Cautare

505 de rezultate pentru "veres silviu gavril" (3.12 secunde)
Pretedintele Organizatiei judetene Suceava a PSD, Gavril Marza, i-a avertizat pe preotii din judet ca va sesiza Sinodul daca vor continua sa se implice in campania electorala. ... Este revoltator cum umbla din poarta-n poarta, din primarie in primarie sa racoleze oameni'', a mai afirmat afirmat Gavril Marza.
Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat vineri ca organizatia urmeaza sa stabileasca inca trei candidati pentru alegerile parlamentare, cel de Senat pentru colegiile Suceava si Radauti si pentru Camera Deputatilor in colegiul Siret.
Raportul de serviciu al prefectului judetului Arad, Popescu Gavril a incetat cu acordul partilor, in locul sau fiind numit, temporar, Bibart Laurentiu-Calin. ... Pentru prefectul de Cluj, Platon Gavril Calin, a fost aplicat principiul mobilitatii in functie si a fost trecut in functia publica de inspector guvernamental.
Presedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, afirma ca in partid este preferata varianta unui Congres extraordinar pentru sfarsitul lunii februarie sau cel mai tarziu la inceputul lunii martie, in cadrul caruia se va discuta despre "o formula de conducere modificata partial, daca nu total".
Senatorul Gavril Mirza sustine ca parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie Parlamentarii USL ar putea intra in greva de la 1 februarie, a declarat presei, joi, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Suceava, senatorul Gavril Mirza, precizand ca pe toata perioada acestui protest parlamentarii nu-si vor ridica salariile.
Cunoscutul chitarist va raspunde intrebarilor si curiozitatilor celor doi moderatori, Marius Constantinescu si Andra Gavril, si va oferi detalii despre turneul care debuteaza la Moscova pe 6 iunie.
Dupa incoronarea de la Bucuresti, din 8 februarie 1512, Neagoe Basarab luo coroana si scaunul a toata Tara Rumaneasca” (Gavril Protul), primul sau act oficial pastrat a fost emis la 20 februarie 1512, aici regasindu-se deja titulatura domneasca Io Basarab voievod si domn.
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
TARGUL DE MIHAIL SI GAVRIL DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN Muzeul Taranului Roman va invita la Targul de Sfintii Mihail si Gavril, care marcheaza sfarsitul toamnei si ultimele zile de dulce inainte de intrarea in postul Craciunului.
Sfintii Arhangheli Mihai si Gavril, cinstiti de ortodocsi si greco-catolici. Slujbe speciale in biserici
Jean Gavril, artist, se reindragosteste in fiecare zi de muzica Barbatii spun te iubesc dupa 108 zile, iar femeile dupa 123 de zile Serotonina are un rol cheie in reglarea naturala a sttarii de dispozitie
Delegatia Permanenta a PNL Alba a decis duminica seara excluderea din partid a primarului orasului Zlatna, Silviu Ponoran, acuzat ca nu a respectat deciziile conducerii organizatiei si ca a denigrat unii lideri ai partidului.
Silviu Stoicescu a fost prezent recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu icoane pe lemn pictate cu tempera (facute de un prieten), dar si cu avioane, corabii si submarine din lemn foarte frumoase. ... Particip frecvent la targurile Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor", ne-a spus Silviu Stoicescu.
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice. In urma unor intrebari ale lui Doru Ionescu, autorul-povestitor (Florin-Silviu Ursulescu) da drumul unui suvoi de amintiri de ordin ziaristic:
Silviu Ioan Soare este si licentiat al Facultatii de Chimie Organica din Bucuresti. ... Tehnicile pe care le practica sunt cele cunoscute, insa el incearca sa obtina efecte in acest sens", a spus Ana Amelia Dinca - curatorul expozitiei lui Silviu Ioan Soare.
Silviu Istoc, medic specialist Obstetrica-Ginecologie.Analize necesare in sarcina la varste inaintatePentru toate femeile care au peste 40 de ani si doresc sa ramana insarcinate este recomandat examenul medical riguros si monitorizarea permanenta a sarcinii.
' Desi sunt convins ca Silviu Prigoana a vrut sa faca un banc atunci cand a zis "Sa fie bucuros poporul roman ca n-am pus-o pe Bahmuteanca!", pentru vorbulita asta, cred, va plati fiul sau, candidatul Honorius.
Deputatul PD-L Silviu Prigoana s-a decis sa depuna la Camera Deputatilor o initiativa prin care Parlamentul sa fie mutat la Biblioteca Nationala, iar Palatul sa devina un mall, dar nu cu magazine, ci cu sali de conferinte, cinematografe si alte locuri de petrecere a timpului liber.
Deputatul Silviu Prigoana a anuntat ca, incepand de marti, va reveni in partidul pe l-a parasit in urma cu trei luni, dupa ce a semnat o cerere de anulare a demisiei de onoare.
Judecatorii Curtii de Apel Craiova tin cu tot dinadinsul sa-l vada din nou director la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj pe Silviu Cotiga.
google-analytics.com