Cautare

1106 de rezultate pentru "unpr arges" (2.88 secunde)
Mai mult, este somat sa se alieze cu UNPR, si asta in plin scandal Boldea, borfasul fugit in Kenya sau Congo. De fapt Mihail Boldea exemplifica pefect parteneriatul PDL-UNPR:
VOTEZ motiunea de cenzura a USL Senatorul UNPR Corneliu Grosu sustine ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei daca HG privind UMF Tirgu Mures ramane in picioare.
Domnul Oprea a fost colegul nostru si nu a fost niciodata un secret ca a fost colegul nostru Presedintele PSD, Victor Ponta, desemnat premier, a declarat, sambata, la Bistrita, intrebat despre sustinerea Guvernului de catre UNPR, anuntata de catre Gabriel Oprea:
Miza protocolului cu UNPR Semnarea protocolului dintre PSD si UNPR a fost vazuta de unii comentatori drept o lovitura la adresa Uniunii Social Liberale. ... Sau ca e un "blat" cu Traian Basescu, odata ce UNPR s-a angajat sa blocheze orice tentativa de suspendare a presedintelui.
PNL și PC au acceptat alianta PSD-UNPR in structura USL Surse din conducerea USL au confirmat pentru DeCe News ca, in weekend, liderii formatiunii au incheiat un acord electoral si de guvernare cu liderii UNPR.
Impartire frateasca pe 40 de colegii Cele 40 de colegii din Bucuresti au fost impartite frateste, 20 si 20 intre ACD (PNL+PC) si ACS (PSD+UNPR).
La Deva, in piata din preajma Primariei, alianta PSD-UNPR-PC a organizat un miting electoral, la care au fost prezenti mai multi candidati la alegerile europarlamentare din data de 25 mai, intre care Damian Draghici, Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb si Maria Grapini.
Alianta PSD cu UNPR este stabila, dar punctual vom mai avea probleme Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a asigurat ca alianta social-democratilor cu UNPR este stabila si ca problemele punctuale, care se vor mai inregistra la nivelul judetelor, "nu trebuie sa ne sperie".
Daca in vara UNPR-ul isi facea visuri de marire, santajandu-si aliatul majoritar cu pretentia a nu mai putin de 50 de locuri de parlamentari pe liste, in schimbul sustinerii la guvernare, in momentul in care Iohannis facea presiuni sa-l inlocuiasca pe Ponta cu guvernul sau (din care nu era exclus sa faca parte chiar UNPR-ul!) acum Oprea si-a scos la iveala rezervele de modestie:
Seful Departamentului de strategie al UNPR, Mircea Cosea, a declarat marti ca formatiunea pe care o reprezinta considera ca Guvernul nu a realizat legatura dintre politica monetara si cea fiscala, el precizand si ca responsabilitatea Ministerului de Finante nu poate fi trecuta cu vederea.
PSD, UNPR si PC au format alianta electorala Uniunea Social Democrata Presedintele PSD, Victor Ponta, cel al UNPR, Gabriel Oprea, si liderul PC, Daniel Constantin, au semnat luni, 10 februarie 2014, protocolul aliantei electorale Uniunea Social Democrată
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Olguta Vasilescu, a declarat, joi, ca, prin retinerea presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, Directia Nationala Anticoruptie ‘si-a atins scopul de a ingropa subiectele zile‘ si a invocat diferenta de tratament intre oamenii politici.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Trebuie spus ca Agentia de Mediu Pitesti va contesta insa decizia Tribunalului Arges.
Tribunalul Arges a acceptat, vineri, cererea de eliberare sub control judiciar al lui Cornel Penescu, insa decizia poate fi atacata cu recurs.
Liviu Dragnea, secretarul general al PSD arata ca social-democratii detin 192 de mandate, PNL - 141 de mandate, PC - 19 mandate, iar UNPR - 12 mandate.
"UNPR nu are nici o sansa sa intre in Parlament!" Cei din UNPR vor introducerea votului uninominal pur si reducerea numarului de parlamentari fiindca s-au prins ca nu au nici o sansa sa intre in Parlament, afirma senatoarea social-democrata Lia Olguta Vasilescu.
Premierul desemnat mizeaza pe o majoritate confortabila, in conditiile in care USL a incheiat un protocol cu UNPR, si se bazeaza si pe grupul minoritatilor.
cu doar o zi inaintea congresului UNPR, partidul creat de fostii pesedisti si penelisti demisionari, deputata Carmen Moldovan, anuntata ca purtator de cuvant al formatiunii, se razgandeste si spune "pas".
google-analytics.com