Cautare

3346 de rezultate pentru "vedete la sinaia forev r 2010" (2.93 secunde)
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F. ... La data de 11 august 2010, in jurul orei 04.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 15 Politie l-au prins in flagrant pe B.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. ... Valoarea prejudiciului a fost aproximata la suma de 800 lei, fiind recuperata.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. Stefan cel Mare la intersectie cu str. ... Florian, a sustras, prin demontare, geamurile oglinzilor de la un autoturism marca Mercedes, ce se afla parcat pe Intr.
la 30 Decembrie 1922, in tara lui Lenin a fost proclamata crearea URSS, constituita initial din patru republici:
Parlamentarii PNL vor cere conducerilor celor doua Camere amanarea inceperii programului, la Senat si la Camera Deputatilor, pentru a putea participa la inmormantarea lui Alexandru Paleologu. Senatorii vor incepe aceasta sesiune legislativa in noul sediu din incinta Palatului Parlamentului, la care se lucreaza de ani buni.
Conducerea PNL se reuneste azi la Sinaia, pentru a conveni asupra modificarilor la Statut.
Liderii PNL s-au reunit ieri la Sinaia in cadrul primei sedinte a Comitetului Executiv din acest an. Liberalii au discutat despre ultimele retusuri la statutul partidului, in perspectiva congresului extraordinar din 12-13 ianuarie.
Presedintele PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca partidul se ghideaza dupa deciziile luate la Congresul de la Bucuresti, care a fost unul statutar, fata de "intalnirea grupului de Sinaia", potrivit Medifax.
"Mircea Geoana ar putea fi suspendat din partid" Apele s-au agitat in ultimele zile in PSD dupa ce presedintele Senatului a postat pe blogul sau o inregistrare in care explica motivele vizitei sale la casa lui Vintu, in ultimele zile ale campaniei electorale.
Ministrul Turismului si invitatii sai au petrecut intr-un restaurant dintr-o cabana de lux din Sinaia. Au dansat si au cantat pana la 3 dimineata impreuna cu turistii care se bucurau de ultima zi libera de Craciun.
Crin Antonescu, despre candidatura mea Fostul meu coleg de facultate, co-presedintele USL, Crin Antonescu, mi-a facut o prezentare elogiasa, cu prilejul lansarii candidaturii mele, de la Sinaia. Ii multumesc pentru cuvintele frumoase si sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor sale.
Liviu Dragnea a participat la reuniunile grupurilor parlamentare ale PSD din Senat si Camera Deputatilor / Comunicat de presa Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat joi, 28 ianuarie 2061, la Sinaia, la reuniunile grupurilor parlamnetare ale PSD din Senat si Camera Deputattilor.
Agentia ofera la preturi destul de atractive pachete de trei-patru nopti pe Litoral, in zonele montane si in statiuni balneoclimaterice. Astfel, pentru aceia care s-au decis sa-si petreaca minivacanta la munte, vestea buna este ca mai pot fi facute rezervari si la:
Dupa cum bine se stie, romanii isi petrec concediile la mare sau la munte. Potrivit unui clasament realizat in iulie de compania Neogen, cele mai cautate destinatii de vacanta au fost in aceasta vara Constanta si Sinaia.
Desi agentiile de turism au lansat deja ofertele pentru vacanta de Paste, atat la munte, cat si la mare, turistii nu se inghesuie deocamdata sa-si faca rezervari.
Lipsa investitiilor majore in bazele de tratament si unitatile de cazare, precum si starea proasta a infrastructurii rutiere ar putea conduce la indepartarea atat a turistilor romani, cat si a celor straini. ... Aceasta atesta indeplinirea standardelor ESPA referitoare la infrastructura generala a terapiilor, igienei si securitatii turistilor.
Grupul pentru Dialog Social (GDS) cere candidatilor la functiile de premier si ministru al Transporturilor sa urgenteze constructia autostrazii Bucuresti-Brasov, recomandand ca portiunea care ocoleste oraul Busteni si tronsonul Sinaia-Predeal sa fie tratate cu prioritate.
Autostrada va avea doua tronsoane, iar investitia se ridica la 6,6 miliarde lei. ... Aceasta va incepe la Comarnic, trece pe langa Busteni, Sinaia, Poiana Ţapului, Predeal si Rasnov si iese dupa Brasov, la Cristian. De-a lungul autostrazii sunt prevazute noduri rutiere la Sinaia, Busteni si Predeal.
Norii raman consistenti si va ploua in jumatatea vestica a tarii, izolat in cantitati de pana la 25 litri/mp. ... Vantul se va intensifica trecator in toate regiunile, dar mai ales in vestul tarii, unde viteza va depasi 50 km/h, iar la munte 70 km/h.
google-analytics.com