Cautare

1106 de rezultate pentru "unpr arges" (2.97 secunde)
Uniunea pentru Progresul Romaniei, partidul independentilor care sustine PDL in parlament si la guvernare, si-a ales conducerea judeteana din Dolj in prezenta presedintelui executiv al UNPR, Gabriel Oprea, totodata ministru al apararii.
Magnetul si pilitura de fier Spre deosebire de USL, care strange sub palaria sa, transparent, diverse forte (ceea ce creeaza un monolit, o formatiune compacta - desi eterogena ideologic), PD-L prefera tactica magnetului care strange pilitura de fier (UNPR, PIN, PP, PER, Partidul Verde, PNTCD etc.).
Mircea Cosea a demisionat din UNPR in cadrul unei emisiuni de televiziune Analistul economic Mircea Cosea si-a anuntat decizia de a demisiona din UNPR sambata seara, in timpul unei emisiuni transmise de Realitatea TV.
plecarea lui Piedone la UNPR schimba raportul de forte in Bucuresti Analistul politic Cristian Pirvulescu sustine ca trecerea lui Cristian Popescu Piedone de la PC la UNPR reprezinta in primul rand o lovitura de imagine aplicata USL, prin plecarea unui pion important.
Cum se face ca nu ii convingeti pe o parte din primarii PSD si chiar pe unii senatori, pentru ca recent au mai plecat catre putere, in special catre UNPR?
UNPR a devenit inutil si pentru PDL si pentru USL Marele pierzator al motiunii de cenzura este UNPR. ... Primarii pe care s-ar fi putut baza se vor orienta spre alte partide, odata ce guvernul din care facea parte UNPR a cazut.
UNPR se aliaza cu PSD pentru alegerile din toamna Alianta dintre Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) si Partidul Social Democrat (PSD) este oficiala.
Serban Mihailescu exclude posibilitatea fuziunii dintre UNPR si PSD Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei exclude, pentru moment, posibilitatea fuziunii prin absorbtie cu Partidul Social Democrat, a declarat azi vicepresedintele UNPR, senatorul Serban Mihailescu.
UNPR nu se varsa in PSD UNPR va face parte in continuare din alianta de centru-tanga, dar nu va fuziona cu PSD. ... "Clarificarea" a fost facuta de Steriu, in cadrul unei intalniri cu filialele UNPR.
Ceea ce atrage atentia in aceste cateva zile de la intrarea oficiala in campania electorala pentru europarlamentare este directia asumata de PSD-UNPR-PC, care, pe langa conceptele originale si de impact, au ales sa joace cartea transparentei si sa faca public breviarul de campanie, astfel incat toti cei interesati sa aiba la dispozitie toate informatiile cu privire la alegerea sloganelor, mesajelor si elementelor vizuale de campanie.
Acestia si-au retras propriul amendament la Legea Bugetului pentru acest drum, desi fusese adoptat cu sprijinul voturilor PSD si UNPR din comisiile reunite de buget, finante si banci ale celor doua camere ale Parlamentului.
Am hotarat astazi, alaturi de colegii mei, ca aliantele electorale vor fi stabilite independent la nivel local / AGERPRES Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, 29 ianuarie 2016, la Sinaia, ca social-democratii vor propune UNPR si ALDE incheierea la nivel local de acorduri de colaborare pentru alegerile locale, el adaugand ca PSD nu va face aliante cu PNL sau PMP.
Un fost ofiter SRI in varsta de 55 de ani, din Curtea de Arges, a fost retinut ieri pentru braconaj si uz ilegal de arma de vanatoare, dupa ce a fost prins in flagrant cu trei capre negre vanate in Masivul Capra, din nordul judetului Arges, vanatul fiind evaluat la 24.000 de euro.
Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
Opt dintre victimele accidentului din Muntenegru sunt din Curtea de Arges, doar despre doua stiindu-se ca sunt in viata, internate in spitalul din Podgorita, celelalte sase fiind fie la Terapie Intensiva, fie decedate, informeaza Mediafax.
In sprijinul afirmatiilor, Videanu a prezentat si copia permisului de conducere al candidatului PC la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, in care adresa de domiciliu este in judetul Arges, comuna Priboieni, iar permisul este eliberat de Politia judetului Arges, in data de 19.10.2007.
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
Excluderea senatorului Liviu Campanu din UNPR, ca urmare a votului pentru motiunea de cenzura, a inceput sa faca valuri la Botosani.
Neculai Ontanu (neoficial UNPR) - 71%; ... Cristian Popescu Piedone (neoficial UNPR) - 86%; ... Mai este de mentionat ca optiunile pentru Ontanu si Piedone nu sunt date de simpatizanti ai UNPR, partid inca extrem de modest cotat in preferintele electoratului.
Ion Vasile, UNPR: ... Potrivit senatorului UNPR Ion Vasile insa democrat-liberalii au incalcat intelegerea dintre cele doua partide, el fiind propus pentru CJ, iar Preda la primaria municipiului.
google-analytics.com