Cautare

1794 de rezultate pentru "ucraina" (2.73 secunde)
au venit si au cumparat de la noi turisti din Ucraina, Republica Ceha, dar si parlamentari romani", ne-a spus Gerard Zetea.
12.Tara aflata cel mai aproape de disparitie - Ucraina Cu o scadere naturala a populatiei de 0.8% anual, Ucraina isi va pierde pana in 2050 cca.
Cum sa termini un Razboi Rece Exista credinta ca ne indreptam spre un nou Razboi Rece, mai ales dupa ultimele evolutii din Ucraina. ... Cum China, cel mai dorit adversar, a zis pas, criza din Ucraina a oferit americanilor sansa nesperata de a reveni la ce stiu ei mai bine:
criza din Ucraina, iar SUA vor liniste printre vasali, si unitatea lor fara fisura impotriva Rusiei, ceea ce nu e cazul nici cu Ungaria, nici cu Germania, spre pilda, si emergenta unei noi doctrine, care, surpriza, vine dinspre Putin SI Orban.
Peste 300 specialisti oftalmologi din Romania, Italia, Elvetia, Israel, Ungaria si Ucraina vor discuta incepand de vineri, la Sibiu, despre miopie, in cadrul Congresului anual al Societatii Romane de Lentile de Contact si al Societatii Romane de Cornee si Suprafata Oculara.
Intre altele, cazul din Ucraina, din 1982 este explicat printr-un exercitiu militar de bombardament pe un poligon situat in Belarus, la aproape 400 de km de la locul de observatie.
FARCAS) Saptamana trecuta am prezentat pe aceasta pagina cateva detalii ale unui straniu caz, petrecut pe 5 octombrie 1982, cand la o baza militara sovietica din Ucraina s-a declansat spontan comanda de lansare a unor rachetele nucleare intercontinentale, in timp ce deasupra silozurilor de rachete a fost vazut un OZN imens.
Ne putem deci intreba daca avem de-a face cu ceva de origine umana, de pilda in legatura cu razboiul civil din Ucraina, sau ne confruntam cu o noua fata a fenomenului OZN.
Situatia actuala din Ucraina ar putea determina decizii ale NATO vizand relocarea in Polonia, in scop de transport si supraveghere, a unora dintre aeronavele strict secrete.
FARCAS Paul Stonehill este un cunoscut ufolog american, nascut in Ucraina, bine familiarizat cu peisajul cercetarii OZN din tarile fostului URSS.
Ucraina La mare, pe bani putini. Ucraina este o destinatie inedita si mult mai ieftina decat cele cu care suntem obisnuiti.
Rusia are trupe si armament la granita cu Ucraina pentru un razboi "Blitzkrieg". ... Rusia are peste 94.000 de trupe la granita cu Ucraina.
NATO evalueaza ca posibil scenariul unei interventii armate a Rusiei in Ucraina, iar aceasta varianta este "preocupanta", spune secretarul general-adjunct al NATO, Mircea Geoana, care in acelasi timp transmite Moscovei un avertisment fara echivoc:
Oficiali SUA le-au transmis membrilor Congresului ca au facut o intelegere cu Germania sa inchida gazoductul Nord Stream 2 daca Rusia invadeaza Ucraina, a declarat marti un consilier congresional pentru Reuters.
Legea (asa cum este si normal) nu face nici o referire la feluritii „binevoitori“ care se ingramadesc la capataiul Republicii Moldova - fie ei protectori, garanti sau negociatori, adica Rusia, Ucraina sau OSCE.
Miza negocierilor raman tensiunile din Ucraina. Conflictele din Kazahstan intra pe lista subiectelor discutate la Geneva. Intre Craciunul si Anul Nou pe rit vechi, Putin asteapta implinerea dorintelor vechi.
Adoptarea de catre SUA a unor sanctiuni impotriva lui Vladimir Putin in cazul unei agresiuni a Rusiei in Ucraina "depaseste o limita" si ar echivala cu ruperea relatiilor dintre Rusia si SUA, a avertizat joi Kremlinul, dupa prezentarea unui proiect in acest sens in Senatul SUA, relateaza AFP, RIA Novosti si Reuters.
O interventie pe scara larga a hackerilor a avut loc in Ucraina, joi seara. Atacul a doborat paginile mai multor ministere, chiar ale Cabinetului, Trezoreriei Statului si site-ul aplicatiei Diya.
Germania este pregatita sa ia in calcul blocarea conductei Nord Stream 2 in cazul in care Rusia ataca Ucraina, a declarat marti cancelarul Olaf Scholz, ca raspuns la presiunile interne si internationale tot mai mari pe fondul consolidarii armatei ruse la granitele Ucrainei.
Numit "regele ciocolatei" din Ucraina, Porosenko detine un imperiu de cofetarie si doua canale de televiziune in Ucraina. Revista Forbes estimeaza averea lui Porosenko la 1,6 miliarde de dolari.
google-analytics.com