Cautare

505 de rezultate pentru "veres silviu gavril" (3.47 secunde)
Camera Deputatilor a aprobat tacit desfiintarea TVR3 si TVR Info, la initiativa democrat-liberalului Silviu Prigoana. ... Propunerea legislativa vine din partea democrat-liberalului Silviu Prigoana. ... Autorul proiectului de lege, deputatul PDL Silviu Prigoana, spune ca masura este justificata.
Deputatul PD-L Silviu Prigoana a primit, de la Alianta pentru o Romanie Curata, premiul "Pericol legislativ in actiune", pentru cele mai proastre initiative legislative pe care le-a depus la Parlament.
Silviu Prigoana despre cererea de concediu de paternitate: ... Deputatul PDL Silviu Prigoana sustine ca a inaintat cererea de concediu de paternitate pentru a testa presa, aratand ca mandatul unui parlamentar nu poate fi revocat sau intrerupt.
Proiectul deputatului PDL Silviu Prigoana privind legalizarea prostitutiei a fost respins, marti, cu unanimitate de voturi, de catre Comisia juridica a Senatului. ... Comisia juridica a Senatului a respins marti, cu unanimitate de voturi, proiectul de lege al deputatului PDL Silviu Prigoana privind legalizarea prostitutiei.
Silviu Prigoana e suparat leoarca. ... Acusilea, la Senat colegii lu’ nea Silviu nu e de acord cu legalizarea prostitutiei. ... Silviu le are p-astea.
Silviu Prigoana (initiatorul proiectului de lege), Valeriu Tabara, Catalin Croitoru, Brandusa Novac, Marius Spanu, Constantin Dascalu, Mircia Giurgiu, Gheorghe Sorin Buta, Corneliu Olar, Lese Doru Brasoan, Zamfirescu Sorin stefan, Adrian Popescu, Samoil Valcu Fara grup:
In calculele pentru confruntarea cu Sorin Oprescu, PDL ar merge pe mana deputatului PDL Silviu Prigoana, in conditiile in care, cel putin in momentul de fata, uneperistul Cristian Popescu Piedone nu da semne ca ar vrea sa intre in cursa pentru Capitala.
Mai mult, europarlamentarul PDL sustine ca nu poate sustine candidatura lui Silviu Prigoana la Primaria Capitalei, motivand ca democrat-liberalii nu vor sa invete din greseli. "PDL Bucuresti a ales intre Silviu Prigoana si mine. ... PDL Bucuresti l-a desemnat pe Silviu Prigoana candidat pentru Primaria Capitalei.
Acesta este mesajul transmis sefilor de la Bucuresti de directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, Dumitru Silviu, exasperat de lipsa de infrastructura a institutiei si de conditiile de lucru improprii in care isi desfasoara activitatea cei aproape 800 de functionari publici.
Probabil ca altfel numarul lor ar fi mai mare", a precizat Silviu Cotiga, inspectorul-sef al ITM Dolj. ... Dar noi avem evidenta doar a celor care apeleaza la firmele autorizate sa recruteze si sa plaseze forta de munca", a mai spus Silviu Cotiga.
In general, cei cu studii superioare nu accepta acest compromis", a declarat Silviu Cotiga, inspectorul-sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj. ... Declaratiile angajatilor ca sunt in perioada de proba sunt contestate in justitie pe motiv ca angajatul a inteles gresit ce a fost intrebat", a spus Silviu Cotiga.
La acea vreme, prejudiciul a fost estimat la circa 700 de milioane de lei vechi, iar gestionarul depozitului, Silviu Preda, a fost trimis în instanta. ... Silviu Preda, gestionarul caruia i se imputasera banii, spune ca toata afacerea a fost o cacealma.
La acea vreme, prejudiciul a fost estimat la circa 700 de milioane de lei vechi, iar gestionarul depozitului, Silviu Preda, a fost trimis în instanta. ... Silviu Preda, gestionarul caruia i se imputasera banii, spune ca toata afacerea a fost o cacealma.
De aceea exista o oferta tot mai mare de spatii comerciale pentru inchirieri iar clientii aproape ca nici nu exista" a declarat pentru cotidianul "Replica" Silviu Deme consultant imobiliar la agentia "L&G Intermed" din Constanta.
Potrivit lui Silviu Savin, administrator al Flavus Investitii, austriecii vor asigura si partea de dezvoltare si de proiectare.
Astfel, toate apartamentele noi ale caror pret este de cel mult 1000 euro/mp sunt inca vandabile, a precizat pentru "Replica" Silviu Deme, reprezentantul Agentiei Imobiliare L&G Itermed Constanta.
Spunem asta intrucat, desi de regula se stie "din oficiu" cine urmeaza sa fie validat pe o functie - in cazul de fata Silviu Wagner (foto) pentru postul de director general al societatii, respectiv presedinte al Consiliului de Administratie - in cursul zilei de ieri sedinta AGA a supus votului cumulativ inca doua persoane.
Initial, clientul, Mihail Silviu Pocora, a fost tratat cu indiferenta, motiv pentru care a apelat inclusiv la reprezentantii Oficiului pentru Protectia Consumatorilor, insa a fost anuntat ca duminica nu il poate ajuta nimeni.
Comisia de cultura a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu unanimitate de voturi, un raport de respingere pentru initiativa deputatului PDL Silviu Prigoana privind trecerea presei scrise si online sub incidenta Consiliului National al Audiovizualului. ... De altfel, deputatii din comisie au pledat pentru respingerea propunerii initiate de Silviu Prigoana.
Alaturi de Presedintele ANOFM Silviu Bian, care a prezidat aceasta conferinta, au participat invitati de seama ai Ambasadei Spaniei in Romania, directorii tuturor centrelor de formare profesionala din tara ale ANOFM-ului, cat si Presedintii grupului COREMSA, partener transnational care detine cel mai mare centru de formare din Spania si a reusit cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene.
google-analytics.com