Tinerii democrati galateni se pregatesc sa apere si sa respecte drepturile cetatenilor romani si sa scape tara de rusinea de a fi condamnata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Mai exact miercuri seara a avut loc seminarul intitulat “Drepturile cetatenesti prevazute de Constitutie si aparate la CEDO”. “Este vorba despre acele probleme legate de pricipalele drepturi care ar trebui, atita timp cit sint prevazute in Constitutie si in Carta Europeana, sa fie respectate si in Romania. Din pacate drepturile romanilor sint incalcate, iar CEDO nu intirzie sa ne sanctioneze statul”, ne-a declarat presedintele Organizatiei de Tineret a PD, Viorel Nicolae Trif. Tinerii democrati considera ca nedreptatile facute de Justitie ar putea pune in pericol chiar procesul de integrare europeana a Romaniei.

La seminarul democratilor au participat atit tinerii pedisti, cit si reprezentanti ai tineretului liberal. “Au mai fost invitati si membri ai Baroului Galati si seniori din partid. Au anuntat ca vor veni sa le vorbeasca celor prezenti la eveniment Mihail Boldea, Eduard Kevorchian si David Craiu. Ne asteptam ca tinerii prezenti aici sa inteleaga problemele cu care tara se confrunta si reformele pe care ministrul Justitiei, Monica Macovei, vrea sa le realizeze pe aceasta linie”, a mai spus Trif.