

836 de rezultate pentru "wlan gratuit" (2.59 secunde)
Bucurestenii isi pot verifica gratuit sanatatea plamanilor sambata si duminica in Parcul Tineretului, in cadrul celei de-a VII-a editii a campaniei "Tu stii cati ani au plamanii tai?".
Analiza / Imbrancelile pentru cate o farfurie cu sarmale oferita gratuit de autoritati se explica: ... http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20636415-imbrancelile-pentru-cate-farfurie-sarmale-oferita-gratuit-autoritati-explica-statistica-numarat-5-39-milioane-romani-declarati-oficial-saraci-numarul-lor-crescut-2014-peste-600-000.htm
17 spitale dotate cu angiografe moderne si aproximativ 1.700 de pacienti vor beneficia gratuit de investigatii / mariustuca.ro / Autoare:
1.700 de romani, copii si adulti, vor fi operati gratuit! ... Cu ele va fi realizat un studiu in cadrul caruia circa 1.700 de pacienți vor fi operati gratuit.
Lista de asteptare la proteze Persoanele care au nevoie de proteze de sold, de genunchi, de implanturi segmentare de coloana sau de alte tipuri de implant pot beneficia gratuit de ele prin intermediul Programului National de Endoprotezare.
Elena Cucicovschi a decis sa ofere un cadou de inceput de an tuturor femeilor care doresc sa-si dezghete feminitatea, iar cu aceasta ocazie puteti participa gratuit.
- Acces gratuit pentru copii la Muzeul Antipa din Bucuresti Copiii cu varste de pana la 18 ani vor avea acces gratuit in expozitia permanenta a Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa.
Conform IGI, statul asigura asistenta medicala primara si de urgenta, precum si asistenta medicala si tratament gratuit in cazuri de boli acute sau cronice. ... Minorii merg gratuit la activitati de adaptare culturala si pot beneficia oridecateori este nevoie de consiliere si asistenta psihologica.
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
Asadar, prin acest act normativ, se elimina limita de varsta pentru cei care pot circula gratuit cu trenul. Gratuitatea la transportul feroviar pentru studentii cu varsta de pana la 26 de ani a fost introdusa prin OUG 2/2017 si detaliata prin Hotararea de Guvern nr.
Apa oferita GRATUIT de Primaria Sectorului 2, in perioada caniculara Ca urmare a atentionarilor meteorologice care indica vreme calduroasa in aceste zile, Primaria Sectorului 2 pune, gratuit, la dispozitia bucurestenilor cele 19 fantani de mare adancime care furnizeaza apa de cea mai buna calitate.
In plus, au fost incluse la accizare alcoolul utilizat in industria cosmetica, uleiurile minerale scoase de la rezerva de stat si acordate gratuit in scop de ajutor umanitar, precum si uleiurile minerale folosite de persoanele fizice drept combustibil pentru incalzirea locuintelor.
Acelasi parlamentar, al carui nume nu va spune nimic pentru ca n-a avut nicio initiativa legislativa, are gratuit pe timpul mandatului asistenta medicala si medicamente. ... Omul-parlamentar, care poate chiuli de la sedinte cat vrea si cand vrea, are ocazia sa se plimbe, tot gratuit, cu avionul sau cu trenul.
Mai ales gandindu-ne la faptul ca pensionarii beneficiaza de transport gratuit, nici nu ar mai trebui controlati. ... Femeia nu isi gasea justificarea pentru transport gratuit (abonament) si nu a scapat pana nu le-a dat scorpiilor deghizate in controloare banii destinati controlului medical.
Gradinita de 5 stela la Harau, jud. Hunedoara. Copiii au mese calde si transport gratuit
Si asa, in al doisprezecelea ceas, unii au aflat ca se puteau trata gratuit in statele europene, daca aici in tara nu au unde. ... Si asa, in al doisprezecelea ceas, unii au aflat ca se puteau trata gratuit in statele europene, daca aici in tara nu au unde.
Foarte multi dintre galatenii care anul trecut nu au fost gratuit vaccinati pentru ca nu erau destule doze de vaccin nu au aflat nici acum ca ar avea dreptul la asa ceva deoarece principala lor legatura cu sistemul medical, medicul de familie, nu i-a anuntat sau nu i-a lamurit ca, in cazul lor, vaccinarea este gratuita pentru ei.
Pentru ca multi dintre ei stiu ca si inainte, odata pe an, de ziua lor de nastere, se puteau duce la medicul de familie care ii consulta tot gratuit si le prescria, tot gratuit daca era cazul, analize, tot gratuite.
Putin a prezidat Summit-ul Africa-Rusia in Sankt Petersburg Putin a anuntat ca Rusia va furniza gratuit cereale Africii Biden si Meloni au dezbatut razboiul din Ucraina si relatia cu China
Referindu-se la semnalul politic al declaratiei liderului liberal, care a servit practic gratuit pesedistilor o tema de atac, Nastase a apreciat ca acest anunt este menit sa mobilizeze electoratul pentru sustinerea lui Traian Basescu, dar ca ramane de vazut daca este vorba despre o strategie de perspectiva sau despre “un proiect de conjunctura“ pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale.
google-analytics.com