Cautare

11700 de rezultate pentru "tudor constantin arestat la pitesti urmarit general" (3.46 secunde)
Tudor Gheorghe canta, Funeriu rage Mi se pare mai important sa scriu despre grosolaniile la adresa lui Tudor Gheorghe, decat sa comentez improvizatiile politice ale lui Ludovic Orban. Ceata liberala este captiva la ifosele lui Iohannis si am destul timp sa-i descos ispravile.
Corneliu Vadim Tudor (n. ... Corneliu Vadim Tudor a incetat din viata, astazi, dupa ce a ajuns de urgenta la spital, la varsta de 65 de ani.
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P. TUDOR de 19 ani, C.
Directorul general Vasile Salapa si adjunctul acestuia, Tudor Ciurezu, au fost schimbati din functii de actionari. Desi au fost laudati pentru rezultatele bune obtinute in 2005, cei doi au fost acuzati ca nu fac fata unor presiuni in legatura cu pachetul de actiuni detinut de societate la BCR.
pe fratele meu, generalul Tudor, si revolutionarul Bebe Ivanovici care a fost lovit cu clanta portii intr-o operatie pe care o avea la coloana. ... Loviti un general al Ministerului?, am tipat. ... Aseara am simtit dureri teribile la bratul stang.
Vadim Tudor nu mai e sanatos la cap Un nou circ se deschide pe centura politicii romanesti. ... Vadim zice ca Gigi e handicapat, iar Gigi ca Vadim nu e sanatos la cap.
CAREU DE ASI LA CALARASI Pe site-ul Pagini de istorie locala, omul de cultura calarasean CONSTANTIN TUDOR a publicat un text emotionant despre o intalnire din anul 1994 a calarasenilor cu 4 scriitori, personalitati de calibru ale culturii romane: ... Constantin Tudor.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... Amplasat la parterul unei cladiri de pe Str. Tudor Vladimirescu 13B, acest al 43-lea PROFI City are o suprafata totala de 480,54 m.p.
"Am fost cel mai arestat personaj din Romania" Senatorul PSD Catalin Voicu a declarat miercuri ca a fost "cel mai arestat personaj din Romania". Voicu s-a prezentat miercuri la Senat, participand la lucrarile Senatului pentru prima data dupa eliberarea sa din arest.
Un barbat arestat preventiv, care fusese adus la Curtea de Apel Bucuresti, a fugit de sub escorta, luni dimineata, si este cautat de Politie. Barbatul era arestat pentru trafic de minori. Barbatul se afla in custodia politistilor de la Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ialomita.
Calvarul avocatei care s-a aruncat de la etajul 15 de frica sotului. Sufocata cu perna si luata la tinta cu cutitul!
Un sofer roman de tir, arestat in Germania. ... Un sofer roman de tir, arestat in Germania, dupa ce a violat si ucis doua femei.
Un conducator auto a fost arestat preventiv pentru ca a fugit de la locul producerii accidentului dupa ce a ranit grav o femeie care traversa strada regulamentar.
Matteo Messina Denaro, seful Cosa Nostra, a fost arestat dupa mai bine de 30 de ani de cautari. Denaro a fost arestat de carabinieri la o clinica privata din Palermo, unde fusese internat pentru tratament.
Un consilier ANAF a fost arestat pentru 29 de zile fiind acuzat de trafic de influenta. ... In acest dosar a fost arestat preventiv si un avocat care s-a oferit sa intermedieze o mita de un milion de euro pentru o persoana din conducerea ANAF, informeaza Mediafax.
Cartea de la Metopolis, Bucuresti, Editura Eminescu. ... Cartea de la Metopolis, Cartea Dicomesiei, Sfarsit la Metopolis si Epilog in orasul Mavrocordat. Din 1977, cand a aparut Cartea de la Metopolis, St. ... Dumitru Radu Popescu sau Constantin Toiu.
Cu toate ca demersurile pentru organizarea referendumului care vizeaza demiterea sa au inceput inca din luna iulie a acestui an, primarul Tudor a aflat abia la mijlocul lunii octombrie din presa ca i se pregateste ceva.
Solicitarile publice privind condamnarea comunismului adresate Cotroceniului au capatat consistenta dupa 9 mai 2005, cand presedintele Basescu a fost prezent, la Moscova, la ceremoniile legate de aniversarea Zilei Victoriei impotriva fascismului.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
Corneliu Vadim Tudor: ... Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei.
google-analytics.com