Cautare

1792 de rezultate pentru "ucraina" (3.36 secunde)
La finalul saptamanii trecute, in urma nemultumirilor exprimate de mai multe state membre, Comisia Europeana a anuntat ca va pregati un al doilea pachet de despagubiri pentru fermierii europeni afectati de importul de produse agricole din Ucraina.
Ucraina a primit prima baterie de rachete Patriot din Germania Ministrul ucrainean al Apararii a multumit Statelor Unite, Germaniei si Olandei Ucraina pregateste contraofensiva impotriva fortelor ruse
Vanatoare de agenti dubli in Ucraina. Kievul isi intensifica operatiunea de cautare a spionilor Kremlinului care s-au infiltrat la varful serviciilor secrete ucrainene si l-au ajutat pe Putin sa invadeze Ucraina.
Comisia Europeana va interzice importurile a 5 produse agroalimentare din Ucraina, pana pe 5 iunie. ... In plus, potrivit unor surse din Comisie citate de Europa Libera, Romania ar putea primi despagubiri de 30 de milioane de euro pentru fermierii afectati de preturile de dumping ale granelor din Ucraina.
Suntem in ziua 429 a razboiului inceput de Rusia in Ucraina.
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) anunta ca implementeaza masurile preventive pentru anumite produse cu origine Ucraina si astfel nu va permite, pana in 5 iunie, importurile in Romania de grau, porumb, floarea-soarelui si rapita originare din Ucraina.
Arman Soldin a murit in urma unui atac cu racheta in estul Ucrainei Este al doilea jurnalist francez care isi pierde viata in Ucraina Jurnalistul se afla intr-o misiune de raportare in Ucraina
Emmanuel Macron a vorbit despre cel mai recent ajutor militar catre Ucraina Presedintele francez a specificat ca nu isi doreste sa intre intr-un conflict cu Rusia Macron: ... sa ajute Ucraina sa reziste".
Transferul avioanelor F-16 in Ucraina ar ridica intrebari legate de implicarea NATO in razboi Biden declara ca F-16 ridica riscuri de securitate doar pentru Rusia Guvernatorul din Belgorod acuza Ucraina ca a ocupat regiuni din teritoriul Rusiei
Ucraina va primi un mesaj pozitiv referitor la aderare. ... Ucraina va primi invitatia NATO anul viitor, daca nu la Summitul de la Vilnius.
Mercenarii Wagner nu mai participa "intr-un mod semnificativ" la operatiunile de lupta din Ucraina, a declarat joi Pentagonul, la mai bine de doua saptamani dupa revolta esuata a lui Evgheni Prigojin in Rusia, relateaza The Guardian.
Presedintele Coreei de Sud a fost primit de Volodimir Zelenski, promitand noi ajutoare pentru Ucraina. ... Presedintele Coreei de Sud si-a reafirmat sprijinul pentru Ucraina, in fata agresiunii Rusiei.
Ucraina va creste la maximum productia de armament si tehnica militara. Anuntul a fost facut de Volodimir Zelenski, care a precizat ca Ucraina dispune de fondurile necesare pentru a face acest lucru.
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, da asigurari ca sustine in continuare interzicerea importurilor de cereale din Ucraina, in contextul in care tara noastra, alaturi de alte state, a semnat un acord de prelungire a acestei interdictii si dupa 15 septembrie.
Relatia Romania-Ucraina s-a schimbat definitiv, in ultimele doua saptamani. ... Cele doua state se pregatesc sa semneze un parteneriat strategic, iar etnicii romani din Ucraina ar urma sa se bucure de mai multe drepturi.
Nemultumirea porneste de la faptul ca statul roman favorizeaza cerealele din Ucraina ? ... Instagram https://www.instagram.com/alephnews/ Facebook https://www.facebook.com/alephnews #alephnews #ucraina #rusia #razboi #romania #economie #zf #zelenski #putin
Romania si Ucraina vor negocia un acord bilateral de securitate. ... Asadar, Romania a devenit cea de-a 9-a tara care a initiat discutii bilaterale de securitate cu Ucraina.
Fermierii polonezi planuiesc blocarea totala a vamilor cu Ucraina, la inceputul saptamanii viitoare. ... Inca de saptamana trecuta, protestatarii au blocat mai multe drumuri din tara, precum si punctele de trecere a frontierei cu Ucraina.
Ucraina a bombardat o fabrica de productie a dronelor kamikaze din Rusia, situata in republica Tatarstan. ... 300 de kilometri de granita cu Ucraina, scrie presa ucraineana care citeaza surse din Directia de Spionaj a Armatei Kievului.
Ucraina “poate recurge la dispozitiile articolului 9 din Conventia de la Viena despre relatiile diplomatice”, care prevede posibilitatea declararii unui diplomat strain persona non grata, a avertizat ministerul. Ambasada rusa din Ucraina nu a facut nici un comentariu.
google-analytics.com