Cautare

3625 de rezultate pentru "visan coriolan mihai" (8.90 secunde)
Potrivit directorului executiv al Asociatiei Romane a Carnii (ARC), Mihai Visan, regiunile cu deficitul cel mai pronuntat sunt Transilvania si Banatul. ... Fata de necesitatile industriei exista un deficit de pana la 20%", a explicat Visan.
Printre ei era domnul academician Mihai Cimpoi, poetul N. ... Si la acest poet slava domnului Dorel Visan a avut un recital facut in urma cu 40 de ani care a fost oprit politic, dupa ce s-a jucat la Teatrul de papusi, spectacolul fiind la index.
• 15 sep 2009 - Romanii vor putea intra liber in Republica Moldova, asa cum intra toti cetatenii Uniunii Europene, de la sfarsitul acestei saptamani, a declarat presedintele Parlamentului moldovean, Mihai Ghimpu, care exercita interimar functia de sef al statului.
Scuze pentru Regele Mihai (Autor: ... Doar cateva motive banale pentru care Regele Mihai nu putea fi sluga la rusi: • Regele Mihai, abia iesit din adolescenta, l-a arestat impreuna cu garda palatului pe detinatorul absolut al puterii la acel moment, Ion Antonescu.
La licitatia desfasurata la sediul Primariei Targu Jiu, pentru vanzarea unui teren de 1,5 hectare situat pe Aleea Digului, in continuarea Pietei Centrale, au participat un investitor din Austria, un afacerist local, Mihai Birsescu, si o persoana fizica, Aurelian Vilceanu, proprietarul magazinelor "Papusica".
• In cadrul evenimentului vor fi citite poezii de Mihai Eminescu, Lucian Blaga si George Bacovia, in prezenta scriitorului si traducatorului Hans Bergel. ... traducerea in portugheza a primelor trei strofe din poezia "Floare albastra", de Mihai Eminescu.
Primaria Craiova a decis sa onoreze cel mai important simbol al Olteniei, faimosul sau Ban, vizionarul intregitor al tarii in urma cu 400 de ani organizand "FESTIVALUL MIHAI VITEAZUL". Iata programul complet al Festivalului "Mihai Viteazul":
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... Matinalul Sapte dimineata (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Gainusa si Laura Ivancioiu. Vor fi informatii pentru bucuresteni, subiectele zilei discutate cu ascultatorii, rubrici produse, scrise in stilul caracteristic lui Mihai.
Gelu Visan, vicepresedinte al partidului la nivel judetean, a declarat ca formatiunea nu a avut in vedere o campanie de racolare. ... E adevarat ca sunt multi primari care au venit, dar nu am avut in vedere o campanie de racolare", a spus Visan.
Consilierul judetean Gelu Visan a declarat ca majoritatea alesilor au optat pentru democrati inainte de publicarea legii care sanctioneaza migratia. ... De la PSD au plecat oameni pentru ca lui Calin nu-i pasa de ei", a precizat consilierul Visan.
Secretarul general al PD Dolj, Gelu Visan, a declarat ca scrisorile "intocmite" de Calin sunt egale cu zero.
Consilierul Gelu Visan a declarat ca o parte din sume au fost repartizate pentru finalizarea sediilor unor primarii din Dolj, in conditiile in care la nivelul institutiei au mai fost discutii legate de acest lucru.
Consilierul Gelu Visan a declarat ca o parte din sume au fost repartizate pentru finalizarea sediilor unor primarii din Dolj, in conditiile in care la nivelul institutiei au mai fost discutii legate de acest lucru.
Gelu Visan, secretar general al PD-L Dolj si membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, a declarat ieri ca solicitarea de demitere a sefului IPJ Dolj este efectul scandalurilor orchestrate de aceste grupari.
Gelu Visan, secretar general al PD-L Dolj si membru al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, a declarat ieri ca solicitarea de demitere a sefului IPJ Dolj este efectul scandalurilor orchestrate de aceste grupari.
De altfel, deputatul PDL Gelu Visan a explicat ca adoptarea legii - care a fost chiar initiativa PDL - ce a introdus alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin a fost o greseala. ... Gelu Visan:
Consilierul Gelu Visan a cerut cu insistenta un raport al directiilor de specialitate în privinta cheltuielilor facute cu drumul si în privinta stadiului lucrarilor, refuzând sa-si dea votul în orb.
De asemenea, numarul camerelor pentru pensiunile turistice, 20 este prea mare", a declarat Maria Stoian Visan, reprezentant al filialei Brasov a Asociatiei Nationale pentru Turism Rural Ecologic si Cultural. ... Vor liniste, odihna, aer curat, iar plimbarile sau alte activitati si le fac singuri', a mai precizat Maria Stoian Visan.
Este vorba despre Gabriel Visan, care in schimb se lauda ca ar avea multa activitate... ... Este si cazul, din cate am aflat noi, a tinerilor condusi de junul Mihai Bobe, ale carui initiative s-au impiedicat, parca inevitabil, de lipsa OK-ului de la "centru".
In timp ce nepotul lui Mititelu se credea stapin absolut peste pamint, un nou mostenitor al boierului Negoescu, Mihai Negoescu, a cerut instantei sa-i recunoasca dreptul de mostenitor pentru o parte din suprafata de 104 hectare.
google-analytics.com