Cautare

836 de rezultate pentru "wlan gratuit" (3.40 secunde)
Aplicatia Google Maps pentru telefonul mobil poate fi descarcata gratuit de la http://m.google.ro/maps/.
Furnizorilor de serviciu universal li se vor putea impune obligatia de a transmite persoanelor cu deficiente de vedere, la cerere si gratuit, conditiile contractuale de prestare a serviciilor, facturile simple sau alte materiale promotionale tiparite cu fonturi mai mari, in limbaj Braille sau prin posta electronica intr-un format care este compatibil cu majoritatea programelor de citire a documentelor, de a asigura accesul facil in punctele proprii de lucru pentru persoanele cu deficiente locomotorii si de a asigura accesul prin mesaje scurte scrise sau text-relay la numarul unic pentru apeluri de urgenta.
Blu-Ray Player-ul Curtis Mathes putea fi cumparat in anul 2009, de pe Target.com, cu 76 de dolari (fara transport), in timp ce in 2010 un Samsung BD-C5500 cu transport gratuit putea fi achiziyionat cu doar 50 de dolari de pe HP Home & Office.
Astfel, Facebook incearca sa vina in intampinarea tuturor printr-o aplicatie ce in primele cateva luni de la lansare va fi oferita gratuit de catre operatorii de telefonie mobila, fara a se folosi nici un pachet de date dedicat.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Despre razboiul investitiilor si al preturilor dintre RCS si UPC:
"Prin programul Google Engage, participantii vor primi acces gratuit la resurse educationale pentru a-si creste atat propria afacere, cat si afacerile clientilor. ... Prin inscrierea in program, agentiile au totodata acces gratuit la certificare Google AdWords, putand deveni "Google Certified Partner"", potrivit datelor comunicate de Google.
Noua firme isi expun gratuit produse software, aplicatii mobile si hardware, cu sprijinul unei subventii de 690.000 de lei de la bugetul de stat Noua firme romanesti sunt prezente in acest an la cel mai mare targ mondial de telecomunicatii - Mobile World Congress de la Barcelona - aceasta fiind prima prezenta romaneasca la acest congres.
Tot ce trebuie sa faci este sa descarci gratuit aplicatia si vei fi mereu la curent cu cele mai noi locuri de munca. Aplicatia poate fi gasita deja in libraria iTunes si descarcata gratuit.
Blocarea reclamelor Desi pot fi deranjante, reclamele de tip pop-up sau unele bannere au totusi un rol important, intrucat ele "platesc" pentru continutul pe care utilizatorul in vede in mod gratuit, scrie sursa citata.
Google scoate Maps Gallery, un atlas digital Google a lansat un nou serviciu online (desigur, gratuit), ce permite cautarea si descoperirea de noi harti, care au fost create de alti dezvoltatori si nu doar de catre cei de la Google.
Sistarea actualizarilor pentru Windows XP - implicatii si riscuri Incepand de azi, 9 aprilie 2014, Microsoft nu va mai oferi update-uri de securitate, remedieri, sau suport pentru clienti, gratuit sau contra cost, pentru sistemul de operare Windows XP.
RCS&RDS a acoperit cu Wi-Fi gratuit zone foarte circulate din Romania, inclusiv multe statii de metrou din Capitala, dar si statiuni de pe litoral.
Internet gratuit exista si in barurile Sarului si Vintage Pub, la cafenelele DB Caffe, Fire Club, Habana Lounge, Izzy Bar, Logout Cafe, The Gate Cafe sau Unique Bistro, dar acum - in general - cam orice proprietar de terasa, bar, club, restaurant, vila, pensiune sau hotel care se respecta ofera clientilor sai acces neconditionat la internet gratuit.
RCS&RDS (care ofera si servicii de cablu TV, internet si telefonie fixa) anunta ca si abonatii sai la serviciile de internet prin fibra optica pot accesa gratuit internetul in zonele unde sunt hotspoturi Wi-FI instalate, inclusiv in Centrul Vechi.
Acesta ofera posibilitatea de a utiliza gratuit un stick USB pentru conectarea la internet de pe laptop cu o viteza maxima de 21 Mbps.
Acest scaner gratuit va permite sa verificati daca PC-ul dumneavoastra este infectat sau nu. ... totusi, criminalii cibernetici tintesc sa exploateze utilizatorii care doresc sa obtina gratuit programe care in mod normal sunt cu plata.
Astfel am gasit mai multe aplicatii interesante, dintre care cea mai simpla si usor de folosit este Wifi File Transfer, un program disponibil gratuit in Google Play, relateaza GadgetReport.ro Cu ajutorul aplicatiei, puteti transfera fisierele din telefon pe PC (poze, documente, aplicatii, etc) la o viteza mult mai mare decat viteza conexiunii prin bluetooth.
ofera acces gratuit tuturor vizitatorilor ce-i trec pragul prin noua intrate a Muzeului (Soseaua Kiseleff 30, fostul sediu al Ministerului Culturii si Patrimoniului National).
Pe parcursul acestor ore, vizitatorii vor avea acces gratuit in muzeu. ... Accesul este gratuit pentru maxim 20 de copii in grupa, pe baza de inscriere telefonica (021.2128952 int.123), on limita locurilor disponibile.
15 lei/copil + gratuit/1 insotitor. ... [email protected] sau 021.305.60.31Cu biletul de spectacol, veti putea vizita gratuit, in ziua spectacolului, expunerea permanantă
google-analytics.com