Cautare

1794 de rezultate pentru "ucraina" (2.65 secunde)
O companie privata va realiza curse externe catre Germania, Italia, Spania, Ungaria, Ucraina si Republica Moldova.
Problema se va rezolva chiar anul viitor, cand in Romania vor fi adusi muncitori din Republica Moldova, Ucraina si China.
Potrivit agentiei ruse care citeaza publicatia "Delo", Dmitri Parfenenko, vicepresedintele Fondului Proprietatii de Stat din Ucraina a trecut la promovarea deschisa a intereselor omului rus de afaceri Vadim Novinski, unul din pretendentii la dreptul exclusiv de a finaliza lucrarile de constructie a combinatului minier de la Krivoi Rog.
Constructori din Ucraina si Turcia Chiar daca pe termen scurt antreprenorii vor aduce muncitori din state precum Ucraina si Turcia, presedintele Dan Cristescu se arata optimist in privinta redresarii sectorului.
Oficialul ANRE a mentionat ca Ucraina intentioneaza sa adere la Uniunea pentru Coordonarea Transportului de Electricitate (UCTE), iar Romania trebuie sa produca mai multa energie, pentru a face fata competitiei, pentru ca Ucraina detine capacitati importante de productie.
Un alt motiv pentru care tara noastra e cautata de investitori este si acela al facilitarii accesului pe alte piete din regiune, precum Rusia sau Ucraina, apreciaza reprezentantii asociatiei intreprinzatorilor italieni, Unimpresa.
Mai mult, contrabanda cu tigarile de trei ori mai ieftine din Ucraina, Moldova si Serbia va inflori. ... "Intre timp, cererea de tigarete ieftine e suplinita de contrabanda din Ucraina, Moldova si Serbia, unde preturile sunt de 3-4 ori mai mici", arata reprezentanta JTI.
Romania va demara programe de cooperare transfrontaliera cu Bulgaria, Republica Moldova, Serbia, Ungaria si Ucraina in urma semnarii Acordurilor de finantare a acestor patru programe cu Comisia Europeana, potrivit unui comunicat al Guvernului.
Compania Fujitsu-Siemens Computers intentioneaza sa mute productia de PC-uri, din Germania, în tari cu mâna de lucru mai ieftina din estul Europei, cum ar fi România sau Ucraina, însa nu mai devreme de 2010, au declarat reprezentantii concernului, pentru cotidianul Sueddeutsche Zeitung, citat de NewsIn.„Nu ne-am decis înca.
In acest an, pe primele trei pozitii in lume dupa numarul de taxe platite de o companie intr-un an se afla Belarus - 124 de taxe, Uzbekistan - 118 si Ucraina - 99, se arata in raportul "Paying Taxes 2008", realizat de compania de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers (PwC) si Banca Mondiala, care a analizat 178 de tari.
De altfel, in prezent mai avem la Damen Galati circa 80 de muncitori din Bulgaria si Ucraina" a spus Gelu Stan.
El a promis ameliorarea relatiilor cu Belarus si Ucraina, doua tari-cheie pentru livrarea de gaze ruse Europei, implicate din nou in negocieri delocate cu Moscova pe tema pretului gazelor ruse.
Ucraina si Rusia se afla intr-o disputa prelungita pe marginea preturilor si datoriilor legate de aprovizionarea cu gaze naturale rusesti, care a condus, in 1 ianuarie, la intreruperea livrarilor de gaze destinate pietei ucrainiene din partea Gazprom.
Pretul petrolului a urcat in noaptea de luni spre marti cu circa 5%, peste 49 de dolari pe baril, ca urmare a reducerii severe a livrarilor de gaze naturale rusesti prin Ucraina catre Europa, insa cotatiile au scazut marti dimineata dupa ce unii investitori au incercat sa profite de cresteri.
Pe aceeasi lista cu Romania mai apar Ucraina, Letonia, Ungaria si Grecia. ... Pe aceeasi lista cu Romania mai apar Ucraina, Letonia, Ungaria si Grecia.
Mai mult de o zecime (11%) dintre romanii chestionati declara ca folosesc produse bancare de economisire, mult mai putin decat austriecii (75%), cehii sau bulgarii (peste 2 treimi din populatie), dar mai mult decat vecinii din Ucraina, Polonia sau Serbia, mai arata studiul.
Romania, alaturi de Ucraina si Ungaria, se afla printre putinele tari est-europene care ar putea da faliment in urmatorii 2-3 ani.
Pentru aceste organizatii, ea este exportatoare de anumite produse agricole, metale pretioase, gaze naturale, petrol, precum si tara de tranzit cu Republica Moldova, Turcia, Ucraina si tari din Orientul Mijlociu, a relatat luni, intr-o ampla sinteza, portalul economic rus Birjevoi lider.
Autostrada va avea 7.100 de kilometri si ar urma sa tranziteze si Romania, pe langa Turcia, Georgia, Rusia, Ucraina, Republica Moldova, Grecia si Bulgaria, informeaza MEDIAFAX.
O autostrada de peste 7.000 de km in jurul Marii Negre, care sa strabata opt tari - Rusia, Ucraina, Moldova, Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia si Georgia - ar putea fi construita in urmatorii ani, dupa ratificarea de catre presedintele rus, Dmitri Medvedev, a unui memorandum in acest sens.
google-analytics.com