Cautare

3346 de rezultate pentru "vedete la sinaia forev r 2010" (2.84 secunde)
Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc va invita joi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Cristi Brancu Show.
Dimineata, ca in fiecare an, s-au bucurat de toata magia jocurilor, cantecelor si dansurilor, copiii de la cateva centre sociale din Bucuresti, care simt deja ca fac parte din marea familie MIKO.
Vedete, trendsetters, jurnalisti, bloggeri si oameni de opinie si-au dat intalnire recent la brunch-ul organizat de The Grand Avenue, in restaurantul Champions din JW Marriott, cu ocazia lansarii editiei de primavara-vara a revistei The Grand Magazine.
Recent, la Phoenicia Grand Hotel a avut loc lansarea colectiei Haute Couture, semnata Victoria Sava. ... Doua participari cu succes la Fashion Week Bucuresti si Iasi.
Gazda evenimentului a fost si la aceasta editie, Geanina Ilies. ... In cadrul Galei Eva.ro din acest an, un juriu format din patru personalitati publice, a decis care sunt vedetele castigatoare la cele 15 categorii. ... Castigatorii serii la cele 15 categorii au fost:
In perioada 11-13 mai se va desfasura la Romexpo singurul targ de nunti al verii 2018, eveniment ce aduna sute de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte.
Daca vorbim de anti aging si de fitness, atunci amandoua fac casa impreuna cu Mihai Dragomir, antrenorul fitness specialist care a inventat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Anti Aging Concept - singurul brand de fitness anti aging de la noi din tara.
Razvan Sandulescu si Simona Gherghe au mers la o clinica specializata in ecografii de sarcina.
Mihaela Serban va realiza Gala Suflet pentru Romania (Teledon) sambata, 5 iunie, intre orele 19.00 - 23.00, eveniment ce se va difuza la TVR3 si la TVR International.
Acum, multe vedete din show-biz-ul romanesc ii calca pragul magazinului, iar Cristina le da multora dintre ele sfaturi legate de vestimentatie. ... Totul a pornit atunci cand colegii de serviciu cat si prietenii mei imi cereau frecvent sfaturi vestimentare pentru aparitii la tot soiul de evenimente socio-culturale.
Nimeni nu face insa nimic pentru a remedia situatia, pentru a educa tinerii in sensul dorit de cei cu pretentii la o viata sociala si culturala de calitate. ... la televizor, in ziare si reviste, pe strada.
Din cand in cand, televiziunea care se lauda ca are vedete pe post de prezentatori si nu numai, arunca pe post cate o stire de genul: „X-ulica de la emisiunea cu bune si nebune (v-ati prins care este postul de televiziune, nu-i asa?) este prietena fotbalistului Y”.
A trebuit sa moara Laura Stoica pentru ca "fostele" vedete sa-si aduca aminte de necazul lor: ... Ba chiar, de s-ar putea, sa le compuna versurile, sa le dea o forma la muzica si sa vanda si cd-urile.
Chiar daca la cultura nu stam asa bine si "almanahe" nu avem chef sa citim, de la petreceri nu ne dam in laturi niciodata.
Am facut ochi cu totii in duplexurile unor zgarie-nori din buricul Romaniei, in capitala, am zarit 4x4 zburdand pe strazi (alea cu gropi, ce-i drept) si ne-am dres dimineata cu expresso dupa ce seara am petrecut la club.
- Ce vedete au venit sa se rasfete la Bali Spa Cornu? ... - Banuiesc ca unele dintre vedetele care au venit aici au apelat si la chirurgia estetica, la cabinetul dvs. ... Exista si vedete care au venit la clinica noastra din Bucuresti, dar numele lor sunt confidentiale.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Adina Buzatu ne-a raspuns la cateva intrebari. ... Am fost constienta inca de la inceput ca ma voi lupta cu prejudecatile specifice pietei noastre, dar acest lucru nu a contat.
Donald Trump se asteapta sa fie aresta in ancheta privind plata unei vedete porno
'Presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, regulamentele militare si normele bunului simt prin delegarea celui mai mic om in stat (si la propriu si la figurat), primul ministru Emil Boc, sa primeasca onorul garzii prezidentiale de Ziua Nationala a Romaniei, in locul celui de-al doilea om in stat, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. ... • Interventia este mai usoara acum fata de momentul cand am ajunge la un nivel de indatorare de 70-80% din PIB.
google-analytics.com