Cautare

262 de rezultate pentru "teleorman" (4.78 secunde)
IONEL de 28 de ani, din judetul Teleorman, care avea interdictie de a se afla in Bucuresti, pana la data de 21.03.2013, in baza unui ordin emis de Judecatoria Sectorului2.
Geta de 33 de ani, din judetul Teleorman, impotriva careia Judecatoria Sectorului 2 a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii, aceasta fiind condamnata la 2 luni de inchisoare sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectare a unei hotarari judecatoresti.
Timisoara, a surprins si accidentat un minor de 15 ani, din judetul Teleorman, la traversarea strazii, de la dreapta la stanga, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Accidentul grav a avut loc vineri seara pe E70, in localitatea Vitanesti, Teleorman. Se pare ca accidentul ar fi fost pus la cale de soferii celor doua TIR-uri, dupa o cearta pe statia de emisie-receptie.
Proiectul a fost initiat de Consiliul Judetean Teleorman in colaborare cu conducerea spitalului. Proiectul presupune o capacitate de 15 paturi de triaj, 6 paturi de ATI si doua sali de operatie.
Barbatul este si diacon onorific la o manastire din Teleorman. Politistul de la Ordine Publica a fost prins de colegii de la Rutiera.
din Teleorman, prezenţa la urne a fost de 140%, PSD-ul obţinand 110%. Sunt doar cateva nereguli, printre cele mai grave, din sutele de situaţii ilegale înregistrate pe 28 noiembrie.
Intr-o comuna din Teleorman unde dispensarul pare lovit de bombardamente, iar ulitele nu au pic de asfalt pe ele, primarul vrea sa construiasca statii electrice de incarcare.
Teleorman, in aceeasi directie de mers. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 5 din cadrul Brigazii Rutiere.
Teleorman, care oferea spre vanzare un numar de 20 pachete de tigari, de provenienta straina. Persoana in cauza a fost sanctionata contraventional conform Legii 12/1990, iar pachetele de tigari au fost ridicate in vederea confiscarii.
Doina de 18 ani, din judetul Teleorman, care intretinea raporturi sexuale orale cu un barbat, contra sumei de 60 de lei.
FLORENTINA de 32 de ani din jud Teleorman, cunoscuta cu antecedente penale, care avea interdictie de a se afla in Municipiul Bucuresti, conform unui ordin emis.
Teleorman. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule care au efectuat verificari si investigatii in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a savarsit infractiunea.
Teleorman si M. IONUT de 24 de ani din Bucuresti, cunoscuti cu antecedente penale, care, folosind panze ( tip bonfaier) au taiat cablurile telefonice aflate intr-un canal situat pe sos.
Teleorman, din sens opus. Din accident a rezultat ranirea grava a lui R. DANIEL, care a ramas internat la spital.
Teleorman, care intretinea raporturi sexuale orale contra sumei de 30 lei. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie, cu cea in cauza in stare de libertate.
MARIAN de 38 de ani din jud Teleorman, cunoscut cu antecedente penale, asupra caruia, in urma controlului corporal efectuat, au fost gasite doua sticle ce contineau bauturi alcoolice, un patent, un spray paralizant, o clanta, precum si o bricheta defecta prevazuta cu led.
RELU de 32 de ani din judetul Teleorman, cunoscut cu antecedente penale, in timp ce sustragea din portbagajul deschis al unui autoturism marca Dacia Solenza, 3 pulovere de dama de diferite culori.
Niculae de 52 de ani, din judetul Teleorman, care avea asupra sa un cutit cu lama de aprox. 6 cm lungime.
Teleorman, care a sustras oglinda laterala dreapta si a distrus oglinda laterala stanga de la un autoturism BMW, ce se afla parcat pe str.
google-analytics.com