Cautare

3346 de rezultate pentru "vedete la sinaia forev r 2010" (4.79 secunde)
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
Sambata, 18 aprilie, a avut loc sesiunea de autografe la standul Campionatului National de Motociclism Vizeza din cadrul SMAEB - Romexpo Bucuresti, la care au participat, alaturi de Flavian Crizboi, purtator de cuvant al RPG Security, vedete precum:
Recent, vedete, jurnalisti si oameni de opinie si-au dat intalnire la The Grand Avenue-JW Marriott, pentru a celebra creativitatea, puterea si eleganta feminina, printr-un omagiu inchinat celor mai influente si iconice femei, despre care putem spune, fara exagerare, ca au facut istorie.
In bazinul Marii Negre, principala amenintare la adresa Romaniei si a regiunii este cea asimetrica provenita din zona Caucazului, mai ales datorita tranzitului de resurse energetice din aceasta ex-regiune sovietica, tranzit ce se va dezvolta foarte mult in anii urmatori, a declarat pentru "Replica" de Constanta comandorul Dorin Danila, comandantul Flotei Militare a Romaniei.
Omul de afaceri Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie (PNG), conduce in clasamentul general al anuarului "Cei mai puternici 66 de romani", dat publicitaatii de revista "Banii Nostri", o publicatie a grupului de presaa MediaOn, lansat ieri, la Casa Vernescu.
Acesta a tinut ieri sa-i felicite pe fotbalistii care au cistigat in fata "otomanilor" de la Trabzonspor.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor.
Teledonul s-a incheiat la ora 19:00, iar suma totala care a fost stransa a fost anuntata simultan in cadrul Observatorului prezentat de Alina Petrescu si emisiunii La Ordinea Zilei, prezentata de Dana Grecu.
Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi: ... Cand se trezeste, cand mananca sau pur si simplu cand are o idee, fosta prezentatoare a emisiunii "Duminica in familie" publica imediat ce-i trece prin cap, la adresa http://22foryou.co/mihaela.
Cupa Bercea la fotbal S-a incheiat si marea afacere a cupei mondiale la fotbal. ... Mi-au placut si olandezii (cu toate plonjoanele lui Ruben), dar nemtii au dat, de la inceput pana la sfarsit, senzatia ca ei au venit in Brazilia cu o treaba.
Twitter s-a infiintat acum cinci ani si a intrat de multe ori in centrul atentiei, reteaua fiind utilizata pentru comunicare in mai multe revolutii si fiind si locul unor intreceri stranse intre vedete dornice sa aiba cati mai multi "urmaritori" pe retea.
Totul este stors ca un burete pana la ultima picatura. ... Au luat-o si pe micuta lor de doar cinci ani, pentru a nu cadea victima scandalurilor de la televizor. ... Andreea si Stefan sunt doua vedete care au facut ceva pentru a li se atribui calitatea.
Prima editie a On Air Music Awards a avut loc pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti. Artisti, vedete TV, profesionisti din industria muzicala au defilat pe covorul rosu.
A creat cea mai spectaculoasa colectie de rochii din cariera sa, "Resort 2014", care se vinde acum in cel mai mare magazin din America, Neiman Marcus, dar si la Paris!
Dieta Zona a facut fericite multe vedete de la Hollywood: ... Dar totul cu mare grija, in asa fel incat la fiecare masa sau gustare in farfurie sa fie carbohidrati (40%), grasimi (30%) si proteine (30%). ... Promite, cu ceva efort la inceput, eliminarea a 1-1,5 kilograme pe saptamana.
Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit dupa 5 ani de relatie Mihaela Radulescu a fost invitata, la inceputul acestei saptamani, la emisiunea lui Teo de la Kanal D, acolo unde a acceptat sa vorbeasca deschis despre viata ei.
google-analytics.com