Cautare

3346 de rezultate pentru "vedete la sinaia forev r 2010" (2.86 secunde)
Pamela Clinciu, asociata la firma Pamvet SRL, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "Saptamana trecuta am fost la targul organizat la Sinaia! Iar pe 4, 5 si 6 iulie vom fi prezenti la Focsani!
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... Cercetatorii romani care l-au analizat au specificat ca scrierea nu este catusi de putin cuneiforma ci este identica cu cea aflata pe Tablitele de la Sinaia.
La doar 16 ani, adolescenta, care invata la Liceul de Arte, a transformat peretii cu var scorojit intr-o adevarata oaza de natura. ... Are deja in palmares peste 200 de premii, iar lucrarile sale au fost prezentate in 13 expozitii, cea mai recenta fiind la Castelul Pelisor din Sinaia.
Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a murit.Trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi adus miercuri in tara si va fi depus la Sinaia, la Castelul Peles. Joi va fi adus la Bucuresti, iar sambata urmeaza sa fie inmormantarea la Curtea de Arges .
Centrul INFOTRAFIC informeaza ca si astazi se va monitoriza traficul auto, pe principalele drumuri spre mare si munte, din elicopter, pentru a se urmari modul in care se desfasoara circulatia si pentru a le transmite informatii utile echipajelor de la sol, care pot interveni prompt in caz de necesitate, iar dispozitivul de agenti va fi suplimentat corespunzator, cu forte de sprijin din judetele tranzitate.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Aglomeratie la schi pe partiile din Sinaia. Turistii se bucura de zapada si soare
Turistii care aleg sa petreaca minivacanta de 1 Mai la Sinaia vor beneficia de conditii excelente pentru practicarea schiului pe partiile din golul alpin.
Da, a fost o greseala din partea PSD sa intre la guvernare. ... Iesirea de la guvernare a PSD a fost premeditata de presedinte si de PD-L, care a dorit control absolut asupra institutiilor statului, din motive evidente:
Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari. Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Articolul este intitulat "Cum s-a prabusit PDL la 12%" si il puteti citi in continuare. 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
Institutia a mai publicat in urma cu o saptamana un nou set de estimari conform carora PIB-ul mondial va scadea cu 3% in 2009, insa in raportul publicat luni aceasta cifra a fost revizuita la 2,9%.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
Bulgaria, Grecia si Ungaria au adoptat, inca de luna trecuta, planurile de cheltuieli pentru 2010. ... Guvernul socialist din Grecia si-a planificat bugetul pe 2010 astfel incat sa diminueze deficitul record ajuns la 12,7 din Produsul Intern Brut.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Cristian Socol publica pe standard.ro articolul "Salariile si pensiile vor reveni la normal. ... De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013.
google-analytics.com