Cautare

11700 de rezultate pentru "tudor constantin arestat la pitesti urmarit general" (8.20 secunde)
Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, si-a dat demisia din functie. ... Tudor. Colegiul CNSAS a ramas fara inca un membru, dupa ce - in urma cu doua saptamani - Horia Roman Patapievici a fost “transferat“ de presedintele Traian Basescu la carma Institutului Cultural Roman.
Lucian Avramescu) Olmert, fost primar al Ierusalimului si apoi prim ministru a fost condamnat la 6 ani de inchisoare. ... El a fost judecat si condamnat la 6 ani de puscarie. ... Puterea o avea cel de la Ierusalim.
Furtuna iscata in PPRM duminica, odata cu anuntarea neasteptatei reveniri a lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului, s-a intetit ieri culminand cu excluderea lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri Presedintia. ... Tudor primise acest ordin printr-un decret emis la 10 decembrie 2004.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, de ziua lui de nastere, ca, indiferente de rezultatele alegerilor de duminica, "nu va iesi din politica".
Vadim Tudor, sufocat de procese cu despagubiri de miliarde.
L-am cunoscut personal pe dl profesor Tudor Opris, initiatorul primului cenaclu literar pentru copii, Sagetatorul.
Evz.ro / Una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor a primit o oferta de munca la Senatul Romaniei Senatorul Haralambie Vochitoiu, impresionat de tragedia din familia lui Corneliu Vadim Tudor, a decis sa le ajute pe fetele si sotia Tribunului.
Constantin TUDOR, din Calarasi, explica motivele care l-au determinat sa deviuna blogger si sa creeze blogul intitulat PAGINI DE ISTORIE LOCALA.
Chinezii vor sa cumpere Oltchim si vor sa faca autostrada Craiova-Pitesti Chinezii sunt interesati de modernizarea si extinderea capacitatilor de productie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nucleara Cernavoda, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarnita - Lapustesti, realizarea tronsonului de autostrada Craiova - Pitesti, constructia tronsonului feroviar de mare viteza Bucuresti - Constanta, anunta un comunicat al ministerului Economiei.
In municipiul Pitesti au fost decupate trei colegii uninominale, ficare avand arondate si doua commune.
Diplomatul roman a fost arestat la Moscova in timp ce incerca sa obtina de la un cetatean rus informatii clasificate de natura militara Serviciile secrete ruse, FSB, au arestat un diplomat roman acuzat de spionaj, relateaza AFP. Diplomatul este secretar I al ambasadei Romaniei la Moscova.
Cat despre Constantin Fratila, liderul partidului Forta Democrata, trebuie sa mentionam ca a raspuns prompt si punctual invitatiei noastre de a participa la o DEZBATERE POLITICA in care invitatii nostri s-au intrecut in a ne spune de ce merita sa fie votati.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Dupa cum am mai semnalat in numerele anterioare ale Cotidianului Replica de Constanta, dupa demisia celor doi inspectori Petrica Miu si Constantin Caracoti, de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, au iesit la lumina toate neregulile din interior.
Corneliu Vadim Tudor si Partidul Romania Mare au avut in ziua alegerilor generale ca si ieri acelasi comportament atipic cu care ne-au obisnuit de la o vreme incoace. ... Mai mult, seara, cand au fost date publicitatii primele estimari facute dupa iesirea de la urne, C.V.
Corneliu Vadim Tudor, EXCLUS din PRM.
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
google-analytics.com