Cautare

836 de rezultate pentru "wlan gratuit" (5.07 secunde)
Locuitorii comunei gorjene Urdari vor avea in curand la dispozitie un dric gratuit din partea primariei. ... Dricul respectiv va fi utilizat gratuit, insa numai pe raza comunei.
Plenul Senatului a adoptat ieri o initiativa legislativa apartinand senatorului PD-L Mihaela Popa, care prevede ca tinerii sub 14 ani sa aiba acces gratuit la competitiile sportive interne.
Ma bucur ca am gasit aceste soluții si ca peste 60.000 de pensionari din Craiova, care au muncit pentru acest oras, vor merge gratuit cu mijloacele de transport in comun, ori vor plati doar jumatate din contravaloarea abonamentului", a declarat Antonie Solomon, primarul municipiului Craiova.
In mod gratuit se transfera un numar de 42.039 actiuni din contul SC Mangalia SA catre sotia lui Liviu Scarlat.
Proiectul de infiintare a doua infocentre in comunele doljene s-a bucurat de un succes nebun, insa nu printre cetatenii avizi de informatii, ci printre scolari, care au descoperit in aceste centre accesul gratuit la internet.
Pachetul Popular (ca si Pachetul Baza) este oferit gratuit timp de un an, daca abonatii achizitioneaza antena si decodorul in una sau mai multe rate egale lunare. ... In plus, la oricare din pachetele alese, clientii vor primi gratuit Pachetul Radio, ce cuprinde sase dintre cele mai ascultate posturi FM.
Oficiul National al Registrului Comertului va publica gratuit pe pagina sa de internet lista persoanelor supuse procedurii de insolventa.
Majoritatea companiilor acorda gratuit Carte Verde clientilor care incheie polite RCA pe perioade de la sase la 12 luni. ... Tot gratuit, compania Asitrans le ofera clientilor asigurarea locuintei pentru doua luni.
In Uniunea Europeana, multe universitati percep taxe de studiu, spre deosebire de Romania, unde invatamantul superior este gratuit, dar taxele de scolarizare platite de studentii romani care vor sa invete in statele membre vor scadea.
Producatorii agricoli care vor sa-si modernizeze fermele cu bani europeni vor fi ajutati gratuit la intocmirea proiectelor de finantare, anunta BBC.
¥aranii interesati de fondurile europene, dar care nu au bani sa plateasca consultanta pentru proiectele lor, o vor putea primi gratuit.
Toti batrânii Craiovei pensionati la limita de vârsta vor putea calatori gratuit cu masinile si tramvaiele RAT, din 2008, daca pensia nu va depasi 1.000 de lei.Pensionatii la limita de vârsta ale caror pensii nu vor depasi zece milioane de lei vechi îsi vor putea procura gratuit abonamente de calatorie pe toate cursele interne ale Regiei Autonome de Transport Craiova.
Privatizarea societatilor la pretul simbolic de 1 euro sau transferul gratuit al unor companii catre un investitor strategic cu obligarea asumarii unor investitii, metode prin care se acorda ajutoare de stat, vor fi eliminate din legislatie, sustin surse din AVAS.
Autorizatiile taxi vor fi preschimbate gratuit cu noul tip de aviz pe baza de programare, pana la 31 martie 2008, odata cu preschimbarea licentei de transport sau a licentei taxi.
Conform OG 106/2007, in cazul in care se efectueaza reevaluari ale mijloacelor fixe amortizabile care determina o descrestere a valorii acestora sub costul de achizitie, de productie sau al valorii de piata a mijloacelor fixe dobandite cu titlu gratuit ori constituite ca aport, dupa caz, valoarea fiscala ramasa neamortizata a mijloacelor fixe amortizabile se recalculeaza pana la nivelul celei stabilite pe baza costului de achizitie, de productie sau a valorii de piata a mijloacelor fixe dobandite cu titlu gratuit ori constituite ca aport.
Pentru informarea corecta a utilizatorilor cu privire la procesul de portare a numerelor, companiile de telefonie sunt obligate sa ofere informatii gratuit prin serviciul de relatii cu clientii si de a transmite gratuit in scris, la cerere, si de a publica pe pagina proprie de internet si de a afisa sau a pune la dispozitie la oficiile comerciale cererea de portare si procedura de depunere si de validare a cererii de portare.
Site-ul reprezinta o copie a paginii de înregistrare în sistemul de e-banking, Fastbank, si pare sa fie gazduit de un server britanic de hosting gratuit, cu mai multe atacuri de phishing înregistrate anterior, potrivit datelor BitDefender.
Curtea Europeana de Justitie de la Luxemburg a decis ca aceasta lege germana contravine unei directive europene din 1999, care impune vanzatorului sa raspunda pentru orice defect de neconformitate existent la data livrarii produsului si permite consumatorului sa ceara repararea sau inlocuirea sa "gratuit".
Raiffeisen Bank ofera gratuit serviciul de Internet Banking pentru IMM (fara taxa de activare si fara abonament lunar). Serviciul Raiffeisen Online pentru persoane juridice a fost lansat in octombrie 2007 si are deja peste 5.500 utilizatori din categoria IMM-urilor.
Publicul va avea acces gratuit pentru vizitare zilnic, între orele 10.00 - 18.00. ... "La un tractor cumparat primesc un plug gratuit", a spus Mihaela Ciuca, responsabila relatii publice la MAT SA, care a precizat ca oferta se refera doar la un anumit tip de tractor.
google-analytics.com