Cautare

1313 de rezultate pentru "televiziune" (3.37 secunde)
Gabriel Liiceanu a povestit la postul brasovean de televiziune Mix TV, de ce a inceput sa il sustina pe Traian Basescu si de ce se indeparteaza acum de el.
Crin Antonescu are un partid, dar nu are o televiziune. Dan Voiculescu are o televiziune, dar nu are un partid.
Comentand afirmatiile presedintelui Senatului, la postul public de televiziune, Lazaroiu mai sustine ca Mircea Geoana s-a prezentat ca ‘un aspirant la prezidentiale‘, ceea ce va crea probleme liderului PSD, Victor Ponta.
De altfel, potrivit acelorasi surse, liderii PSD i-au imputat lui Sergiu Nicolaescu ca se poarta "cu manusi" cu televiziuni apropiate puterii , in special cu sefia SRTV tocmai pentru ca postul public de televiziune ii televizeaza filmele, iar el isi incaseaza, tacticos, banii pe drepturile de autor.
Barbatul a fost identificat ca fiind Sobaru Adrian, de 42 de ani, din Bucuresti, angajat al Societatii Romane de Televiziune. ... Precizam ca Sobaru Adrian nu a fost cercetat penal, iar propunerea de neincepere a urmaririi penale se ia fata de angajator, in speta Societatea Romana de Televiziune.
Stiute de toata lumea, plimbate din televiziune in televiziune, altminteri chestiuni secrete: comasarea alegerilor, impartirea Romaniei in 8, 12, 14 sau 16, oricum, numai "sa dea bine", sistemul electoral, modificarea Constitutiei - adica orice in afara de lucruri serioase, orice in afara problemelor de pe agenda reala a cetateanului.
Coordonatorul campaniei electorale a PSD pentru Bucuresti, Miron Mitrea, a afirmat, intr-un interviu, ca in spatele campaniei lansate impotriva acestuia de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu, lider al Partidului Poporului, se afla Marian Vanghelie.
O televiziune publica, spre deosebire de cele private, de ce face domnul Voiculescu, domnul Vantu, domnul Ghita, domnul Sarbu, fac din banii lor, trebuind sa respecte legea si reglementarile CNA.
Primaria Craiova vrea sa instaleze in oras 55 de monitoare, in valoare de circa 1,5 milioane de euro, prin care sa transmita cetatenilor mesaje si informatii Municipalitatea craioveana vrea sa-si faca propria televiziune prin cablu.
In calitate de alegator sunt stupefiat de reflectarea campaniei la televiziune - mediul de informare cu cel mai mare impact. ... Cind, in fine, l-au aratat si pe candidatul invitat in studioul de televiziune, i-am putut vedea ceafa si urechea dreapta, ca asa il filmau, din spate.
A zis, iar Basescu s-a conformat scurt, asa ca ieri a "injurat" USL fara sa se repete cam 90 de minute, pe postul de televiziune B1.
Nu am reusit sa aflam daca BEC Bucuresti s-a pronuntat, in cursul zilei de azi, asupra plangerii, dar surse din RTV, televiziune pe al carei site a fost postata, de asemenea, cel putin una din reclamele electorale incriminate, ne-au precizat ca postul a decis cenzurarea aparitiei acestora in continuare.
La inceputul saptamanii, unii de la o pseudo-televiziune, ingalbeneau ecranul cu un "breaking news": ... Alergand de la o televiziune la alta ca sa o ia de la capat.
Vazandu-i recenta prestatie - aproape doua ore la o televiziune de stiri -, in minte mi-a rasarit imaginea grobianului care impinge batranica pe scari doar pentru ca, ulterior, sa o intrebe de ce se grabeste.
Guvernul decide ordinul de evacuare al democratiei / COMUNICAT DE PRESA / GRUP PSD SENAT In sedinta plenului Senatului, de astazi, 16.02.2016, a fost abordat subiectul privind actiunea ANAF in cazul postului de televiziune Antena 3, privind decizia de evacuare a sediile posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3, care trebuie eliberate in 5 zile.Presedintele Consiliului National al PSD, liderul senatorilor PSD, domnul Mihai Fifor, a declarat ca este vorba despre un abuz al institutiilor statului, care nu trebuie lasat nesemnalat.
Fostul senator PSD de Prahova, Georgica Severin, fusese validat in urma cu o luna ca membru titular in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune.
De asemenea, in urmatorii doi ani, compania are in vedere modernizarea retelelor nationale de televiziune, ceea ce inseamna extinderea gradului de acoperire cu programe de televiziune si inlocuirea unora dintre emitatoare.
Un nou serviciu de televiziune transmisa prin Internet se lanseaza astazi, in premiera, in Romania, in cadrul Expozitiei internationale de Tehnologia informatiei si comunicatii, CERF 2005.
In caz contrar, potrivit unei inregistrari difuzate ieri du-pa-amiaza de postul de televiziune Al-Jazeera, cei trei jurnalisti - Marie Jeanne Ion, Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian - vor fi ucisi.
O problema la zi se pare ca o constituie telefoanele promovate cam pe toate posturile de televiziune, prin care poti dona 2, 4, 6, 8 pana la 10 euro sunand la numerele afisate.
google-analytics.com