Cautare

505 de rezultate pentru "veres silviu gavril" (2.99 secunde)
In prezent, are un proiect cu Silviu Biris si Taraful Cleante. ... - Cum ai ajuns sa colaborezi cu actorul Silviu Biris? ... Silviu dorea sa readuca in prim plan muzica veche lautareasca, impreuna cu un taraf.
Detalii despre proiectul iARO Camarad Designul este facut de Ceausu Silviu, este luat dupa modelul IMS, dar cu linii mult mai modernizate, mai agresive. ... Ceausu Silviu Departamentul Proiectare 3D: Ceausu Silviu, Stanciu Sorin, Stefanoaea Nicolae, Banita Madalin Departamentul Relatii cu publicul: ... Ceausu Silviu, Ababei Ion Departamentul Electrica:
Ieri, la zece zile de la prima lor intilnire, noul prefect Radu Bud a avut o discutie de aproape trei ore, la sediul Prefecturii, cu fostul prefect Valer Marian, ocazie cu care acesta i-a prezentat un inventar al principalelor probleme semnalate si ramase in curs de solutionare la nivel judetean, si in care trebuie sa se implice si Consiliul Judetean, Primaria municipiului Satu Mare si alte institutii publice, se arata intr-un comunicat trimis ieri redactiei de purtatorul de cuvint al prefectului, Sorin Martin -Veres.
Silviu Prigoana recunoaste ca dupa atatia baieti isi doreste foarte mult sa aiba si o fetita, insa nu il intereseaza daca aceasta va fi conceputa impreuna cu sotia sa, Adriana Bahmuteanu, sau cu o alta femeie.
Ziare.com informeaza ca omul de afaceri Silviu Prigoana, deputat PDL, a propus legalizarea prostitutiei in Romania, astfel incat practicantele celei mai vechi meserii din lume sa poata plati impozite pe veniturile realizate.
Ce-i transmite Sorin Oprescu celui mai proaspat contracandidat, Silviu Prigoana Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a afirmat sambata ca proaspatul contracandidat din partea PDL, Silviu Prigoana, pentru alegerile din iunie 2012, este un luptator care cunoaste arta conversatiei si i-a urat "succesuri depline".
La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai organizatiei, inclusiv Elena Udrea si Silviu Prigoana, care au fost primiti cu huiduieli de catre pensionari.
Lista finala cu finantistii care vor fi nevoiti sa-si schimbe locul de munca va fi elaborata in cursul acestei saptamani la propunerea directorului executiv Silviu Dumitru si va fi aprobata de presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu.
Controversatul om de afaceri Silviu Prigoana va lansa doua noi posturi de radio si unul de televiziune in urmatoarea luna.
Fiscul doljean nu mai face fata solicitarilor de consiliere fiscala din partea firmelor, a declarat ieri Silviu Dumitru, seful institutiei. ... De asemenea, contribuabilii vor avea la dispozitie panouri de afisaj cu informatii“, a mai declarat Silviu Dumitru. ... Asa ceva n-am mai vazut“, s-a minunat Silviu Dumitru.
Prin numirea lui Silviu Dumitru ca prefect de Dolj, fiscul a ramas fara sef.
Silviu Lung Junior a inceput recitalul paradelor. ... Steaua a semnat ultima ocazie, prin Chipciu, dar Silviu lung a fost din nou la datorie. ... Silviu Lung scoate penalty-ul lui Filip • GOOOL ASTRA:
La Targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman mi-a atras atentia standul lui Ioan Silviu si al Roxanei Batariuc. ... medievale, festivaluri de folclor, ne-a spus Ioan Silviu de la Arta pentru suflet.
Silviu Gelu Zetea, patronul S.C. Privat Silviu Zetea SRL, impreuna cu fiul sau, Gerard Zetea, Director General la Zetea Transilvania, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si de artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului.
Nicolae Dica a zambit cand a fost intrebat de Silviu Tudor Samuila, moderatorul emisiunii Sport Center, daca fostul selectioner va merge la Universitatea Craiova. ... Silviu Tudor Samuila: ... Silviu Tudor Samuila: ... Silviu Tudor Samuila:
Potrivit lui Gheorghiof, decizia a fost luata in urma unor lungi dezbateri care au avut loc in cadrul Aliantei la sfarsitul saptamanii, cand s-a decis ca liberalul Gavril Popescu sa nu fie exlus din PNL, ci doar din CJC al Aliantei.
In cadrul organizatiei PSD Suceava, Gavril Marza a fost reales presedinte, iar in functia de secretar executiv al filialei a fost numit Iulian Bancescu.
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu.
Deputatul a spus ca PNL protesteaza public fata de faptul ca o realizare care apartine vicepresedintelui liberal al Consiliului Judetean, Gavril Popescu, "a fost inaugurata cu fast" de democratul Iosif Matula, presedinte al CJ.
La randul sau, presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, nu a comentat in nici un fel zvonul potrivit caruia Ion Iliescu le va face social-democratilor surpriza de a candida la presedintia PSD.
google-analytics.com