Cautare

340 de rezultate pentru "vasilescu" (6.94 secunde)
Senatorul PSD Olguta Vasilescu este oficial candidatul USL la Primaria Craiova la alegerile de peste patru luni.
Sediul de campanie al Olgutei Vasilescu a fost vandalizat Candidatul USL la Primaria Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat duminica, pe Facebook, faptul ca i-a fost vandalizat sediul de campanie, motiv pentru care si-a adus oameni de paza.
Sondajele de duminica seara, care o dadeau castigatoare pe Lia Olguta Vasilescu (USL) in fata lui Antonie Solomon (UNPR), s-au adeverit. ... Lia Olguta Vasilescu este noul primar al Craiovei pentru urmatorii patru ani, dupa o lupta stransa cu Antonie Solomon.
Lia Olguta Vasilescu DA CARTILE PE FATA: ... Vicepresedinte al PSD, Lia Olguta Vasilescu da cartile pe fata si anunta ce i se pregateste lui Iohannis daca indrazneste sa propuna premier un alt personaj care nu apartine majoritatii parlamentare.
Acuzele aduse bancii centrale de catre deputatul liberal Dan Radu Rusanu, potrivit carora majorarea impozitelor ar fi determinata de actiunile institutiei, sunt cel putin exagerate, spune consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. ... Vasilescu a mai contestat si afirmatiile lui Rusanu privind relatiile dintre BNR si Guvern.
Cum la sfarsit de sezon se face un calcul despre ceea ce a insemnat Litoralul in sezonul care tocmai trece, Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), ne-a declarat ca unitatile hoteliere au inregistrat castiguri nesperate in acest an.
BNR cauta scuze pentru ratarea tintei inflatiei "Romania a ratat tinta de inflatie propusa pentru 2005 datorita ratei scazute de crestere a serviciilor, a marfurilor alimentare si a celor nealimentare, inregistrata in luna decembrie", considera Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei.
Asa se face ca la finele lui 2005 Romania era a treia tara din sud-estul Europei la viteza de creditare, explica Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Hotelierii sunt pentru eco-eticheta Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc, Daniel Vasilescu, ne-a declarat ca pe termen scurt rezultatele nu vor fi vizibile, dar "daca ne gandim la viitor este o actiune foarte buna".
Vasilescu (BNR): Impozitarea pensiilor mici, o eroare economica Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Adrian Vasilescu, il contrazice pe directorul BNR, Eugen Radulescu, apreciind ca impozitarea pensiilor mai mici de 1.000 de lei ar fi "o eroare, din punct de vedere economic".
Intalnirea a avut loc la Consiliul Judetean Dolj si a fost moderata de senatorul Lia Olguta Vasilescu, cea care i-a si convins sa viziteze Bania.
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Senatorul umanist Gavrila Vasilescu si deputatii Mihai Malaimare si Catalin Buhaianu au primit somatii scrise din partea presedintelui filialei judetene a formatiunii inca de guvernamint prin care li se cere sa isi stinga obligatiile financiare.
Olguta Vasilescu: "UNPR nu are nici o sansa sa intre in Parlament!" Cei din UNPR vor introducerea votului uninominal pur si reducerea numarului de parlamentari fiindca s-au prins ca nu au nici o sansa sa intre in Parlament, afirma senatoarea social-democrata Lia Olguta Vasilescu.
Olguta Vasilescu: "PDL are o echipa speciala care face dosare celor din USL!" PDL are o echipa speciala care lucreaza la dosarele celor din USL, afirma pesedista Olguta Vasilescu, care se declara uluita de rapiditatea cu care subiectele denigratoare sunt aruncate pe piata.
Pana in acest moment, conduce Lia Olguta Vasilescu, urmata la mare distanta de de Gabriela Firea, Alina Gheorghiu, Cosette Chichirau si Steluta Cataniciu.
Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... Directorul publicatiei si redactor-sef era Ioan Erhan, Adrian Vasilescu redactor-sef adjunct, iar secretar general de redactie - Mihai Coman. ... Redactorul-sef al publicatiei este Mircea Vasilescu.
Initiatorul amendamentului, conservatorul Gavrila Vasilescu, a ezitat sa-si mai sustina ieri, in plenul Senatului, amendamentul referitor la incriminarea comandantilor de nave si aeronave.
Deputata Vasilescu nu candideaza din cauza deplasarilor cu avionul La fel de reticenta in privinta candidarii pentru un mandat european se declara si deputata PRM Lia Olguta Vasilescu, care a mentionat printre motivele refuzului sau si necesitatea efectuarii unor zboruri destul de dese cu avionul, dar si limbajul pretios al colegilor europeni.
Senatorul de Dolj, Olguta Lia Vasilescu, a declarat ca Traian Basescu isi face campanie electorala pe tema referendumului.
google-analytics.com