Cautare

11700 de rezultate pentru "tudor constantin arestat la pitesti urmarit general" (4.54 secunde)
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Un secretar de stat din cadrul MAI si seful IGPR au venit la Craiova vineri pentru a-l numi la carma IPJ Dolj pe comisarul-sef Constantin Nicolescu, pana acum sef al IPJ Gorj.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Afaceristul gorjean Constantin Bucloiu a tepuit prin intermediul unor parteneri de afaceri, pe care i-a folosit drept paravan, sase societati comerciale din tara, prejudiciul estimat de politisti fiind de peste doua miliarde de lei vechi.
- Bunica-i din Balabanesti si s-au casatorit la Barlad, unde au si locuit o perioada si unde s-a nascut tatal meu in 1918, pe 7 ianuarie, de aceea il cheama si Ion.
Omul de afaceri Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie (PNG), conduce in clasamentul general al anuarului "Cei mai puternici 66 de romani", dat publicitaatii de revista "Banii Nostri", o publicatie a grupului de presaa MediaOn, lansat ieri, la Casa Vernescu.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a adresat marti o scrisoare presedintelui CNSAS, Claudiu Secasiu, prin intermediul careia ii solicita acestuia sa fie analizate informatiile referitoare la colaborarea poetului Mircea Dinescu cu Securitatea.
Deputatul PIN a afirmat ca, dupa conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute - cand a declarat ca Vadim Tudor a facut politie politica - s-a confruntat cu o serie de injuraturi si amenintari.
Deputatul Daniela Buruiana Aprodu, fost membru PRM, a declarat la Realitatea TV ca formatiunea din care a facut parte este "in disolutie", iar liderul C. ... Tudor "se afla intr-un stadiu avansat de cadavru politic".
Maestrul Tudor Gheorghe il sustine pe Victor Ponta la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta i-a transmis marti lui Tudor Gheorghe cuvinte de multumire dupa ce maestrul si-a aratat sustinerea in cursa prezidentiala si a spus ca l-a votat in primul tur al alegerilor.
Tudor Caranfil, in varsta de 88 de ani, a murit sambata dimineata, in casa lui din Bucuresti. ... De asemenea, Irina Margareta Nistor a postat un mesaj pe Facebook in care a anuntat moartea lui Tudor Caranfil.
A elaborat conceptul privind calitatea "informationala" a matricei alimentare (sustinut la Congresele Internationale de Nutritie Dubna 2007 si Krakovia 2008). ... 1 la Institutul de Cercetari Alimentare Bucuresti si profesor universitar la Facultatea de Biotehnologii a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Bucuresti.
Si va fi revocat, dupa schema Kovesi Timp de o ora, ministrul Tudorel Toader a enumerat motivele pentru care considera ca procurorul general, Augustin Lazar, trebuie sa fie revocat, propunere pe care a inaintat-o CSM-ului, pentru aviz consultativ si presedintelui, pentru a o valida.
Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL.
Actualul primar Radu Mazare si senatorul Dorel Constantin Onaca se afla, potrivit acestui sondaj, la egalitate. Astfel, potrivit studiului sociologic efectuat de catre un ONG, Radu Mazare ar fi votat de 32,4% dintre constanteni, in timp ce Dorel Constantin Onaca primeste voturile a 31,9%.
Scrisoarea pierduta de la Consiliul National al PSD: cum au fost lasati afara conservatorii Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, pentru gandul, ca nu a venit la Consiliul National al PSD, deoarece nu a fost invitat.
21 mai - Sfintii Imparati Constantin si Elena 2013 este proclamat Anul Omagial al Sfintilor Imparati Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena. Constantin cel Mare s-a nascut in orasul Naissus (Nis, Serbia) in jurul anului 274.
Proiectul Penetratia Splaiul Independentei - Ciurel - A1 prevede un drum expres si un pod care sa lege autostrada Pitesti-Bucuresti de Splaiul Independentei.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Tudor, a primit ieri minute suplimentare din partea grupului PSD, pe langa cele 23 pe care le avea alocate, pentru a-si prezenta discursul.
google-analytics.com