Cautare

1313 de rezultate pentru "televiziune" (2.76 secunde)
De asemenea, City FM - post de radio pe frecventele caruia ar urma sa se lanseze Click FM - va continua sa emita doar online, au declarat surse apropiate proiectelor de televiziune si radio ale Adevarul Holding.
"Cativa nebuni au muncit vreo trei saptamani sa faca functionala o televiziune legata pur si simplu cu sarme in cateva masini, intr-un cort. ... Pentru a putea avea propria licenta de televiziune, Sebastian Ghita a cumparat recent firma care detine postul RTV din Targu Jiu.
CASAMIA TV, prima televiziune din Italia, dedicata diasporei romanesti din Peninsula, partener oficial al Targului de carte Gaudeamus, editia 2011, va invita SAMBATA, 26 NOIEMBRIE, la standul sau pentru a inregistra un mesaj video gratuit pentru prietenii italieni si romani din Italia.
1 din HG mentionate stipuleaza ca "persoanele fizice cu domiciliul in Romania, cu exceptia celor care declara pe propria raspundere ca nu detin receptoare TV, au obligatia sa plateasca o taxa lunara pentru serviciul public de radiodifuziune/televiziune".
Daca joi atacul a fost indirect, vineri atacul a fost pe fata si Ghita a utilizat o televiziune concurenta pentru a-i strica imaginea celui despre care se stie ca ii este prieten. ... Daca clipurile apareau la o televiziune din Bangladesh, sa zicem, nu avea nimeni vreo problema.
Desi are numeroase studii in televiziune, invatamant, diplomatie, numeroase tiluri de frumusete, spune ca permanent trebuie sa inveti, pentru ca niciodata nu este tarziu sa-ti imbogatesti cultura, trebuie sa studiezi cu adevarat si despre alte popoare!
Ligia Enache, cu o vechime de 25 de ani in televiziune, ca reporter, redactor, producator, a postat pe Facebook urmatorul text: ... Pentru ca asa se masoara viata jurnalistului de televiziune, in rating, in numarul celor care s-au oprit sa vada minutul pentru care tu ai muncit o zi intreaga.
Romtelecom ataca piata de televiziune digitala prin satelit cu serviciul Dolce, avand ca slogan "televiziune digitala totala". Serviciul Dolce are un abonament lunar pentru pachetul de programe de baza avantajos pentru clientii Romtelecom, de 3,9 euro, fara TVA.
Google TV cu 200.000 de aplicatii Cel mai mediatizat proiect care sa integreze internetul cu programele de televiziune este fara indoiala Google TV.
"Desi Romtelecom a crescut extrem de agresiv pe pietele de televiziune si internet, multi clienti continua sa se uite la companie ca la un furnizor de servicii de telefonie fixa", a declarat Ovidiu Ghiman, director executiv comercial pe segmentul rezidential al Romtelecom.
Serviciul a fost intampinat cu reactii diverse si a fost blocat imediat de trei retele importante de televiziune din SUA. ... "Unii s-au temut, in SUA, ca vrem sa concuram cu retelele de televiziune sau cu creatorii de continut.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Orange, cel mai mare furnizor de servicii locale telecom, va lansa un pachet de servicii de televiziune "Ca urmare a realizarii notificarii transmise ANCOM, ORANGE ROMANIA S.A.
Mihaela Serban revine in forta in televiziune si apare deja mult mai mult pe sticla, chiar saptamanal, chiar daca emisiunile se vor filma in strainatate!
Cei din televiziune se apara spunand ca nu fac altceva decat sa livreze ceea ce cere piata, ceea ce cer ei, telespectatorii.
Au tinut sub asediu cladirea Ministerului de Interne pana noaptea tarziu si apoi s-au dus spre Televiziune, unde au devastat cladirea. ... Sunau cetatenii la Televiziune: ... - Pai, stati de vorba cu cei de la Televiziune.
In Statele Unite, Erich von Daniken a devenit celebru instantaneu, ca urmare a unei emisiuni de televiziune speciale In Search of Ancient Astronauts (In cautarea stravechilor cosmonauti) bazata pe prima sa carte.
- Academia de Radio si Televiziune, specializarea Realizari de programe de Radio si Televiziune; ... Activitate ca realizator de emisiuni radio si de televiziune si activitate publicistica (articole, carti, eseuri in domeniul tehnico-stiintific si militar).
Ajuns in Opozitie, PSD incearca sa-si faca auzita vocea critica la adresa Puterii cu ajutorul posturilor publice de radio si televiziune.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
google-analytics.com