Aproximativ 3.000 de romani se vor putea bucura de programul "Litoralul pentru toti", care incepe pe 4 mai si se termina pe 15 iunie si cuprinde oferte de cazare la hoteluri de una pana la patru stele, precum si la pensiuni din statiunile Mamaia, Costinesti, Jupiter, Cap Aurora si Vama Veche. Inceperea programului pe 4 mai are ca scop realizarea unei continuitati a sezonului dupa minivacanta de 1 mai, iar oferta va cuprinde hoteluri de toate categoriile, potrivit presedintelui Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral, Corina Martin.
Tarifele pentru sase nopti de cazare sunt de 39 de lei/sejur la hotelurile de o stea, 159 de lei la hotelurile de doua stele, 189 de lei la cele de trei stele si 360 lei la cele de patru stele, pret in care este inclus TVA si comisionul agentiilor de turism.
O componenta similara a programului va fi derulata si la toamna, intre 1 septembrie - 15 octombrie, cand initiatorii vor incerca sa combine proiectul cu evenimente deosebite care sa compenseze eventuala vreme nefavorabila si sa ofere alternative de petrecere a timpului liber.