Cautare

3346 de rezultate pentru "vedete la sinaia forev r 2010" (3.16 secunde)
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010:
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
Televiziunea Telesport a fost lansata pe piata audiovizualului romanesc pe 1 decembrie 2003, fiind detinuta si condusa la momentul respectiv de Horatiu Nicolau.
Fictiune am scris poemul pierdut in vis / am avut femeia desenata la scoala de arta / am renuntat la cuvinte / construiesc din nou un biet castel de nisip. ... / curcubee, excese, performante / colturi pe unde se incheaga nuantele luminii / vis si taceri / pierderi pana la sange / prin vene taiate demult.
263/2010 privind sistemul public de pensii, sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas pe tot timpul vietii, la implinirea varstei standard de pensionare, daca durata casatoriei a fost de cel putin 15 ani, precum si a casatoriei intre 10-15 ani, caz in care cuantumul pensiei de urmas cuvenit sotului supravietuitor se diminueaza cu 0,5% pentru fiecare luna, respectiv cu 6,0% pentru fiecare an de casatorie in minus.
Friedrich Karl Ewert lanseaza acuzatii fara precedent la adresa NASA dupa ce a verificat datele legate de incalzirea globala.Din datele disponibile publicului, savantul german a facut o descoperire incredibila.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
"Ce vedete romanesti am pierdut in 2010?" Anul 2010 a adus mari pierderi pentru scena romanesca.
Cele mai la indemana, si in aceasta situatie, sunt cuplurile de vedete, deoarece acestea sunt expuse permanent publicului. ... Demi Moore si Ashton Kutcher Demi Moore si Ashton Kutcher reprezinta, poate, cel mai mediatizat cuplu de vedete al ultimilor ani, destramat din aceasta cauza.
• Este la prima experienta pe piata romaneasca si al treilea director al Carrefour Romania. ... 11 deschideri de hipermarketuri (investitii estimate la peste 150 mil. ... Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Un presedinte la fel de haios ca pana acum si un premier preocupat de banii statului si de iesirea din criza. Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Unitatile Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi inchise pe 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie 2010, iar pe 24 si 31 decembrie, programul va fi redus, intre orele 9.00 si 13.00.
google-analytics.com